Αγορά Laptop

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Icarus
Επικοινωνία:

Αγορά Laptop

Δημοσίευση από Icarus »

Γεια σας!!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός laptop που σκέφτομαι να κάνω.
Η χρήση του κυρίως θα γίνει απάνω σε κάποια τεχνικά προγράμματα π.χ. AutoCAD, Inventor, CATIA, Solidworks κ.α. (έγραψα τα πιο γνωστά).
Ο λόγος που επιλέγω laptop και όχι desktop pc είναι κυρίως πρόβλημα χώρου.
Τι θα μου προτείνατε??
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

H toshiba δίνει απεριόριστη εγγύηση σε όλα της τα laptop, ακόμα και αν το σπάσεις εσύ, αν στο κλέψουν (αντικατάσταση αν το δηλώσεις στην αστυνομία) κλπ

είναι νέα προσφορά

αν σε ενδιαφέρει...
e-HAF Admin
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Δες σε πόσο καιρό σου αλλάζουν ένα εξάρτημα που έχει χαλάσει (ανεξάρτητα αν είναι στην εγγύηση ή όχι) πχ dvd

Εμένα μου είχαν πει 2 εβδομάδες και έφριξα...!!!
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Άσχετο, αλλά μπορεί να βοηθήσει όποιον έχει ήδη πάρει μηχάνημα. Θεωρητικά, όλα έχουν εγγύηση 2 ετών άσχετα εάν το λένε ή όχι, και άν αλλάξει κάποιο εξάρτημα, ανανεώνεται η εγγύηση του εξαρτήματος για 2 χρόνια ακόμα.
Το πιό πιθανό είναι να σου κάνουν τους ανήξερους. Τότε παίρνεις τηλέφωνο το ΥΠ.ΑΝ. :lol:
Μπορείτε να το τσεκάρετε στο 1520 γιατί υπάρχουν και κάποιες παράμετροι (πχ μέση διάρκεια ζωής του εξαρτήματος), οπότε δεν ισχύει πάντα.

@Icarus
Εγώ πάντως με το TurboX της δουλειάς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δέν το λειτουργώ συχνά γιατί δεν είναι δικό μου, αλλά τρέχω πάνω προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, βίντεο και έχω φορτώσει και Autocad που τρέχει κανονικά άλλος χρήστης.
Γενικά τόσα χρόνια πελάτης του Πλαισίου-TourboX, δέν έχω παράπονο από τα πακέτα και τις επιλογές Hardware. Καλή εξυπηρέτηση στο Σερβις, είναι δεκτικοί δηλαδή, και μου έχουν διορθώσει και δικές μου βλακείες εκτός εγγύησης.
Μονο αρνητικό στο σέρβις είναι ότι δέν είναι και οι απόλυτοι γκουρού... Για πολύπλοκες επισκευές έχω απευθυνθεί σε ιδιώτες...
Εικόνα
Icarus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Icarus »

Απ’ όσο έχω κοιτάξει στρέφομαι προς DELL.
Τι λέτε?? Γνωρίζετε κάτι??
Εικόνα
Απάντηση