Σαμαράκια σε δρόμους.
Συντονιστής: Διαχείριση
Σαμαράκια σε δρόμους.
Ήθελα να ρωτήσω.
Ισχύει ότι με νόμο, έχουν απαγορευτεί τα Σαμαράκια στους δρόμους, τα οποία και καλά σε αναγκάζουν να κόψεις ταχύτητα (και σου μαμάνε το όχημα) ;
Ισχύει ότι με νόμο, έχουν απαγορευτεί τα Σαμαράκια στους δρόμους, τα οποία και καλά σε αναγκάζουν να κόψεις ταχύτητα (και σου μαμάνε το όχημα) ;
e-HAF Admin
Ισχυει αυτο που ισχυει παραδοσιακος και πατροπαραδοτα εις την αγαπημενη μας Ελλαδαν.....
Η χρακτηριστικην κηνισην των δυο χεριων απο το υψος του στηθους και προς τα κατω εις την περιοχην του ανδρικου μοριου και των παρελκομενων του......................κοινος............στ' Α#@$ μας.....μας τα δινει πλουσιοπαροχα το γλυκιτατο κρατοσ μας.................

Η χρακτηριστικην κηνισην των δυο χεριων απο το υψος του στηθους και προς τα κατω εις την περιοχην του ανδρικου μοριου και των παρελκομενων του......................κοινος............στ' Α#@$ μας.....μας τα δινει πλουσιοπαροχα το γλυκιτατο κρατοσ μας.................
αν λοιπόν περνούν περισσότερα αυτόκινητα και μηχανάκια απο 40 την ώρα, και αν δεν βρίσκεται κάποιο σχολείο και κάποιο zebra crossing που να δικαιολογεί τα σαμαράκια , κάνε μύνηση , στείλε εξώδικο, γενικώς μπορείς να απαιτήσεις επίσημα να ξηλωθούν.θα κερδίσεις αρκεί να έχεις υπομονή και 2-3 χρόνια
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY

Anzac έγραψε:Επίσης δεν υπάρχει και ειδική σήμανση ότι ο δρόμος έχει σαμαράκια.
Αυτο και εαν ειναι κακο!!! Ξερεις τι γινετε τωρα σε ενα χρονο εχουμε Δημ. Εκλογες και εχουν βγει ολοι οι δημαρχαιοι και κανουν διαφορα εργα στους δρομους. Κανενα δεντρο δεν ξερουν να φυτεψουνε.

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
STARSERIF έγραψε:Ισχυει αυτο που ισχυει παραδοσιακος και πατροπαραδοτα εις την αγαπημενη μας Ελλαδαν.....
Η χρακτηριστικην κηνισην των δυο χεριων απο το υψος του στηθους και προς τα κατω εις την περιοχην του ανδρικου μοριου και των παρελκομενων του......................κοινος............στ' Α#@$ μας.....μας τα δινει πλουσιοπαροχα το γλυκιτατο κρατοσ μας.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απίστευτος!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι ψάχνεις τώρα... Ελληνικό οδικό δίκτυο. 
Εμένα κοντεύουν να μου διαλύσουν το Fiesta οι κ#λολακούβες τους.
Εμένα κοντεύουν να μου διαλύσουν το Fiesta οι κ#λολακούβες τους.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
-
Sierraxray