Εμα για το όνομα του θεού.. δεν μου επιτρέπει το MobyGames.com να βάλω λίνκ από τη φωτογραφία....
Το καλό το aeroplane ξέρει κιάλλο taxiway...

Συντονιστής: Διαχείριση

Το έχω κατεβάσει από torrent. Εντυπωσιακό για την εποχή του.Sierraxray έγραψε:Αλλο κορυφαίο της Microprose ήταν το "Fleet Defender" που πρέπει να ειχε βγεί επί εποχής 486 αν θυμάμαι καλά, και έπαιζε και PILOT-RIO στο ίντερνετ.
Sierraxray έγραψε:Αλλο κορυφαίο της Microprose ήταν το "Fleet Defender" που πρέπει να ειχε βγεί επί εποχής 486 αν θυμάμαι καλά, και έπαιζε και PILOT-RIO στο ίντερνετ.
Εμα για το όνομα του θεού.. δεν μου επιτρέπει το MobyGames.com να βάλω λίνκ από τη φωτογραφία....
Το καλό το aeroplane ξέρει κιάλλο taxiway...

Εκει ηταν και το δυνατο της σημειο 8)gerodinis έγραψε:Μόνο; Η επεξεργασία βίντεο από βιντεοκασέττα πώς σου φαινόταν;

Αγορασα Amiga A600, με σκοπο να παιξω για αρχη το F-117 της Microprose, και το MiG-29 της Domark, αλλα ουσιαστικα ασχοληθηκα αποκλειστικα σε games στην αρχη μονο με το F-117, και να ασχοληθω και με το DeluxePaint και αλλα γραφικα της εποχης, και στην πορεια βεβαια και με αλλα προγραμματα και games, και μετα λιγους μηνες ξετρελαθηκα και αγορασα και μια A1200, τρομερο μηχανακι, τρελα λεμε, 2 Amiga's.... με τα περιφεριακα κοστισαν πανω απο 250.000 δρχ το 1992-1993, οτι ειχα στην τραπεζα εφυγε στα Amiga .... αλλα τις φχαριστηθηκα με το παραπανω... δεν θα αγοραζα PC για αρκετα χρονια μετα, αλλα ηρθε το 3D Studio για MSDOS καποια στιγμη, ειδικα στην εκδοση 4 που εφερε τα πανω-κατω, και αρχισα να λοξοκοιταω για PC μονο και μονο γιαυτο, και για 2 games... το Flight Simulator 5.1 της Μακρομαλακης και το Falcon, (edit:) και το TFX της DID... οποτε πηρα και ενα PC μετα απο λιγα χρονια, τις Amiga ουσιαστικα τις εδωσα για το χρημα γιατι τα PC που εφτιαχνα μονος μου και τοτε με αρκετη RAM και περιφεριακα για το 3ds4 και κοστιζαν πολλα, και τις εδωσα για να συμπληρωνω λεφτα για τα PC.... προδοσια... κριμα.Anzac έγραψε:150 χιλιάρικα ;
ώρε μανα μ