KOREA CAMPAIGN & EXTERNAL VIEW => KILL (PROBLEM DO U
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
KOREA CAMPAIGN & EXTERNAL VIEW => KILL (PROBLEM DO U
Ρε παιδιά θα με τρελάνει 2 φορές μου έκανε το ίδιο πράγμα. Αποστολή DeepStrike. Πετυχαίνω στόχο με δικό μου flight plan όχι βάση του Brieffing (Γιατί οι Sam πέφτουν βροχή) και στην επιστροφή μετά από μερικά cycle με το 8 (view που βλέπουμε τους δικούς μας) με κάνει kill. Δεν είναι σίγουρα sam ή κάτι άλλο και είμαι μόλις 20ΝΜ από το αεροδρόμιο. Ξέρει κανένας τίποτα???? σας έχει τύχει? διαβάσατε τίποτα σχετικό? Πόσα απίδια χωράει ο σάκος???? έχουμε 3 ροδάκινα και 7 παιδιά πως τους τα μοιράζουμε??
Όταν πηγαίνω προς τον στόχο δεν μου το κάνει...
Arty out...
Όταν πηγαίνω προς τον στόχο δεν μου το κάνει...
Arty out...
Arty out...

Καύσιμα όχι με κάνει kill στον αέρα και μου δείχνει που κάνει έκρηξη. Δυστυχώς το DeBriefing δεν το έσωσα αλλά δεν λέει τίποτα για το kill μου. πχ Αrty downed by... ή Arty killed by or crashed or exited κ.λ.π.
Arty out...
Arty out...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arty την 05 Δεκ 2004, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Arty out...

ΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟraptor έγραψε:Bad antalaktika ''made in Tourkey'' & katastrofikh astoxia ylikou...
![]()
![]()
Αλλά μάλον βρήκα την λύση του μυστηρίου...
Από το ΒΑΖΤ και μάλον δεν ισχύει μόνο για τα ΑΙ.
Known Issue:
- AI planes could crash into mountains on takeoffs/landings at airbases that have a mountain nearby on the runway heading (esp. in North Korea).
Ίσως έτυχε όταν πατούσα το 8...... έχει κανείς άλλος και το BAZT?
Arty out...
Arty out...

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αυτό είναι μόνο για ΑΙ αεροπλάνα, επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι βουνό μπροστά και στουκάρουν στην προσγείωση ή στην απογείωση.Arty έγραψε:ΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟraptor έγραψε:Bad antalaktika ''made in Tourkey'' & katastrofikh astoxia ylikou...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά μάλον βρήκα την λύση του μυστηρίου...
Από το ΒΑΖΤ και μάλον δεν ισχύει μόνο για τα ΑΙ.
Known Issue:
- AI planes could crash into mountains on takeoffs/landings at airbases that have a mountain nearby on the runway heading (esp. in North Korea).
Ίσως έτυχε όταν πατούσα το 8...... έχει κανείς άλλος και το BAZT?
Arty out...
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO

391 SQ Pilot
315 SQ CO
Γιατί βρε μια χαρά είναι η Αμερικάνικη τεχνολογία αρκεί να δουλεύει....
Λοιπόν το δοκίμασα πάλι χθες βράδυ..... πήγαινε μια χαρά με το TFR.
Λίγο πριν φτάσω στον στόχο καμια 20-30 ΝΜ πάνω που είπα να πάρω την ανηφόρα να πάω να τουα αλλάξω τον αδόξαστο ....έβαλα Action ext view και μπαμ πάρτα άρρωστε..... (Τι το ήθελες χαμένε καλά πήγαινε, η δράση σε μάρανε) είχα recording on.... γαλήνη στο τοπίο και χαμόγελο ευτυχίας... σε τσάκωσα άτιμο είπα μέσα μου και το θεληματικό μου πηγούνι σκίρτησε ξάφνου...
έκανα Esc και πάτησα με ιδρωμένα χέρια το End mission. Κρύος ιδρώτας έλουσε το μετωπό μου.....
Τι λες μωρή ξεφωνημένη μου είπε που θες και debriefing.... Μάυρο το τοπίο στην ομιχλιασμένη 21".....άντε καλά λέω ας πάει και το παλιάμπελο... απέναντι ακριβώς (σοβαρά δεν κάνω πλάκα για το αμπέλι) έχω αμπέλι, το καλοκαίρι το τσάκισα ..... τραβάω ένα kill task (βγες και ξαναμπές το σύνθημα της Microsoft) και ξανασηκώνω το θεριό... πάω στο ACMI αλλά είχε γράψει μόνο 5" όσο ήμουν στον διάδρομο πριν την απογείωση...... καλό εεεε???????
Μετά με τρεμάμενα χέρια και την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου πήρα το πινέλο και το τενεκεδάκι με την μπογιά. Το έβαψα μπλε και το πέταξα στην θάλασσα. (Το χρωματάκι το μπλε είναι για παραλλαγή για να μην τρομάξουν τα ψάρια......χιχιχι)
Άνοιξα την τηλ και είδα Fame Story.... Άντε γεια ρε....
Arty out...
Λοιπόν το δοκίμασα πάλι χθες βράδυ..... πήγαινε μια χαρά με το TFR.
Λίγο πριν φτάσω στον στόχο καμια 20-30 ΝΜ πάνω που είπα να πάρω την ανηφόρα να πάω να τουα αλλάξω τον αδόξαστο ....έβαλα Action ext view και μπαμ πάρτα άρρωστε..... (Τι το ήθελες χαμένε καλά πήγαινε, η δράση σε μάρανε) είχα recording on.... γαλήνη στο τοπίο και χαμόγελο ευτυχίας... σε τσάκωσα άτιμο είπα μέσα μου και το θεληματικό μου πηγούνι σκίρτησε ξάφνου...
έκανα Esc και πάτησα με ιδρωμένα χέρια το End mission. Κρύος ιδρώτας έλουσε το μετωπό μου.....
Τι λες μωρή ξεφωνημένη μου είπε που θες και debriefing.... Μάυρο το τοπίο στην ομιχλιασμένη 21".....άντε καλά λέω ας πάει και το παλιάμπελο... απέναντι ακριβώς (σοβαρά δεν κάνω πλάκα για το αμπέλι) έχω αμπέλι, το καλοκαίρι το τσάκισα ..... τραβάω ένα kill task (βγες και ξαναμπές το σύνθημα της Microsoft) και ξανασηκώνω το θεριό... πάω στο ACMI αλλά είχε γράψει μόνο 5" όσο ήμουν στον διάδρομο πριν την απογείωση...... καλό εεεε???????
Μετά με τρεμάμενα χέρια και την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου πήρα το πινέλο και το τενεκεδάκι με την μπογιά. Το έβαψα μπλε και το πέταξα στην θάλασσα. (Το χρωματάκι το μπλε είναι για παραλλαγή για να μην τρομάξουν τα ψάρια......χιχιχι)
Άνοιξα την τηλ και είδα Fame Story.... Άντε γεια ρε....
Arty out...
Arty out...