Περι βενζίνας
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Περι βενζίνας
ρε παιδία , έχω μια ερώτηση να σας κάνω
με τόση ακρίβεια στην βενζίνη, ας πούμε αμόλυβδη, υπάρχει άνθρωπος που να βάζει Super Αμόλυβδη ; Και αν ΝΑΙ, για ποιόν λόγο ;
με τόση ακρίβεια στην βενζίνη, ας πούμε αμόλυβδη, υπάρχει άνθρωπος που να βάζει Super Αμόλυβδη ; Και αν ΝΑΙ, για ποιόν λόγο ;
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
Re: Περι βενζίνας
Υπαρχουν και ατομα που βαζουν και πρεπει να βαζουν 100 αρα αυτοι που εχουν turbo κινητήρες.
8)
Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που βάζουν, με το σκεπτικό ότι η διαφορά τιμής της Super αμόλυβδης από την απλή είναι πλέον πολύ μικρότερη απ'ότι ήταν πριν την άνοδο των τιμών (ή αλλιώς, η super ακρίβυνε λιγότερο από την απλή).
Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;
Αν και τις τελευταίες μέρες που έχουν σταθεροποιηθεί κάπως οι τιμές, η super ξέφυγε λίγο παραπάνω (κάνει lag pursuit στην αύξηση τιμών
)
Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;
Αν και τις τελευταίες μέρες που έχουν σταθεροποιηθεί κάπως οι τιμές, η super ξέφυγε λίγο παραπάνω (κάνει lag pursuit στην αύξηση τιμών
Σωστός..Για βάλε απλή σε κομπρέσσορα..Θα πετάξεις το αμάξι μέσα σε μισό χρόνο..Παθών και μαθών..GERAKI έγραψε:Υπαρχουν και ατομα που βαζουν και πρεπει να βαζουν 100 αρα αυτοι που εχουν turbo κινητήρες.8)
Αny mission,any time,anywhere...

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Αν φορας προγραμμα πρεπει πλεον αν το ρυθμισεις για 95αρα. Μετα δεν εχει σημασια το turbo. Εγω αυτο αναγκαστηκα κι εκανα.GERAKI έγραψε:Υπαρχουν και ατομα που βαζουν και πρεπει να βαζουν 100 αρα αυτοι που εχουν turbo κινητήρες.8)

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
-
Επισκέπτης
Oμοιως 8)Kovamaniac έγραψε:Αν φορας προγραμμα πρεπει πλεον αν το ρυθμισεις για 95αρα. Μετα δεν εχει σημασια το turbo. Εγω αυτο αναγκαστηκα κι εκανα.GERAKI έγραψε:Υπαρχουν και ατομα που βαζουν και πρεπει να βαζουν 100 αρα αυτοι που εχουν turbo κινητήρες.8)
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
αυτό που παρατήρησες θα πρέπει να ήταν ειδικό φαινόμενο προς παρακολούθησηSugarmate έγραψε: Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;
μια ματιά που έριξα στα βενζινάδικα σήμερα καθώς ερχόμουν, καμία απο τις τιμές των αμόλυβδη και super αμόλυβδη δεν ήταν κοντά για κάτι λεπτά
αντιθέτως είχαν κατα δεκάδες λεπτά διαφορές
Θα έχουμε να θυμόμαστε πως κάποτε βάζαμε βενζίνη με λιγότερο απο 1 Ευρώ
e-HAF Admin
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
Eγω ειχα φτασει να βαζω βενζινι εδω χαλκιδα με 0.81€Anzac έγραψε:αυτό που παρατήρησες θα πρέπει να ήταν ειδικό φαινόμενο προς παρακολούθησηSugarmate έγραψε: Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;
μια ματιά που έριξα στα βενζινάδικα σήμερα καθώς ερχόμουν, καμία απο τις τιμές των αμόλυβδη και super αμόλυβδη δεν ήταν κοντά για κάτι λεπτά
αντιθέτως είχαν κατα δεκάδες λεπτά διαφορές
Θα έχουμε να θυμόμαστε πως κάποτε βάζαμε βενζίνη με λιγότερο απο 1 Ευρώ
-
killerwing
Την μπερδευει με την απλη super (96 οκτανια).Anzac έγραψε:Sugarmate έγραψε: Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;
αντιθέτως είχαν κατα δεκάδες λεπτά διαφορa
Τωρα αν βαζει στο καταλυτικο του, super και μαμαει το καταλυτη αλλο αυτο. Εγκληματιας της ατμοσφαιρας ειναι.