Περι βενζίνας

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Περι βενζίνας

Δημοσίευση από Anzac »

ρε παιδία , έχω μια ερώτηση να σας κάνω

με τόση ακρίβεια στην βενζίνη, ας πούμε αμόλυβδη, υπάρχει άνθρωπος που να βάζει Super Αμόλυβδη ; Και αν ΝΑΙ, για ποιόν λόγο ;
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Re: Περι βενζίνας

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Υπαρχουν και ατομα που βαζουν και πρεπει να βαζουν 100 αρα αυτοι που εχουν turbo κινητήρες. :wink: 8)
Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που βάζουν, με το σκεπτικό ότι η διαφορά τιμής της Super αμόλυβδης από την απλή είναι πλέον πολύ μικρότερη απ'ότι ήταν πριν την άνοδο των τιμών (ή αλλιώς, η super ακρίβυνε λιγότερο από την απλή).

Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;

Αν και τις τελευταίες μέρες που έχουν σταθεροποιηθεί κάπως οι τιμές, η super ξέφυγε λίγο παραπάνω (κάνει lag pursuit στην αύξηση τιμών :lol: )
Block50

Δημοσίευση από Block50 »

GERAKI έγραψε:Υπαρχουν και ατομα που βαζουν και πρεπει να βαζουν 100 αρα αυτοι που εχουν turbo κινητήρες. :wink: 8)
Σωστός..Για βάλε απλή σε κομπρέσσορα..Θα πετάξεις το αμάξι μέσα σε μισό χρόνο..Παθών και μαθών.. :lol:
Αny mission,any time,anywhere...Εικόνα
djohn

Δημοσίευση από djohn »

Είμαι από τα "θύματα" που βάζουν 100αρα... (έχω τουρμπάτο αμάξι).. Παρ όλα αυτά μετά από όσα έχω ακούσει για τις πουστι3ς στα βενζινάδικα και οτι πουλάνε την 95αρα για 100αρα αρχίζω να το σκέφτομαι...
Βασικά τώρα που είναι καινούριο το αμάξι το προσέχω..
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

GERAKI έγραψε:Υπαρχουν και ατομα που βαζουν και πρεπει να βαζουν 100 αρα αυτοι που εχουν turbo κινητήρες. :wink: 8)
Αν φορας προγραμμα πρεπει πλεον αν το ρυθμισεις για 95αρα. Μετα δεν εχει σημασια το turbo. Εγω αυτο αναγκαστηκα κι εκανα.
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Thorny

Δημοσίευση από Thorny »

Στην Κυπρο η 95αρα κοστίζει 1,16 ευρώ.

Να σας στέλνουμε βενζίνα κι εσείς σε αντάλαγμα να μας στέλνετε νερό που λόγω ανομβρίας δεν έχουμε?
TODO POR LA PATRIA
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kovamaniac έγραψε:
Αν φορας προγραμμα πρεπει πλεον αν το ρυθμισεις για 95αρα. Μετα δεν εχει σημασια το turbo. Εγω αυτο αναγκαστηκα κι εκανα.
Oμοιως 8)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Thorny έγραψε: Να σας στέλνουμε βενζίνα κι εσείς σε αντάλαγμα να μας στέλνετε νερό που λόγω ανομβρίας δεν έχουμε?
Καλά, κοντός ψαλμός αλληλούια
e-HAF Admin
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Anzac έγραψε:
Thorny έγραψε: Να σας στέλνουμε βενζίνα κι εσείς σε αντάλαγμα να μας στέλνετε νερό που λόγω ανομβρίας δεν έχουμε?
Καλά, κοντός ψαλμός αλληλούια
Κοντος....Ποσο κοντος.....Πιο κοντος από τον Κουγια???
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Sugarmate έγραψε: Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;
αυτό που παρατήρησες θα πρέπει να ήταν ειδικό φαινόμενο προς παρακολούθηση

μια ματιά που έριξα στα βενζινάδικα σήμερα καθώς ερχόμουν, καμία απο τις τιμές των αμόλυβδη και super αμόλυβδη δεν ήταν κοντά για κάτι λεπτά

αντιθέτως είχαν κατα δεκάδες λεπτά διαφορές

Θα έχουμε να θυμόμαστε πως κάποτε βάζαμε βενζίνη με λιγότερο απο 1 Ευρώ :evil:
e-HAF Admin
sparta
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από sparta »

Δυστυχώς οι έχοντες τουρμπινοφόρα είναι καταδικασμένοι να τα πληρώνουν (είμαι ένας από αυτούς)
Εικόνα
Εικόνα
kostas_xalkida
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostas_xalkida »

Anzac έγραψε:
Sugarmate έγραψε: Και όντως παρατήρησα κι εγώ ότι δεν είχαν αναλογική αύξηση τιμής, σε μερικές περιπτώσεις σε βενζινάδικα είδα να έχουν και μόλις 2-3 λεπτά διαφορά, οπότε τότε γιατί να μη βάλεις super;
αυτό που παρατήρησες θα πρέπει να ήταν ειδικό φαινόμενο προς παρακολούθηση

μια ματιά που έριξα στα βενζινάδικα σήμερα καθώς ερχόμουν, καμία απο τις τιμές των αμόλυβδη και super αμόλυβδη δεν ήταν κοντά για κάτι λεπτά

αντιθέτως είχαν κατα δεκάδες λεπτά διαφορές

Θα έχουμε να θυμόμαστε πως κάποτε βάζαμε βενζίνη με λιγότερο απο 1 Ευρώ :evil:
Eγω ειχα φτασει να βαζω βενζινι εδω χαλκιδα με 0.81€ :shock: :shock: :shock: Τωρα που τετοια τυχη.Βαζεις 20€ και ο δικτης της βενζινης ξεχναει να ανεβει.
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

Όντως. Παλιότερα με ένα εικοσάρικο το ντεπόζιτο ήταν φουλ.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

Anzac έγραψε:

αντιθέτως είχαν κατα δεκάδες λεπτά διαφορa :evil:
Την μπερδευει με την απλη super (96 οκτανια).

Τωρα αν βαζει στο καταλυτικο του, super και μαμαει το καταλυτη αλλο αυτο. Εγκληματιας της ατμοσφαιρας ειναι.
Απάντηση