Μπορει το Falcon.....
Συντονιστής: Διαχείριση
Μπορει το Falcon.....
να παιζει και στο Linux εχω την εκοδση Ubuntu 8.10 θα ηθελα να με πειτε αν μπορω να το κανω install στο Ubuntu.Η γενικα αν παιζει σε Linux.
Δεν ειναι καιρος για πειραματα αφου το λετε οτι δεν θα γινει.
Υπαρχει το wine μεσα στο ubuntu το οποιο διαβαζει μονο τα setup καο οχι *.exe
αλλα θα ρωτησω και στην κοινοτητα μηπως και με πουν τιποτα.Αν γινει τοτε θα σας πω.Θα ειναι το πρωτο Falcon που θα πεταει με Ubuntu.
Να σας πω την αληθεια μεχρι στιγμης εχω μεινει ευχαριστημενος και δε το αλλαζω με Windows Vista ουτε σβηστα.Καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Βαλτε και θα με θυμηθειται.Ubuntu for ever για λειτουργικο.
Υπαρχει το wine μεσα στο ubuntu το οποιο διαβαζει μονο τα setup καο οχι *.exe
αλλα θα ρωτησω και στην κοινοτητα μηπως και με πουν τιποτα.Αν γινει τοτε θα σας πω.Θα ειναι το πρωτο Falcon που θα πεταει με Ubuntu.
Να σας πω την αληθεια μεχρι στιγμης εχω μεινει ευχαριστημενος και δε το αλλαζω με Windows Vista ουτε σβηστα.Καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Βαλτε και θα με θυμηθειται.Ubuntu for ever για λειτουργικο.
-
RunnerBaylisstic
καθε προγραμμα ειναι γραμμενο για καποια πλατφορμα, δηλαδη λειτουργικο και hardware, και δεν τρεχει σε καποια αλλη εαν δεν ειναι, εχει κωδικα γιαυτο το σκοπο, συμβατοτητα δηλαδη...
ουτε καν προγραμμα που ειναι γραμμενο για καποια συγκεκριμενη εκδοση windows, δεν τρεχει σε αλλη windows εκδοση, ακομα και να τρεξει, θα εχει σοβαρα προβληματα...
πχ 3dsmax για Win XP pro, δεν τρεχει σε win95 η 98...
εαν δεν ειναι γραμμενο λοιπον απο τον κατασκευαστη, μην δοκιμασεις καν, τσαμπα κοπος...
ουτε καν προγραμμα που ειναι γραμμενο για καποια συγκεκριμενη εκδοση windows, δεν τρεχει σε αλλη windows εκδοση, ακομα και να τρεξει, θα εχει σοβαρα προβληματα...
πχ 3dsmax για Win XP pro, δεν τρεχει σε win95 η 98...
εαν δεν ειναι γραμμενο λοιπον απο τον κατασκευαστη, μην δοκιμασεις καν, τσαμπα κοπος...

Re: Μπορει το Falcon.....
Falconeye έγραψε:να παιζει και στο Linux εχω την εκοδση Ubuntu 8.10 θα ηθελα να με πειτε αν μπορω να το κανω install στο Ubuntu.Η γενικα αν παιζει σε Linux.
Τσού. Κάποιες εκδόσεις του cobra έπεζαν σε πολύ βασικά, υπήρξε και project να τρέχει campaign server εκεί αλλά απο όσο θυμάμε εγκαταλήφθηκε.