Ελληνική βλακεία ή καθημερινότητα;
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Εκτος του οτι μαλλον το ποσοστο που αναφερεις ειναι πολυ μεγαλο και γενικευμενο δλδ εμεις που δε λαδωσαμε ειμαστε στο 20% ?cosa έγραψε:μεγάλο θέμα έχετε ανοίξει παιδιά, το οποίο δεν θα το καλύψουμε ποτέ,
το κακό έχει χιλιάδες ρίζες, δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο αλλά πολλά μαζί,να ξέρετε όμως κάτι: όλα ξεκιναν απο εμάς τους ίδιους.Απο τους 10 που γράφουν εδώ μέσα οι 8 λάδωσαν ή αναγκαστηκαν να λαδώσουν για να πάρουν δίπλωμα οδήγησης.Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.
Απο την αλλη τι θα πει αναγκαζομαι να λαδωσω? Δλδ κανω κατι που δε θελω επειδη η σχολη οδηγων και οι αξιολογητες τα παιρνουν? Δλδ και αυτοι παιδεια μηδεν παλι? Πως ξεκιναει το θεμα παλι απο εμας τους ιδιους?
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Παιδια τα ΠΑΝΤΑ απο τους πολιτες(δηλαδη εμας), ξεκινανε.
Αν δεν ειχε ο Ελληνας τη νοοτροπια να λαδωνει, να φακελωνει, να γλυφει και δεν ξερω και εγω τι αλλο...θα κοτευαν ολοι να ζητησουν το οτιδηποτε.
Και φυσικα δεν θα υπηρχε καλλιεργημενο στο μυαλο κανενος σαν λυση !!!
Αν δεν ειχε ο Ελληνας τη νοοτροπια να λαδωνει, να φακελωνει, να γλυφει και δεν ξερω και εγω τι αλλο...θα κοτευαν ολοι να ζητησουν το οτιδηποτε.
Και φυσικα δεν θα υπηρχε καλλιεργημενο στο μυαλο κανενος σαν λυση !!!
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"
Bombardieri d'acqua Italiani

...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"
Bombardieri d'acqua Italiani

Κάποτε νόμιζα πως οι Ιταλοί ήταν οι ποιο κομπιναδόροι απο όλους. Τώρα είμαι σίγουρος που τους έχουμε ξεπεράσει και με διαφορά.
Όπου και να στρίψεις το κεφάλι σου, παίζει κομπίνα, μίζα, φακελάκι, υπερτιμολόγιση, αισχροκέρδια.....να πω και άλλα ;
Αυτή είναι η παιδία μας και η παρακαταθήκη των προγόνων μας ;
Τελικά μήπως κακώς απελευθερωθήκαμε απο τον Τούρκικο ζυγό ;
Μήπως σαν σκάβοι θα λειτουργούσαμε καλύτερα ;
Όπου και να στρίψεις το κεφάλι σου, παίζει κομπίνα, μίζα, φακελάκι, υπερτιμολόγιση, αισχροκέρδια.....να πω και άλλα ;
Αυτή είναι η παιδία μας και η παρακαταθήκη των προγόνων μας ;
Τελικά μήπως κακώς απελευθερωθήκαμε απο τον Τούρκικο ζυγό ;
e-HAF Admin
Σ' αυτές τις δύο προτάσεις κρύβεται όλη η αλήθεια παίδες. Μην ξεχνάτε. 400 χρόνια σκλαβιάς και συμβίωσης με τους "αγαπητούς" γείτονες. Ο κακόμοιρος ο Έλληνας έπρεπε να βρει τρόπους να επιβιώσει. Κομπίνα, ρουσφέτι, γλύψιμο, κουτοπονηριά και όλες οι γνωστές αρετές μας ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα για 400 ολόκληρα χρόνια. Μισή χιλιετία! Σκεφτείτε το. Μεταλλαχτήκαμε μάγκες. Ίσως χρειαστεί να περάσουν άλλα 400 χρόνια για να επανέλθουμε. Αν επανέλθουμε ποτέ.Anzac έγραψε: Τελικά μήπως κακώς απελευθερωθήκαμε απο τον Τούρκικο ζυγό ;