Δεν γνωρίζω αν είναι η κατάλληλη θεματική ενότητα για το νέο θέμα που ανοίγω... Ας αποφασίσουν οι Mod.
Θέλω να σας παρουσιάσω σιγά σιγά μιας και δεν έχουν έρθει όλα τα κομμάτια ακόμα... Τα νέα μου χειριστήρια που αφορούν πιλοτήριο Mirage F1 με διαφορά στην μανέτα που είναι του Mirage 2000.
Επειδή είχα κάνει την παραγγελία από ΙΟΥΝΙΟ και μου ήρθαν πριν 2 βδομάδες..., και επειδή είχα κάνει παραγγελία όλο το σετ... συνολικά μου τα άφησε στα 1000€ ΣΥΝΟΛΟ! Κατόπιν συνεννόησης.
1 Βάση
1 Χειριστήριο Mirage F1
1 Μανέτα Mirage 2000 (Αναμένετε παράδοση αρχές Φεβρουαρίου).
Η βάση είναι για να συνδέσεις χειριστήριο και μανέτα!. Είναι ρεαλιστικό στην κίνηση με βάση τα G που πιάνει το αεροσκάφος στον εξομοιωτή.
Επειδή είχα κάνει την παραγγελία από ΙΟΥΝΙΟ και μου ήρθαν πριν 2 βδομάδες..., και επειδή είχα κάνει παραγγελία όλο το σετ... συνολικά μου τα άφησε στα 1000€ ΣΥΝΟΛΟ! Κατόπιν συνεννόησης.
1 Βάση
1 Χειριστήριο Mirage F1
Η βάση είναι για να συνδέσεις χειριστήριο και μανέτα!. Είναι ρεαλιστικό στην κίνηση με βάση τα G που πιάνει το αεροσκάφος στον εξομοιωτή.
1 Βάση
1 Χειριστήριο Mirage F1
1 Βάση
1 Χειριστήριο Mirage F1
Ωραία..!! Τώρα θα τρώς ξύλο και κανονικά!!!
Γιατί θα τρώω ξύλο?
Mιλάει η...... αγροτιά MicaGR.
Aπό που τα παράγγειλες αν επιτρέπεται;
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Swaty335 έγραψε:MicaGR,
Από οτι ξέρω είναι το πρωτο και μοναδικό προϊον της tarmac-aces στην Ελλάδα.
Το έχεις δοκιμάσει?Εντυπώσεις?
Καλησπέρα...ναι το έχω δοκιμάσει...είναι πιο ρεαλιστικό και αληθοφανές...με πλήρη λειτουργία όλων των κουμπιών όπως στην πραγματικότητα.
Επίσης στην τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους... με ενημέρωσαν πως θα βγάλουν μια νέα έκδοση βάσης που θα μεταφέρει στο stick πέρα απ τον κραδασμό αλλά και την αίσθηση των G.
Το μόνο μειονέκτημα είναι το κόστος!Για όλο τo set θέλεις 2800+ με rudder και thottle ,και άλλα 380 αν θέλεις να έχεις και δευτερο χειριστήριο για prop!