Αδέρφια συγνώμη που είμαι εξαφανισμένος για τόσο καιρό και δεν πετάω μαζί σας όμως έχω πάρει μια αδειούλα λόγω του ότι στις 19 του μήνα θα κάνω το Pop-Up της ζωής μου!Παντρεύομαι.Εδώ και καιρό τρέχω σαν τον Θου-Βου για ψώνια και ετοιμασίες,μετα θα πάω ταξιδάκι και θα φάω και τον μισό Αύγουστο,οπότε που χρόνος για πτήση,όσοι τα έχετε περάσει με καταλαβένεται,όσο για τους υπόλοιπους που γελάνε θα'ρθει κι η σειρά τους........κανείς δεν γλυτώνει!!! Υ.Γ. Μετά απο τόσες μέρες off έχω αρχίσει και νιώθω συμπτώματα εξάρτυσης από το HOTAS(όταν περνάω δίπλα του μου τρέμουν τα χέρια και πηγαίνουν μόνα τους προς τα εκεί!).Μαθαίνω τα νέα σας απο το φόρουμ.
mikesim έγραψε:Αδέρφια συγνώμη που είμαι εξαφανισμένος για τόσο καιρό και δεν πετάω μαζί σας όμως έχω πάρει μια αδειούλα λόγω του ότι στις 19 του μήνα θα κάνω το Pop-Up της ζωής μου!Παντρεύομαι.Εδώ και καιρό τρέχω σαν τον Θου-Βου για ψώνια και ετοιμασίες,μετα θα πάω ταξιδάκι και θα φάω και τον μισό Αύγουστο,οπότε που χρόνος για πτήση,όσοι τα έχετε περάσει με καταλαβένεται,όσο για τους υπόλοιπους που γελάνε θα'ρθει κι η σειρά τους........κανείς δεν γλυτώνει!!! Υ.Γ. Μετά απο τόσες μέρες off έχω αρχίσει και νιώθω συμπτώματα εξάρτυσης από το HOTAS(όταν περνάω δίπλα του μου τρέμουν τα χέρια και πηγαίνουν μόνα τους προς τα εκεί!).Μαθαίνω τα νέα σας απο το φόρουμ.
Ππππσσστττ... Άκου:
Στις 18 λοιπόν,
κάθισε πίσω,
κλείσε τα μάτια,
πάρε μια βαθιά ανάσα,
ρούφα μια τζούρα καϊφέ,
και βάλε μια πτήση να την ευχαριστηθείς..
Εγώ παραμονή έριξα μία 3-ώρη training/cross-country (με 2 ανεφοδιασμούς) και το καταευχαριστήθηκα!
PS: --> Πρόσεχε να έχεις την πόρτα πίσω σου κλειστή έεεε δηλ το σύστημα αυτοπροστασίας ON ΚΑΙ AUTO γιατί μπορεί να σκάσει κανένας Patriot έεεε παντόφλα ή κάνα SA-8 έεεεε γοβάκι με τακούνι χωρίς προειδοποίηση και σε βλέπω με κάνα καρούμπαλο στις 19!!!...
Να ζησεται κ να της θυμιζεις:'Η Ιστοσελίδα της e-HAF ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
ΤΟ FALCON 4.0 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ'
μηπως κ γλυτωσεις κανενα FOX3