Ούτε εγώ είμαι απόλυτος. Ο πύργος είναι ένας τεράστιος μεταλλικός στόχος, άσε που στη φωτογραφία φαίνεται και το πήγμα. Το θέμα είναι πιο είναι το κατώφλι κάτω από το οποίο δεν ανιχνεύεται ένας στόχος εδάφους
Υπάρχει ένας πνευματικός εμφρακτήρας περιμετρικά του πύργου που φουσκώνει και πιτσικάρει ουσιαστικά μεταξύ πύργου και σώματος. Αυτό για να έρθει σε πλήρη φούσκωμα θέλει περίπου 10 λεπτά (αν θυμάμαι καλά).
Μόλις γίνει αυτό πρέπει και οδηγός να στεγανοποιήσει την θυρίδα του και μετά "βουτάς" . Η όλη διαδικασία λέγεται στεγανοποίηση και είναι για δίαβαση υδάτινου κωλύματος.
Εγώ 17 μήνες δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι το άρμα μπορεί να μείνει ακίνητο μέσα στο νερό για ώρα. Μόνο ότι μπορεί να περάσει μέσα από νερό αρκέι το νερό να μην φτάνει μέχρι επάνω. Σε ειδικές περιπτώσεις υπάρχει και ένα προσθετικό σαν φυσούνα που μπαίνει πρόσθετα πάνω στην θυρίδα του αρχηγού αν η στάθμη είναι αρκετά ψηλή.
Gabri έγραψε:Σε ειδικές περιπτώσεις υπάρχει και ένα προσθετικό σαν φυσούνα που μπαίνει πρόσθετα πάνω στην θυρίδα του αρχηγού αν η στάθμη είναι αρκετά ψηλή.
Το snorkel που έχουν και τα Leo2HEL μάλλον.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.