Mirage 2000
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Ironmike
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Mirage 2000
Ξέρει κανείς σε ποιό σημείο είναι το master arm για τα όπλα του Μ2000
Καλησπέρα και καλή χρονία,
Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το εν λόγω αεροσκάφος. Εχώ κάνει το επίσημο setup και θέλω να εξασκηθώ offline για να μπώ στο επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Υπάρχουν κάποια επίσημα skins για το mirage 2000 (είναι το αεροσκάφος της επιλογής μου από τα εν ενεργεία) και από που τα κατεβάζω; Γενικά υπάρχει λίστα με τα επισημά skins και πως μπαίνουν;
Ευχαριστώ.
Φιλικά,
Anastasios
ΥΓ. Βρήκα τα σχετικά με το cockpit στην αναλόγη ενότητα αλλά δεν βρηκά οδηγίες. Και δεν υπάρχει και κάτι σχετικό στο θέμα του επίσημου setup.
Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το εν λόγω αεροσκάφος. Εχώ κάνει το επίσημο setup και θέλω να εξασκηθώ offline για να μπώ στο επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Υπάρχουν κάποια επίσημα skins για το mirage 2000 (είναι το αεροσκάφος της επιλογής μου από τα εν ενεργεία) και από που τα κατεβάζω; Γενικά υπάρχει λίστα με τα επισημά skins και πως μπαίνουν;
Ευχαριστώ.
Φιλικά,
Anastasios
ΥΓ. Βρήκα τα σχετικά με το cockpit στην αναλόγη ενότητα αλλά δεν βρηκά οδηγίες. Και δεν υπάρχει και κάτι σχετικό στο θέμα του επίσημου setup.
http://topolo.free.fr/cockpits.htm
κατεβάζεις αυτό: Super Pit 2D Mirage 2000-5 par Jojo
La Documentation (par Berkoutskia)

-
Ironmike
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Επειδή δεν έχω καταλάβει,αυτό το cockpit είναι καλύτερο από αυτό του επίσημου setup?Αν ναι όταν κατέβει πως το εγκαθιστάς?panpan έγραψε:http://topolo.free.fr/cockpits.htm
το κόκπιτ του επίσημου σετάπ είναι το ίδιο με αυτό στο παραπάνω λινκ και είναι μια χαρά. αν κατεβάσεις αυτό που πόσταρα στο λινκ είναι ένα αρχείο powerpoint με επεξήγηση των λειτουργιών του κόκπιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpan την 08 Ιαν 2009, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.