Digital Technology Expo 2008
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Digital Technology Expo 2008
Πριν λίγες ημέρες έλαβα ένα ενημερωτικό email, σχετικά με την DTE 2008.
Η έκθεση θα γίνει απο 7-9 Νοεμβρίου.
Ξέρω είναι λιγάκι νωρίς , αλλά δεν πειράζει
Όσοι κάνουν εγγραφή στο http://www.dte.gr/default.asp?pid=37&la=1 θα λάβουν ηλεκτρονικά την πρόσκληση τους, γλιτώνοντας τα 5€ επιβάρυνσης της εισόδου.
Αλήθεια, ποιά είναι η γνώμη σας για την DTE ;
Η έκθεση θα γίνει απο 7-9 Νοεμβρίου.
Ξέρω είναι λιγάκι νωρίς , αλλά δεν πειράζει
Όσοι κάνουν εγγραφή στο http://www.dte.gr/default.asp?pid=37&la=1 θα λάβουν ηλεκτρονικά την πρόσκληση τους, γλιτώνοντας τα 5€ επιβάρυνσης της εισόδου.
Αλήθεια, ποιά είναι η γνώμη σας για την DTE ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 16 Σεπ 2008, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Αντε να πω και εγω την γνωμη μου. Στην πραγματικοτητα δεν βλεπεις κατι ιδιαιτερο. Στον απο κατω οροφο περισυ ειχε παρουσιαση στην μιση εκθεση το call of duty. Ειχε και ενα stand της GROF με κατι κυπελα στα ραφια. Πρωσοπικα περιμενω περισσοτερη τεχνολογια να δω σε τετοιου ειδους εκθεσεις.
Υ.Γ.
Αντε να μην αφηνουμε παραπονουμενο τον admin!!
Υ.Γ.
Αντε να μην αφηνουμε παραπονουμενο τον admin!!

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πλήν όμως πρέπει να αναφέρουμε οτι ο θεσμός δεν ειναι και πολύ παλιός και οτι χρειάζεται υποστήριξη και εκδήλωση ενδιαφέροντος απο πλευράς κόσμου για να αναπτυχθεί.Ας μήν ξεχνάμε οτι το Ελλαδιστάν είναι μια μικρή αγορά για τις εταιρίες και ένα μεγάλο ποσοστό της αγοράς αυτής (>70%) χρησιμοποιεί πειρατικό software, είτε μιλάμε για απλό οικιακό χρήστη είτε μιλαμε για εταιρίες.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY

-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Ξέχασα να συμπληρώσω ότι γινόταν της Πόπης από κόσμο και είχε και κάτι μωρά που είχαν οι εταιρείες και μοίραζαν διαφημιστικό υλικό που για αυτές θα ξαναπήγαινα.
Οπότε Τίμο αν πας να πας μόνος χωρίς σκυλιά, γατιά, παιδιά, γυναίκα, πεθερά.....

Οπότε Τίμο αν πας να πας μόνος χωρίς σκυλιά, γατιά, παιδιά, γυναίκα, πεθερά.....
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Λόγω του ότι εργάζομαι σε μία από τις εταιρίες που ήτανε εκεί, πρέπει να πώ ότι ήτανε επιηκώς απαράδεκτη.
Θα αναφέρω ορισμένα πράγματα σε σχέση με άλλες εκθέσεις εξωτερικού και θα καταλάβετε (φυσικά από την δικιά μου την πλευρά).
Πρώτα από όλα δεν μου άρεσε το ότι υπήρχανε τόοοοοσα πολλά περίπτερα με ήχο και εικόνα. Εντάξει καλή αυτού του είδους η τεχνολογία αλλά δεν χρειάζεται να έχεις τόσα πολλά εκθέματα. Στο φινάλε ας γίνει ξεχωριστή έκθεση γι'αυτο. Θα μου πείς από την άλλη, εάν δεν έχεις πολλές ενδιαφέρουσες εταιρίες να έρθουνε στην έκθεση σου την γεμίζεις με ήχο και εικόνα (κλασσική τεχνική).
Αντίστοιχα στο εξωτερικό, αυτού του είδους οι εταιρίες καταλαμβάνουν ένα πολύ μικρό ποσοστό. Π.χ. στην ΤΜΑ στο Brighton στην Αγγλία είχανε τόσες εταιρίες για αυτοματισμούς και καινοτομίες στισ τηλεπικοινωνίες και στα δίκτυα που δεν ήξερες που να πρωτοπάς.
Ένα άλλο αρνητικό ήτανε το εξής. Κύριοι των marketing, κόσμος σε περίπτερα με τηλεοράσεις και μείχτες δεν έρχεται βλέποντας καλλίγραμμες παρουσίες μπροστά από οθόνες (αυτά είναι για εκθέσεις με μηχανές και αυτοκίνητα). Βρείτε άλλον τρόπο. Π.χ. στην αγγλική έκθεση η εταιρία ΑΤ&Τ για να παρουσιάσει ένα μοντέλο επικοινωνίας είχε φέρει την Jaguar F1 (το κανονικό μονοθέσιο) και αφού πρώτα έμπαινες μέσα και έκανες ένα συμβολικό γύρο σε έναν εξομοιωτή μετά είχες την υποχρέωση να παρακολουθήσεις και μία μίνι παρουσίαση (βαρετή αλλά γεμάτη κόσμο λόγω του simulator).
Τελοσπάντον επειδή πολλά είπα, λείπει η σοβαρή διοργάνωση σε τέτοια θέματα και το είδα και στην προετοιμασία της εταιρίας που εργάζομαι. Το έχω πει σε ένα άλλο post μου. Είμαστε ψηφιακά αναλφάβητοι (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) γιατί στο εξωτερικό οι τεχνολογίες εξελλίσονται ραγδαία και εμείς ακόμη ασχολούμαστε με το πως θα έχουμε το πιο δυνατό woofer στη γειτονιά μας. Τελικό συμπέρασμα. Έκατσα 35 λεπτά και έφυγα.
Θα αναφέρω ορισμένα πράγματα σε σχέση με άλλες εκθέσεις εξωτερικού και θα καταλάβετε (φυσικά από την δικιά μου την πλευρά).
Πρώτα από όλα δεν μου άρεσε το ότι υπήρχανε τόοοοοσα πολλά περίπτερα με ήχο και εικόνα. Εντάξει καλή αυτού του είδους η τεχνολογία αλλά δεν χρειάζεται να έχεις τόσα πολλά εκθέματα. Στο φινάλε ας γίνει ξεχωριστή έκθεση γι'αυτο. Θα μου πείς από την άλλη, εάν δεν έχεις πολλές ενδιαφέρουσες εταιρίες να έρθουνε στην έκθεση σου την γεμίζεις με ήχο και εικόνα (κλασσική τεχνική).
Αντίστοιχα στο εξωτερικό, αυτού του είδους οι εταιρίες καταλαμβάνουν ένα πολύ μικρό ποσοστό. Π.χ. στην ΤΜΑ στο Brighton στην Αγγλία είχανε τόσες εταιρίες για αυτοματισμούς και καινοτομίες στισ τηλεπικοινωνίες και στα δίκτυα που δεν ήξερες που να πρωτοπάς.
Ένα άλλο αρνητικό ήτανε το εξής. Κύριοι των marketing, κόσμος σε περίπτερα με τηλεοράσεις και μείχτες δεν έρχεται βλέποντας καλλίγραμμες παρουσίες μπροστά από οθόνες (αυτά είναι για εκθέσεις με μηχανές και αυτοκίνητα). Βρείτε άλλον τρόπο. Π.χ. στην αγγλική έκθεση η εταιρία ΑΤ&Τ για να παρουσιάσει ένα μοντέλο επικοινωνίας είχε φέρει την Jaguar F1 (το κανονικό μονοθέσιο) και αφού πρώτα έμπαινες μέσα και έκανες ένα συμβολικό γύρο σε έναν εξομοιωτή μετά είχες την υποχρέωση να παρακολουθήσεις και μία μίνι παρουσίαση (βαρετή αλλά γεμάτη κόσμο λόγω του simulator).
Τελοσπάντον επειδή πολλά είπα, λείπει η σοβαρή διοργάνωση σε τέτοια θέματα και το είδα και στην προετοιμασία της εταιρίας που εργάζομαι. Το έχω πει σε ένα άλλο post μου. Είμαστε ψηφιακά αναλφάβητοι (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) γιατί στο εξωτερικό οι τεχνολογίες εξελλίσονται ραγδαία και εμείς ακόμη ασχολούμαστε με το πως θα έχουμε το πιο δυνατό woofer στη γειτονιά μας. Τελικό συμπέρασμα. Έκατσα 35 λεπτά και έφυγα.
Κλασσικό... Στην έκθεση multimachinery είμαστε σε ένα περίπτερο με ένα συνάδελφο και κοιτάμε κάτι εργαλεία. Μας πλησιάζει ένα ξανθό αλφαδιασμένο δίμετρο και λέει "μπορώ να σας βοηθήσω;" . "Βεβαίως, αλλά όχι εδώ" σκέφτομαι από μέσα μου αλλά παρ' όλα αυτά τη ρωτάω κάτι σχετικό με το προϊόν. "Περιμένετε να μιλήσετε στον κ. Τάδε" μου λέει, και φεύγει να ψαρέψει κι άλλον.Gabri έγραψε:Ένα άλλο αρνητικό ήτανε το εξής. Κύριοι των marketing, κόσμος σε περίπτερα με τηλεοράσεις και μείχτες δεν έρχεται βλέποντας καλλίγραμμες παρουσίες μπροστά από οθόνες (αυτά είναι για εκθέσεις με μηχανές και αυτοκίνητα). Βρείτε άλλον τρόπο.
Αυτός που ενδιαφέρεται για προϊόν θα μιλήσει στον κ. Τάδε έτσι κι αλλιώς. Αυτός που σταμάτησε για τη μοντέλα θα φύγει, τι να τον κάνει τον χοντρό. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν οι super-marketάδες, πιστεύουν στο "μάζευε κι ας είναι ρώγες"...