Γ@μw τα κτηματολόγιά μου!!!

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Nikolas_A

Γ@μw τα κτηματολόγιά μου!!!

Δημοσίευση από Nikolas_A »

Πράξη 1η: Παίρνουν έναν πακτωλό χρημάτων από την Ε.Ε. για να φτιάξουν Κτηματολόγιο, μιας και είμαστε οι μόνοι που δεν έχουν
Πράξη 2η: Τα κάνουν κότερα, βίλες, off-shore, sea-shore, beach bar, cocktail πασατέμπο-σάμαλι
Πράξη 3η: Τσιμπάμε ένα πρόστιμο από την Ε.Ε. γιατί δεν κάναμε τίποτα με τα γκαφρά, αλλά δεν πειράζει, δεν τα πληρώνουν οι ίδιοι αλλά ο κρατικός προϋπολογισμός, δηλαδή εγώ και συ, μακάκα αγόρι μου...
Πράξη 4η: Δεν πειράζει, μας λένε, το κάνουμε και μόνοι μας, δεν έχουμε ανάγκη τους κουτόφραγκους. Έλα μακάκα και πλήρωσε το κράτος για να του αποδείξεις με χαρτιά που ήδη έχει την κυριότητα της ακίνητης περιουσίας σου!!!
Υπόκλιση και αυλαία...

Υ.Γ.: Τις διαφημίσεις σε τηλεοπτικό prime-time πάλι εσύ τις πληρώνεις, μακάκα αγόρι μου.
Υ.Γ.2: Αν σου έγραψε η γιαγιά σου ένα διαμέρισμα για να τη θυμάσαι όταν φύγει αλλά παίρνει ακόμα τα νοίκια (έχει κρατήσει την επικαρπία) πληρώνετε τα διπλά, αφού είστε δύο μακάκες...
Υ.Γ.3: Φαντάζομαι την κ. Μάλοβιτς (ψάξτε την υπόθεση Μάλοβιτς στο Internet, μιας και αναρωτιόμασταν σε άλλη δημοσίευση γιατί καίγονται τα δάση) θα την τσουρομαδήσουν στο ταμείο...
Υ.Γ.4: Και αφιερωμένος ο στίχος του Σιδηρόπουλου: "το κράτος νόμιμο ληστή και τη βλακεία για εξυπνάδα να πουλάει στους δρόμους"
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

λύση έχεις ;
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Anzac έγραψε:λύση έχεις ;
μεταναστευση :roll: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

viper έγραψε:
μεταναστευση :roll: :lol: :lol: :lol:
για να τρέχουν άλλοι στο κτηματολόγιο μετά ;

ή για να το αφήσεις στο φλού, και να σου έρθουν μια ωραία πρωία και να σου πούν πως αφού δεν το δήλωσες, ανήκει στο κράτος ;
e-HAF Admin
Nikolas_A

Φωτιά και τσεκούρι

viper, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές σοβαρά, αλλά μετά λέω σιγά μην αφήσω τη χώρα μου σ' αυτούς...
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Χάρος έγραψε:
Φωτιά και τσεκούρι
Βρέ καλώς τον.Δικός μου αυτός.
Οταν σας τα έλεγε ο cosa.... :D :D
cosa έγραψε:Καλύτερα να τους ρίξουμε βενζίνη και να τους βάλουμε φωτιά να δουμε πως καίγονται.... :D
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

καιρό είχαμε να το ακούσουμε

ΚΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ να δούμε πως καίγονται
e-HAF Admin
Nikolas_A

Και να τραγουδάς Bloodhound Gang: "We don't need no water let the mother :worry: burn, burn, mother :worry: , burn!"
Απάντηση