Εισιτήριο για τον Παράδεισο
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Sierraxray
@Jester
Θεωρείς:
α) ότι το μουλάρι ανήκει και στους 2
β) ότι μεταξύ τους υπάρχει σχέση σεβασμού, αγάπης, αλληλοϋποστήριξης και τα λοιπά.
Κάνε μια αλλαγή λοιπόν και πες το ανέκδοτο αλλιώς.
Έχουμε 2 ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερες υποχρεώσεις ο ένας προς τον άλλον (και αυτό ιδανικό γιατί μάλλον η εκκλησία έχει προς το ποίμνιο) και έχουμε και ένα μουλάρι που ανήκει στον έναν από τους 2 (το λαό).
Βάλτους να περάσουν από 10 χωριά και δες πόσες διαφορετικές απαντήσεις θα δώσουν τα χωριά. Το πιο πιθανό είναι να δώσουν μία: "Ο ιδιοκτήτης καβαλάει το μουλάρι όποτε γουστάρει. Και άμα λάχει το εμπιστεύεται και το δανείζει για λίγο και στον δεύτερο."
-------------------------------------------------------------
Παρόλα αυτά μου φαίνεται υπερβολικότατο το άρθρο. Αυτό όμως δεν μειώνει το πρόβλημα με τα πλούτη της Εκκλησίας . Το ότι κάτι είναι δωρεά από το λαό στην Εκκλησία, δεν σημαίνει ότι δεν θα ανήκει πια σε αυτόν, αφού η Εκκλησία είναι οι πιστοί μαζί με τον κλήρο, και όχι ο κλήρος μόνος του. Τώρα πως σημειολογικά θα μπορούσαν να στηρίξουν οι παπάδες το ότι στα οικονομικά θέματα ξαφνικά οι πιστοί διαγράφονται, αυτό είναι άλλο θέμα... Απλά αλλάζει η Εκκλησία σε "επιχείρηση". Οπότε κατ'εμέ θα έπρεπε να αποδεσμευτεί το Υπουργείο Παιδείας από αυτή, θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις στους μισθούς και την φορολόγησή των παπάδων, και θα έπρεπε να διαχωριστούν ποιά περιουσιακά στοιχεία ανήκουν στο λαό, ποια στην αρχαιολογία, ποιά από δώ, ποιά από κεί, και ποιά είναι επενδύσεις της Εκκλησίας οπότε μπορούν να διατηρηθούν στην κατοχή της.
-------------------------------------
Κάποιος είπε ότι πολλά περιουσιακά στοιχεία δεν ανήκουν στον άνθρωπο (ενν. Χριστόδουλο και εκάστοτε Κληρικό) αλλά στην θέση.
Δέν νομίζω ότι μας φοβίζει τί ανάγκες μπορεί να καλύπτει με δανεικά ένας άνθρωπος μέσα στα πλαίσια της σωστής άσκησης του ρόλου του, ή απλά της ματαιοδοξίας-απληστίας του, ή και των δύο. Δεν μας φοβίζει αυτό γιατί πολύ απλά θα λήξει με το πέρας της θητείας του ή της ζωής του (με σεβασμό μιλώντας). Το πρόβλημα είναι όταν τις υπερβολικές αυτές ανάγκες τις έχει μιά θέση. Η θέση θα συνεχίσει να υπάρχει μετά το πέρας πολλών ανθρώπων από πάνω της οπότε είναι σαν αυτά τα αντικείμενα να μην είναι δανεικά αλλά να καταλήγουν ιδιοκτησία της θέσης (χρησικτησία το λένε?)
--------------------------------------
Τέλος πιστεύω πάντα στο:
"Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"
Θεωρείς:
α) ότι το μουλάρι ανήκει και στους 2
β) ότι μεταξύ τους υπάρχει σχέση σεβασμού, αγάπης, αλληλοϋποστήριξης και τα λοιπά.
Κάνε μια αλλαγή λοιπόν και πες το ανέκδοτο αλλιώς.
Έχουμε 2 ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερες υποχρεώσεις ο ένας προς τον άλλον (και αυτό ιδανικό γιατί μάλλον η εκκλησία έχει προς το ποίμνιο) και έχουμε και ένα μουλάρι που ανήκει στον έναν από τους 2 (το λαό).
Βάλτους να περάσουν από 10 χωριά και δες πόσες διαφορετικές απαντήσεις θα δώσουν τα χωριά. Το πιο πιθανό είναι να δώσουν μία: "Ο ιδιοκτήτης καβαλάει το μουλάρι όποτε γουστάρει. Και άμα λάχει το εμπιστεύεται και το δανείζει για λίγο και στον δεύτερο."
-------------------------------------------------------------
Παρόλα αυτά μου φαίνεται υπερβολικότατο το άρθρο. Αυτό όμως δεν μειώνει το πρόβλημα με τα πλούτη της Εκκλησίας . Το ότι κάτι είναι δωρεά από το λαό στην Εκκλησία, δεν σημαίνει ότι δεν θα ανήκει πια σε αυτόν, αφού η Εκκλησία είναι οι πιστοί μαζί με τον κλήρο, και όχι ο κλήρος μόνος του. Τώρα πως σημειολογικά θα μπορούσαν να στηρίξουν οι παπάδες το ότι στα οικονομικά θέματα ξαφνικά οι πιστοί διαγράφονται, αυτό είναι άλλο θέμα... Απλά αλλάζει η Εκκλησία σε "επιχείρηση". Οπότε κατ'εμέ θα έπρεπε να αποδεσμευτεί το Υπουργείο Παιδείας από αυτή, θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις στους μισθούς και την φορολόγησή των παπάδων, και θα έπρεπε να διαχωριστούν ποιά περιουσιακά στοιχεία ανήκουν στο λαό, ποια στην αρχαιολογία, ποιά από δώ, ποιά από κεί, και ποιά είναι επενδύσεις της Εκκλησίας οπότε μπορούν να διατηρηθούν στην κατοχή της.
-------------------------------------
Κάποιος είπε ότι πολλά περιουσιακά στοιχεία δεν ανήκουν στον άνθρωπο (ενν. Χριστόδουλο και εκάστοτε Κληρικό) αλλά στην θέση.
Δέν νομίζω ότι μας φοβίζει τί ανάγκες μπορεί να καλύπτει με δανεικά ένας άνθρωπος μέσα στα πλαίσια της σωστής άσκησης του ρόλου του, ή απλά της ματαιοδοξίας-απληστίας του, ή και των δύο. Δεν μας φοβίζει αυτό γιατί πολύ απλά θα λήξει με το πέρας της θητείας του ή της ζωής του (με σεβασμό μιλώντας). Το πρόβλημα είναι όταν τις υπερβολικές αυτές ανάγκες τις έχει μιά θέση. Η θέση θα συνεχίσει να υπάρχει μετά το πέρας πολλών ανθρώπων από πάνω της οπότε είναι σαν αυτά τα αντικείμενα να μην είναι δανεικά αλλά να καταλήγουν ιδιοκτησία της θέσης (χρησικτησία το λένε?)
--------------------------------------
Τέλος πιστεύω πάντα στο:
"Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"

ρε παιδια τι να πιστεψω οτι ειναι κοντα στον θεο αυτοι οι ανθρωποι επειδη ξερουν 300 ψαλμους παραπανο απο εμενα??ενταξει... δεν λεω.. καλα τα "στεματα" και οι ραβδοι και τα αμφεια... αλλα ειναι πολλα!!! δεν λεω εστω 10,20,30 ναι... αλλα 300?? και μερσεντες και ελικοπτερα για μετακινιση???
ανθροπος του θεου υποτιθεται οτι ειναι οχι εφοπλιστης....
εχω παει αγιο ορος απο την δυτικη πλευρα μονο... και ακουσα οτι το βατοπαιδι ειναι ποιο πολυτελες απο την διονυσιου..(η οποια εχει πλακα καρυστου λουσταρισμενη κλπ...)αυτοι οι ανθροποι ειναι του θεου δλδ??
να γινω και εγω παπας αν ειναι ετσι..(τζαμι το αφορολογιτο) τα λεφτα μου θα ειναι καθαρα.. θα εχω και τους πιστους να "τσονταρουν"τον οβολον τους...
ΦΟΡΟ στην εκλησια... και να σταματισει η επιδιξη πλουτου απ' τον κληρο..οχι να μου κανει εμενα κυριγμα να δινω τον οβολον μου (ο εχον δυο να δινει το ενα) και να βλεπω μετα τον παπα να την κανει με το καινουριο το cayene..
ΥΓ. τις γκραβουρες τι τις ηθελε??? και αυτες του προηγουμενου ηταν????
ανθροπος του θεου υποτιθεται οτι ειναι οχι εφοπλιστης....
εχω παει αγιο ορος απο την δυτικη πλευρα μονο... και ακουσα οτι το βατοπαιδι ειναι ποιο πολυτελες απο την διονυσιου..(η οποια εχει πλακα καρυστου λουσταρισμενη κλπ...)αυτοι οι ανθροποι ειναι του θεου δλδ??
να γινω και εγω παπας αν ειναι ετσι..(τζαμι το αφορολογιτο) τα λεφτα μου θα ειναι καθαρα.. θα εχω και τους πιστους να "τσονταρουν"τον οβολον τους...
ΦΟΡΟ στην εκλησια... και να σταματισει η επιδιξη πλουτου απ' τον κληρο..οχι να μου κανει εμενα κυριγμα να δινω τον οβολον μου (ο εχον δυο να δινει το ενα) και να βλεπω μετα τον παπα να την κανει με το καινουριο το cayene..
ΥΓ. τις γκραβουρες τι τις ηθελε??? και αυτες του προηγουμενου ηταν????

[marq=left] :C130: 322VTTS
εννίοτε και οι "πιστοί" δωρίζουν την περιουσία τους στην εκκλησία για να εκδικηθούν κάποιους συγγενείς τους ως προς την αχαριστία τους
η επίδειξη πλούτου όμως παραπάει απο τους θρησκευτικούς ηγέτες
και μην μου πείτε πως δεν βγαίνουν οι πρωτοκλασάτοι στην εκκλησία με αυτές τις αμφιέσεις που είναι γεμάτες διαμάντια και τα λοιπά αξεσουάρ συν την θωρακισμένη μερσεντάρα για να πάει στον ναο του Θεού
και γιατί αφορολόγητοι δηλαδή ; αν φορολογούταν η εκκλησία μόνο και μόνο απο αυτά που έχει , θα είχαμε μηδενίσει το εξωτερικό μας χρέος, για να μην αναφέρω και το κτηματολόγιο......
ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΙΣΟΥΣ μέσα σε αυτή την χώρα της κλεψιας και της αδικίας ;
και το ξαναλέω γιατί πέρασε στον βρόντο
Γραμματείς και Φαρισαίοι είναι το ίδιο και το αυτό με σήμερα
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ;
Απλά δεν έχουμε τον Χριστό για να τον ξανα κρεμάσουν
η επίδειξη πλούτου όμως παραπάει απο τους θρησκευτικούς ηγέτες
και μην μου πείτε πως δεν βγαίνουν οι πρωτοκλασάτοι στην εκκλησία με αυτές τις αμφιέσεις που είναι γεμάτες διαμάντια και τα λοιπά αξεσουάρ συν την θωρακισμένη μερσεντάρα για να πάει στον ναο του Θεού
και γιατί αφορολόγητοι δηλαδή ; αν φορολογούταν η εκκλησία μόνο και μόνο απο αυτά που έχει , θα είχαμε μηδενίσει το εξωτερικό μας χρέος, για να μην αναφέρω και το κτηματολόγιο......
ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΙΣΟΥΣ μέσα σε αυτή την χώρα της κλεψιας και της αδικίας ;
και το ξαναλέω γιατί πέρασε στον βρόντο
Γραμματείς και Φαρισαίοι είναι το ίδιο και το αυτό με σήμερα
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ;
Απλά δεν έχουμε τον Χριστό για να τον ξανα κρεμάσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 24 Οκτ 2008, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
Sierraxray
Kongrigo:
Το θέμα είναι όμως ότι εδώ δεν κάνουμε τους ξερόλες για ένα θέμα που δεν μας αφορά. Όταν γίνεται κακή διαχείριση του χρήματος που ανήκει σε μιά μεγάλη ομάδα, ασφαλώς και κάθε μέλος της ομάδας έχει το δικαίωμα να κρίνει. Τώρα άσχετα με τις κρίσεις του καθενός, η ομάδα για να ανταπεξέλθει στην έλλειψη γνώσεων πολλών μελών της στο εκάστοτε θέμα, το αναθέτει σε έμπειρους (πολιτικούς, επιτροπές, δικαστήρια κλπ). Αν αυτοί οι έμπειροι δεν καλύπτουν τις προσδοκίες τότε το κάθε μέλος που έχει εμπιστοσύνη στην κριτική του σκέψη, θα προσπαθήσει να αποφανθεί από μόνο του, και να αναλάβει δράση, παρακάμπτοντας τους "έμπειρους".
Ένας πελάτης προσλαμβάνει έναν τεχνικό. Ο τεχνικός ξέρει περισσότερα από τον πελάτη. Αν ο πελάτης αντιληφθεί εκ του αποτελέσματος ότι ο τεχνικός μ.......ζεται, μπορεί να ψάξει για άλλο τεχνικό. Εκεί δεν μπορεί να πεί ο 1ος τεχνικός ότι ο πελάτης είναι άσχετος, γιατί τα λεφτά είναι του πελάτη, και με ξένα κόλλυβα δεν κάνουμε μνημόσυνο.
Αυτό είναι αλήθεια. Μάλιστα λένε ότι σε 2 χώρες δεν αξίζει να ρωτάς μιά πληροφορία... Η μία είναι η Κίνα, και η άλλη είναι η Ελλάδα... Στην μέν πρώτη δεν σου απαντάει κανένας, στην μέν δεύτερη σου απαντάνε όλοι με διαφορετική απάντηση...Το χειρότερο όμως είναι ότι σαν λαός είμαστε ξερόλες και κρίνουμε τα πάντα χωρίς γνώση
Το θέμα είναι όμως ότι εδώ δεν κάνουμε τους ξερόλες για ένα θέμα που δεν μας αφορά. Όταν γίνεται κακή διαχείριση του χρήματος που ανήκει σε μιά μεγάλη ομάδα, ασφαλώς και κάθε μέλος της ομάδας έχει το δικαίωμα να κρίνει. Τώρα άσχετα με τις κρίσεις του καθενός, η ομάδα για να ανταπεξέλθει στην έλλειψη γνώσεων πολλών μελών της στο εκάστοτε θέμα, το αναθέτει σε έμπειρους (πολιτικούς, επιτροπές, δικαστήρια κλπ). Αν αυτοί οι έμπειροι δεν καλύπτουν τις προσδοκίες τότε το κάθε μέλος που έχει εμπιστοσύνη στην κριτική του σκέψη, θα προσπαθήσει να αποφανθεί από μόνο του, και να αναλάβει δράση, παρακάμπτοντας τους "έμπειρους".
Ένας πελάτης προσλαμβάνει έναν τεχνικό. Ο τεχνικός ξέρει περισσότερα από τον πελάτη. Αν ο πελάτης αντιληφθεί εκ του αποτελέσματος ότι ο τεχνικός μ.......ζεται, μπορεί να ψάξει για άλλο τεχνικό. Εκεί δεν μπορεί να πεί ο 1ος τεχνικός ότι ο πελάτης είναι άσχετος, γιατί τα λεφτά είναι του πελάτη, και με ξένα κόλλυβα δεν κάνουμε μνημόσυνο.

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Πρωτον η δημοσιευση μου δεν με προσβαλλει μιας και εγω εκανα απλα ενα copy-paste. Αν θες πιστευεις αυτα που λενε αν δεν θες οχι. Δικο σου θεμα. Τι κι αν το κανε πατριωτης/εθνικιστης κλπ κλπ? Λεει ψεμματα?Stinger43 έγραψε:Συνάδελφε, κατά την άποψη μου όταν κάποιος αναμεταδίδει ειδήσεις που συντάσσονται από ψυχασθενής bloggers χωρίς να το ερευνήσει νομίζω ότι η συνυπαιτιότητα στην (φαιά) προπαγάνδα είναι το ελαφρότερο χαρακτηριστικό.Kovamaniac έγραψε:What do you mean??????Stinger43 έγραψε:Ωραίο προπαγανδιστικό παπαγαλάκι .......
άντε και σε ανώτερα!!!
Λυπάμαι αλλά νομίζω ότι η δημοσίευσή σου προσβάλει αρχικά εσένα, το forum που σε φιλοξενεί και εμάς που το διαβάζουμε.
http://patriotismos.wordpress.com/
Το άρθρο έχει γραφτεί από κάποιον τυχάρπαστο και ανάλογα στοιχεία δεν έχουν δημοσιευτεί σε κανένα άλλο σοβαρό ΜΜΕ.
Τίμο, σε θερμοπαρακαλώ να το σβήσεις αμέσως!
Συγνώμη για την αναστάτωση !!
Stinger
Ολοι ξερουμε για την καταντια της εκκλησιας και το μηδαμινο εργο που κανει μπροστα σε αυτα που θα μπροουσε να κανει....
Ρωτας γιατι δε βγηκε σε κανενα σοβαρο ΜΜΕ?
Και ποιο ειναι σοβαρο ΜΜΕ? Αυτο που θαβει οποιοδηποτε σκανδαλο βγαινει προκειμενου να μη θιξει πολιτικους?
Σιγα μη θιξει την εκκλησια(προσοχη το γραφω με μικρο "ε" που σημαινει την εκκλησια σαν θεσμος και οχι την πραγματικη εννοια της Εκκλησιας που εννοει ο Θεος).
εκκλησια = εξουσια και οχι εργο.
Το πραγματικο εργο γινεται στην Εκκλησια.
Το 95% των παπαδων εχουν ξεχασει γιατι φορανε τα ρασα.
Και παλι δεν εχει σημασια. Καποιος δεν παει να προσευχηθει στην εκκλησια για τον παπα ουτε τον νοιαζει τι ειναι ο παπας. Στο φιναλε και οι παπαδες ανθρωποι ειναι κι εχουν πειρασμους.
Αλλα πλεον το θεμα εχει ξεφτυλιστει με τις αμυθητες περιουσιες και τις συναλλαγες.
Δεν ξερεις πλεον που να πας για να πιστεψεις.
Δε σεβονται οτι επηρεαζουν εστω κατι χαζογερους που καθονται και μαλωνουν για το ποιος θα βγει μητροπολιτης και ποιος οχι....??
Δε σεβονται οτι πρεσβευουν το πνευματικο στηριγμα του Ελληνικου λαου?
Οσο για τις υπηρεσεις της εκκλησιας στις δυσκολες στιγμες του λαου... ΟΚ ας μην βαζανε το μαχαιρι στο λαιμο του Π.Π. Γερμανου να ελεγα τι επαναστση θα "ευλογουσε". Και αλλα αναριθμητα παραδειγματα που αποδεικνυουν το ρολο της εκκλησιας.
Αλλα παλι καλα που υπαρχουν 5-10 ιερεις που πραγματικα εχουν συνειδηση και στην κυριολεξια υπηρετουν το Θεο και τον ανθρωπο και αποτελουν πηγη ελπιδας για ολο τον υπολοιπο κοσμο.
Αλλιως ...................

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
τα λεφτά πάνε στα λεφτά
όταν η καλή μας εκκλησία "ανακάλυψε" την κακοδιαχείριση στα οικονομικά, έδωσε άφεση αμαρτιών σε όλους τους εμπλεκομένους, την ίδια στιγμή που ένας πολίτης ο οποίος δεν πλήρωσε μια κλήση της τροχαίας, χάνει το σπίτι του
επιπρόσθετα το κράτος πρόνοιας , σκοπεύει να δώσει 28 δίς στους τραπεζίτες για να μην βάλουν λουκέτο και να μπορούν να μας βάζουν τη θηλειά στον λαιμό με κάρτες , δάνεια και κατασχέσεις ακόμα και για 200 ευρώ χρέος, χώρια τα επιτόκια και τους τόκους επι τον τόκων
την ίδια στιγμή που στο βατοπαίδιο έχει ανοίξει ιδιωτικό χρηματηστήριο και παίζει πολύ χρήμα ....
λοιπόν , γιατί να μην έχω άποψη για όλα (ώς Έλληνας ; ) και γιατί να μην την λέω όποτε γουστάρω για ότι γουστάρω και όποτε γουστάρω ; (δεν μιλάω για το forum μόνο)
κύριοι, ο σώσον εαυτό σωθείτω
όταν η καλή μας εκκλησία "ανακάλυψε" την κακοδιαχείριση στα οικονομικά, έδωσε άφεση αμαρτιών σε όλους τους εμπλεκομένους, την ίδια στιγμή που ένας πολίτης ο οποίος δεν πλήρωσε μια κλήση της τροχαίας, χάνει το σπίτι του
επιπρόσθετα το κράτος πρόνοιας , σκοπεύει να δώσει 28 δίς στους τραπεζίτες για να μην βάλουν λουκέτο και να μπορούν να μας βάζουν τη θηλειά στον λαιμό με κάρτες , δάνεια και κατασχέσεις ακόμα και για 200 ευρώ χρέος, χώρια τα επιτόκια και τους τόκους επι τον τόκων
την ίδια στιγμή που στο βατοπαίδιο έχει ανοίξει ιδιωτικό χρηματηστήριο και παίζει πολύ χρήμα ....
λοιπόν , γιατί να μην έχω άποψη για όλα (ώς Έλληνας ; ) και γιατί να μην την λέω όποτε γουστάρω για ότι γουστάρω και όποτε γουστάρω ; (δεν μιλάω για το forum μόνο)
κύριοι, ο σώσον εαυτό σωθείτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 24 Οκτ 2008, 12:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
e-HAF Admin
είσαι σίγουρος για αυτό που λές ; γιατί εγώ δεν νομίζω πως είναι έτσιKovamaniac έγραψε:Και παλι δεν εχει σημασια. Καποιος δεν παει να προσευχηθει στην εκκλησια για τον παπα ουτε τον νοιαζει τι ειναι ο παπας. Στο φιναλε και οι παπαδες ανθρωποι ειναι κι εχουν πειρασμους.
μερικοί έχουν καταντήσει το ποίμνιο τσιφλίκι τους και τους πιστούς, οπαδούς/δούλους
επίσης κρατάνε την θέση τους λες και την κληρονομίσανε για πάντα , και αν αποφασίσει η εκκλησία να τους πάει σε άλλο ναό, βάζει το ποίμνιο να βγεί στους δρόμους με πανό και άλλες βλακείες
για ποιόν θεό είπαμε ότι διδάσκουν ;
αυτοί που κάνουν την διαφορά και πιστεύουν πραγματικά με έργα επι έργων είναι ελάχιστοι
e-HAF Admin
Ειναι παρα πολυ σωστο να φορολογιθει η εκκλησια.
Απο τη στιγμη που το κρατος τις εξασφαλιζει μισθους και περιθαλψη γιατι να επιβαρυνει μονο.
ΑΛΛΑ
οχι φορολογια στο παγκαρι που βαζει οκαθε ενας οτι μπορει και οτι θελει.
Μονο φορολογια στις επενδυσεις της.(πωλησεις γης,ενοικια απο ακινητα κτλ)δηλαδη οτιδηποτε αξιοποιηται με σκοπο το κερδος τις εκκλησιας.
Απο τη στιγμη που το κρατος τις εξασφαλιζει μισθους και περιθαλψη γιατι να επιβαρυνει μονο.
ΑΛΛΑ
οχι φορολογια στο παγκαρι που βαζει οκαθε ενας οτι μπορει και οτι θελει.
Μονο φορολογια στις επενδυσεις της.(πωλησεις γης,ενοικια απο ακινητα κτλ)δηλαδη οτιδηποτε αξιοποιηται με σκοπο το κερδος τις εκκλησιας.
@ Sierraxray: Το ανεκδοτο δεν αναφερεται στο λαο και την εκκλησια αλλα στο εν λογω τοπικ και σε αυτο που συμβαινει...
Κοινως: Σε καθε θεμα, σε καθε πραξη οποιοσδηποτε μπορει παντα να βρει κατι για να την κακολογησει η να την κατακρινει.
Στην Ελλαδα ολη δινουν μια διαφορετικη απαντηση σε 1002 θεματα γιατι τπτ σε αυτη τη χωρα δεν ειναι στανταρ και σταθερο, γιατι υπαρχουν παραθυρα νομικα να κανουν το ασπρο μαυρο, γιατι η κοινωνια μας απο αποψη σεβασμου στον πολιτη ειναι πιο πριν και απο τα μινωικα χρονια...
@Anzac: Τα λεφτα δεν παν στα λεφτα παντα. Αλλες φορες πανε, αλλες φορες οχι. Η δωρεαν δημοσια παιδεια εχει ως στοχο αυτο ακριβως "την αναδιανομη του πλουτου".
Οι ερωτησεις ρητορικες και μη που θετεις δεν μπορουν να απαντηθουν.
Τι θα πει ισος και αξιος στη χωρα της κλεψιας και της αδικιας?
Ενταξει δεν υπαρχει κρατος, αλλα δε γινεται ολο να γκρινιαζουμε. Πρεπει να προσπαθησεις μονος να βοηθησεις το κρατος και σιγα σιγα θα το κανουν κ οι αλλοι. Αλλιως κανεις δε θα δει προκοπη.
@Κοvamaniac,Stinger 43:
Οχι προσωπικοι χαρακτηρισμοι. Το Φορουμ ειναι ενας χωρος συζητησης. Δεν ειναι χωρος μαχης.
@Kovamaniac: Ενταξει μη συγκρινεις το 21 με το σημερα. Αυτο ελειπε να ελεγε οχι. Ενταξει ειχε μια θεση κ ειχε κ συμφεροντα αλλα, αλλα δεν ειπε κ οχι. Απλα ηταν μετριοπαθης εως απαισιοδοξος. Οταν εχεις πολλα ρισκαρεις πολλα και φοβασαι, οταν δεν εχεις τπτ δε ρισκαρεις κ τπτ γιατι δεν εχεις τπτ να χασεις. Ετσι κ τοτε με τον ΠΠΓ. Απλα και η ελληνικη ιστορια γενικα ο ελληνικος αγωνας παντα ειχε προδοτες μεσα.Γιαυτο τονιζεται και στο βιβλιο η στο σχολειο γενικα οτι ο ΠΠΓ αν δεν ελεγε ναι θα ταν προδοτης. Ειναι το οριακο αυτο υπερβολικο στοιχειο που κυριαρχει σε πολλα σημεια της ελληνικης ιστοριας και των ελληνικων συγγραματων.
Κοινως: Σε καθε θεμα, σε καθε πραξη οποιοσδηποτε μπορει παντα να βρει κατι για να την κακολογησει η να την κατακρινει.
Στην Ελλαδα ολη δινουν μια διαφορετικη απαντηση σε 1002 θεματα γιατι τπτ σε αυτη τη χωρα δεν ειναι στανταρ και σταθερο, γιατι υπαρχουν παραθυρα νομικα να κανουν το ασπρο μαυρο, γιατι η κοινωνια μας απο αποψη σεβασμου στον πολιτη ειναι πιο πριν και απο τα μινωικα χρονια...
@Anzac: Τα λεφτα δεν παν στα λεφτα παντα. Αλλες φορες πανε, αλλες φορες οχι. Η δωρεαν δημοσια παιδεια εχει ως στοχο αυτο ακριβως "την αναδιανομη του πλουτου".
Οι ερωτησεις ρητορικες και μη που θετεις δεν μπορουν να απαντηθουν.
Τι θα πει ισος και αξιος στη χωρα της κλεψιας και της αδικιας?
Ενταξει δεν υπαρχει κρατος, αλλα δε γινεται ολο να γκρινιαζουμε. Πρεπει να προσπαθησεις μονος να βοηθησεις το κρατος και σιγα σιγα θα το κανουν κ οι αλλοι. Αλλιως κανεις δε θα δει προκοπη.
@Κοvamaniac,Stinger 43:
Οχι προσωπικοι χαρακτηρισμοι. Το Φορουμ ειναι ενας χωρος συζητησης. Δεν ειναι χωρος μαχης.
@Kovamaniac: Ενταξει μη συγκρινεις το 21 με το σημερα. Αυτο ελειπε να ελεγε οχι. Ενταξει ειχε μια θεση κ ειχε κ συμφεροντα αλλα, αλλα δεν ειπε κ οχι. Απλα ηταν μετριοπαθης εως απαισιοδοξος. Οταν εχεις πολλα ρισκαρεις πολλα και φοβασαι, οταν δεν εχεις τπτ δε ρισκαρεις κ τπτ γιατι δεν εχεις τπτ να χασεις. Ετσι κ τοτε με τον ΠΠΓ. Απλα και η ελληνικη ιστορια γενικα ο ελληνικος αγωνας παντα ειχε προδοτες μεσα.Γιαυτο τονιζεται και στο βιβλιο η στο σχολειο γενικα οτι ο ΠΠΓ αν δεν ελεγε ναι θα ταν προδοτης. Ειναι το οριακο αυτο υπερβολικο στοιχειο που κυριαρχει σε πολλα σημεια της ελληνικης ιστοριας και των ελληνικων συγγραματων.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

όταν λέω ισότητα και δικαιοσύνη τι εννοώ ;
γιατί ο πολίτης είναι κατώτερος απο κάθε παπά ;
γιατί ο πολίτης φορολογείται και ο παπάς όχι ;
γιατί ο πολίτης πρέπει να συνεισφέρει για την αποπεράτωση κάθε ναού, συμπεριλαμβανομένων και των τοιχογραφιών, όταν η εκκλησία είναι βουτηγμένη μέσα στον χρυσό ;
γιατί ο παππάς να πηγαίνει στην εκκλησία με μερσεντές ;
γιατί να σου τα παίρνει ο παππάς για να σε παντρέψει ή για να σου βαφτίσει το παιδί ;
γιατί να σου βάζει ταρίφα ανάλογα με το πόσες λάμπες θα ανάψει στην λειτουργία σε γάμο ή βάφτιση ; Όταν Πάσχα και Χριστούγεννα δεν αφήνουν ούτε μία λάμπα σβηστή ;
Βλέπεις λοιπόν καμιά ισότητα ή ίση αντιμετώπιση ως άνθρωπο ;
Και κάτι που μόλις θυμήθηκα αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Οι παπάδες πάνε Στρατό ;
γιατί ο πολίτης είναι κατώτερος απο κάθε παπά ;
γιατί ο πολίτης φορολογείται και ο παπάς όχι ;
γιατί ο πολίτης πρέπει να συνεισφέρει για την αποπεράτωση κάθε ναού, συμπεριλαμβανομένων και των τοιχογραφιών, όταν η εκκλησία είναι βουτηγμένη μέσα στον χρυσό ;
γιατί ο παππάς να πηγαίνει στην εκκλησία με μερσεντές ;
γιατί να σου τα παίρνει ο παππάς για να σε παντρέψει ή για να σου βαφτίσει το παιδί ;
γιατί να σου βάζει ταρίφα ανάλογα με το πόσες λάμπες θα ανάψει στην λειτουργία σε γάμο ή βάφτιση ; Όταν Πάσχα και Χριστούγεννα δεν αφήνουν ούτε μία λάμπα σβηστή ;
Βλέπεις λοιπόν καμιά ισότητα ή ίση αντιμετώπιση ως άνθρωπο ;
Και κάτι που μόλις θυμήθηκα αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Οι παπάδες πάνε Στρατό ;
e-HAF Admin