Δεν είναι κακό τα νέα παιδιά να ενημερωθούν για το EMF...
EMF
Συντονιστές: the_ripper, Arty, KERVEROS, Διαχείριση
φιλε Νεκτάριε δεν θα ήθελα να το συνεχίσουμε, γιατί πραγματικά δεν πρόκειται να βγάλει πουθενά
αυτό πο ζητάς μπορεί άνετα να το κάνει ένας που να έχει αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων απο το EMF.
αν το κάνει άλλος πολύ πιθανόν να βρεί και τον μπελά του.....οπότε.....
αν δεν θέλουν οι ίδιοι να ενημερώσουν τον κόσμο τότε πάσο
θα μου πείς έχουν φόρουμ
τελευταία φορά που μπήκα στο φόρουμ (πάει καιρός) δεν περιείχε καμία ενημερωτική πληροφορία ως προς την εξέλιξη, πορεία, πιθανά beta κλπ κλπ
αυτό πο ζητάς μπορεί άνετα να το κάνει ένας που να έχει αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων απο το EMF.
αν το κάνει άλλος πολύ πιθανόν να βρεί και τον μπελά του.....οπότε.....
αν δεν θέλουν οι ίδιοι να ενημερώσουν τον κόσμο τότε πάσο
θα μου πείς έχουν φόρουμ
τελευταία φορά που μπήκα στο φόρουμ (πάει καιρός) δεν περιείχε καμία ενημερωτική πληροφορία ως προς την εξέλιξη, πορεία, πιθανά beta κλπ κλπ
e-HAF Admin
Anzac έγραψε: κάπως έτσι το εννοούσε και ο raptor
Συγνώμη κιόλας, ξέρω απο πρώτο χέρι οτι όταν θα βγεί θα είναι φοβερό με πολλά νέα καλούδια που θα τρίβουν τα μάτια τους όλοι έξω και οτι τα παιδίά εκεί δίνουν όχι μόνο τον καλύτερο εαυτό τους αλλά θυσιάζουν πολύ χρόνο, αλλά αν μου λέγανε πριν μερικούς μήνες οτι κάποτε όχι μόνο θα έβγαζαν οι Τούρκοι θέατρο public με την ονομασία Aegean Theater αλλά θα το κάναμε και επίσημο θα έβαζα τα γέλια...
Sorry αλλά είναι το γαμώτο που αισθάνομαι γιατί άλλοι χρησιμοποιούν ονόματα που δεν τους αξίζουν και πέρνουν πρωτιές και εντυπώσεις με πολύ λιγότερα μέσα και κόσμο απο εμάς..
Και ναί μπορεί να θέλουμε και να ψάχνουμε την τελειότητα, αλλά επειδή αυτή η αρετή προυποθέτει ΠΟΛΥ χρόνο, θα καταλήξουμε να χάσουμε το τρένο στο τέλος..
My personal thoughts ONLY.

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω το status του developing και γιατί στο site τους δεν υπάρχει κίνηση για να ενημερωθεί κάποιος..
Εγώ προσωπικά θα ήμουν υπερευχαριστημένος αρχικά με ένα stable EMF θέατρο μόνο το terrain, να πετάς απο Βόλο πχ και να ξέρεις αποστάσεις, αεροδρόμια, πού είσαι και που μπορείς να πάς κτλ.. Έτσι ξεκινάς ρεαλιστικότερα και τα πρώτα βήματα για εκπαίδευση στο περιβάλλον σου και αφήνεις τα updates να έρθουν μόνα τους.. Είναι και θέμα κύρους και "reservation" της περιοχής ενδιαφέροντος στο community.. Τώρα καλό είναι να απογειώνεσαι απο Αγχίαλο και να βλέπεις την πύλη και να προσγειώνεσαι Σούδα και να βλέπεις τον πύργο και και και πάρααα πολλά αλλά, αλλά...
Και σου ξαναλέω, αυτά είναι προσωπικές σκέψεις και μόνο, ούτε θέλω να επιρεάσω κανέναν ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις. Και εγώ είμαι ένας απο όλους αυτούς που περιμένουμε πώς και πώς τα παιδιά να τελειώσουν το έργο τους για να το χαρούμε. 8)
Εγώ προσωπικά θα ήμουν υπερευχαριστημένος αρχικά με ένα stable EMF θέατρο μόνο το terrain, να πετάς απο Βόλο πχ και να ξέρεις αποστάσεις, αεροδρόμια, πού είσαι και που μπορείς να πάς κτλ.. Έτσι ξεκινάς ρεαλιστικότερα και τα πρώτα βήματα για εκπαίδευση στο περιβάλλον σου και αφήνεις τα updates να έρθουν μόνα τους.. Είναι και θέμα κύρους και "reservation" της περιοχής ενδιαφέροντος στο community.. Τώρα καλό είναι να απογειώνεσαι απο Αγχίαλο και να βλέπεις την πύλη και να προσγειώνεσαι Σούδα και να βλέπεις τον πύργο και και και πάρααα πολλά αλλά, αλλά...
Και σου ξαναλέω, αυτά είναι προσωπικές σκέψεις και μόνο, ούτε θέλω να επιρεάσω κανέναν ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις. Και εγώ είμαι ένας απο όλους αυτούς που περιμένουμε πώς και πώς τα παιδιά να τελειώσουν το έργο τους για να το χαρούμε. 8)

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε να μας ενημερώσουν. Το θέατρο είναι δική τους δουλειά, και δεν έχουν υποχρέωση σε κανέναν. Εγώ για παράδειγμα έστειλα ΡΜ σε ένα από τα παιδιά που το αναπτύσσουν, ζητώντας του αν μπορούσε να μου στείλει κανένα πρόσφατο screenshot. Όπως ήταν φυσικό δεν πήρα απάντηση. Και αυτό γιατί όταν έχεις ξοδέψει τόσο χρόνο και κόπο να φτιάξεις κάτι, το τελευταίο που θες είναι να καρπωθεί κάποιος τη δική σου εκτέλεση πριν το κυκλοφορήσεις.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
Ohh well, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.gerodinis έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε να μας ενημερώσουν. Το θέατρο είναι δική τους δουλειά, και δεν έχουν υποχρέωση σε κανέναν. Εγώ για παράδειγμα έστειλα ΡΜ σε ένα από τα παιδιά που το αναπτύσσουν, ζητώντας του αν μπορούσε να μου στείλει κανένα πρόσφατο screenshot. Όπως ήταν φυσικό δεν πήρα απάντηση. Και αυτό γιατί όταν έχεις ξοδέψει τόσο χρόνο και κόπο να φτιάξεις κάτι, το τελευταίο που θες είναι να καρπωθεί κάποιος τη δική σου εκτέλεση πριν το κυκλοφορήσεις.
Όταν έχεις ένα κοινό εκεί έξω που περιμένει πώς και πώς τη κυκλοφορία του θεάτρου κάνεις release καμιά φωτογραφία, κανά videακι...είναι κλασσικές τακτικές για να κορεσεις τη δίψα του κοινού και να ενισχύσεις το πάθος τους για το προϊον. Βλέπε FF5 team...FOPS team κτλ
Προσωπικά δεν ελπίζω σε release του Ελληνικού Θεάτρου για OF.
ελπίζω παρά ταύτα να αποδειχτώ εντελώς λάθος.
Εγω να σας ρωτησω κατι? Ξερετε τι γινεται η τι κανει η ομαδα ΟΦ? Η ομαδα BMS? Η ομαδα FF? Οτι ξερετε ειναι μονο σεναρια.
Ετσι λοιπον και η ομαδα EMF δε ξερετε τι κανει. Ετσι λοιπον καποιοι σπευδουν να μιλησουν για το γιοφυρι της Αρτας, ενω καποιοι λενε οτι η αγνοια εξαπτει τη φαντασια, οπως λεει κ ο νακος για την αντιστοιχη μυστικοτητα της 391.
Αναλογα λοιπον οπως αλλο 320 και αλλο 391, αλλο ehaf, αλλο EMF.
Ελα με τον αλεφαντο μιλατε τωρα, καντε καμια καλη ερωτηση και αφηστε τα δε πηρα απαντηση. Ελα τωρα που σου λεω, Αλεφαντος μιλαει, μαθε μπαλιτσα, μαθε μπαλιτσα. 8)
Ετσι λοιπον και η ομαδα EMF δε ξερετε τι κανει. Ετσι λοιπον καποιοι σπευδουν να μιλησουν για το γιοφυρι της Αρτας, ενω καποιοι λενε οτι η αγνοια εξαπτει τη φαντασια, οπως λεει κ ο νακος για την αντιστοιχη μυστικοτητα της 391.
Αναλογα λοιπον οπως αλλο 320 και αλλο 391, αλλο ehaf, αλλο EMF.
Ελα με τον αλεφαντο μιλατε τωρα, καντε καμια καλη ερωτηση και αφηστε τα δε πηρα απαντηση. Ελα τωρα που σου λεω, Αλεφαντος μιλαει, μαθε μπαλιτσα, μαθε μπαλιτσα. 8)
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Σωστός.Jester έγραψε:Εγω να σας ρωτησω κατι? Ξερετε τι γινεται η τι κανει η ομαδα ΟΦ? Η ομαδα BMS? Η ομαδα FF? Οτι ξερετε ειναι μονο σεναρια.
Αναλογα λοιπον οπως αλλο 320 και αλλο 391, αλλο ehaf, αλλο EMF.)
Αλλά για ποια μυστικότητα της 391 μιλάς; Κάνουν ατομικές δοκιμές και το κρύβουν;
Ακριβώς , το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι κάποια άτομα ανέβαλαν να δημιουργήσουν κάποτε ένα Ελληνικό Θέατρο επιχειρησεων. Έπειδή δεν έχει δοθεί όμως κάποιο release προς τα έξω (screenshot, videάκι, ή anyways έστω και κάποια ανακοίνωση) ο καθένας μπορεί να εικάζει ό,τι θέλει, ακόμα κι ότι το project σταμάτησε. ...όπως όλα , μέχρι αποδειξεως του αντιθέτου.Οτι ξερετε ειναι μονο σεναρια.
Ετσι λοιπον και η ομαδα EMF δε ξερετε τι κανει.
Οκ. Η eHAF είναι μια διαδικτυακή κοινότητα που φιλοξενεί πρωτίστως φίλους του εξομοιωτή Falcon 4.0 με το OF ένα από τα επίσημα setup της.αλλο ehaf, αλλο EMF.
Η EMF φτιάχνει ένα Ελληνικό Θέατρο επιχειρησεων συμβατό με το OF (οκ, πρωτίστως για την πάρτυ τους, και - διορθώστε με αν κάνω λάθος - δευτερευόντως για την ελληνική δικτυακή κοινότητα και ίσως για όλη την κοινότητα του Falcon 4.0 - ).
Υπάρχουν σημεία τομής θέλεις δε θέλεις.
Λογικό είναι να διατυπώνονται εύλογα ερωτήματα με πρώτο και καλύτερο το "Πότε θα γίνει το release" ή "Πώς πάει το project μάγκες;"
Anyways, αυτές είναι απόψεις κάποιου ο οποίος δεν τον νοιάζει αν έχει από κάτω του τη Seoul ή το Israel ...φαντάσου κάποιους που τους νοιάζει...