Tόνοι στο firefox mozilla 3.0
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Tόνοι στο firefox mozilla 3.0
Προσφατα και μετα απο προτροπες φιλων αποφασισα να χρησιμοποιησω το mozilla στη θεση του IE. Ολα καλα μεχρι την στιγμη που προσπαθησα να γραψω ελληνικα με τονους.Υπαρχει καποιος που να γνωριζει τι συμβαινει και πως τελος παντων μπορω να βαζω τονους χρησιμοποιωντας αυτον τον browser?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cosa την 31 Ιούλ 2008, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY

ωχ σωστο εισαι ο σωτηρας μου πως δεν το σκεφτηκα να δοκιμασω τον τροπο που βαζω τονους εδω και τοσα χρονια!!
και μου το λεγε η μανα μου να σπουδασω πληροφορικη!!
naaaahhhh

δεν δουλευει m8 και δεν βρισκω και στο google κατι σχετικο
Βασικα υπαρχει κανεις που να εχει Mozilla 3.0 και να βαζει τονους σε ελληνικα?
Σε ολες τις αλλες εφαρμογες οπως word που λες και συ δουλευει
αλλα οταν θελω να γραψω ενα κειμενο μεσα στο mozilla οπως τωρα καλη ωρα δεν τονιζει με τιποτα
κριμα γιατι ειναι καλος browser αλλα αν δεν βαλει τονους το βλεπω για fire-fox 3
και μου το λεγε η μανα μου να σπουδασω πληροφορικη!!
naaaahhhh
δεν δουλευει m8 και δεν βρισκω και στο google κατι σχετικο
Βασικα υπαρχει κανεις που να εχει Mozilla 3.0 και να βαζει τονους σε ελληνικα?
Σε ολες τις αλλες εφαρμογες οπως word που λες και συ δουλευει
αλλα οταν θελω να γραψω ενα κειμενο μεσα στο mozilla οπως τωρα καλη ωρα δεν τονιζει με τιποτα
κριμα γιατι ειναι καλος browser αλλα αν δεν βαλει τονους το βλεπω για fire-fox 3

@viper ναί το έβαλα και αυτό αλλά ουτε αυτό φαινόταν να δουλεύει κανονικά
λοιπόν έχουμε και λέμε:
o sugarmate είχε δίκιο.
Με την ελληνική έκδοση 3.0.1 δεν δουλεύουν οι τόνοι με καμία δύναμη.
Με την παλιότερη έκδοση και μάλιστα την αγγλική 2.0.0.16 δουλεύουν όλα καταπληκτικά.(συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής που αναφέρει ο viper)
λοιπόν έχουμε και λέμε:
o sugarmate είχε δίκιο.
Με την ελληνική έκδοση 3.0.1 δεν δουλεύουν οι τόνοι με καμία δύναμη.
Με την παλιότερη έκδοση και μάλιστα την αγγλική 2.0.0.16 δουλεύουν όλα καταπληκτικά.(συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής που αναφέρει ο viper)

Βάλε την αγγλική 3.0.1
http://www.mozilla.com/en-US/products/d ... lang=en-US
έχει πολλά καλά και διορθώσεις ασφαλείας σε σχέση με την 2.χ
Εγώ χρησιμοποιώ Firefox αποκλειστικά εδώ και χρόνια, έχω ξεχάσει παντελώς την ύπαρξη ΙΕ, από τις πρώτες κιόλας εκδόσεις του...
http://www.mozilla.com/en-US/products/d ... lang=en-US
έχει πολλά καλά και διορθώσεις ασφαλείας σε σχέση με την 2.χ
Εγώ χρησιμοποιώ Firefox αποκλειστικά εδώ και χρόνια, έχω ξεχάσει παντελώς την ύπαρξη ΙΕ, από τις πρώτες κιόλας εκδόσεις του...