Τι είναι αυτά ρε; Έχω μείνει πολύ πίσω...
Και είχα 80GB ελεύθερα στο σκληρό και έλεγα 'τι να τα κάνω, τι να τα κάνω'
Συντονιστής: Διαχείριση
Αρκεί να αναρωτηθείτε γιατί ακόμα και στο FSX δεν έβαλε ένα υποτυπώδες FMC και το δίνει με ένα ψεύτικο GPS-navigation system. (δέστε 11/9)Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια τέτοια εταιρεία δεν έχει μπεί σε αυτό το χορό.. Δεν θέλει και πολύ σκέψη.. Idea

Sierraxray έγραψε:Αρκεί να αναρωτηθείτε γιατί ακόμα και στο FSX δεν έβαλε ένα υποτυπώδες FMC και το δίνει με ένα ψεύτικο GPS-navigation system. (δέστε 11/9)Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια τέτοια εταιρεία δεν έχει μπεί σε αυτό το χορό.. Δεν θέλει και πολύ σκέψη.. Idea
Μόνος τρόπος να ξεφύγει η Microsoft και ευτυχώς για μάς, είναι τα Third party add-ons που δεν δεσμεύονται και μπορούν να βάλουν FMC.
Σε ό,τι αφορά βέβαια τις αφέσεις όπλων, η Microsoft έχει βγάλει τον MS Combat simulator...

κοινώς, δεν μπα να ζητάτε εσείς, εμείς σας γειώνουμε!raptor έγραψε: Άν ήθελε να εμβαθύνει, θα μπορούσε να βγάλει το best of the best (ειδικά.. τώρα..![]()
), ΑΛΛΑ, μπαίνεις σε ξένα χωράφια που υπάρχουν πολύ δυνατότερα σκίπτρα και συμφέροντα.. Το οτι μια εταιρία έχει τις "ικανότητες"-τεχνογνωσία να κάνει τη διαφορά ειδικά σε ενα τομέα που δεν είναι ο προσανατολισμός της, δεν σημαίνει οτι θα είναι επιτυχής κίνηση..
Καλά ντέ! Αλλά βάλτε και λίγο νερό στο κρασί σας..κοινώς, δεν μπα να ζητάτε εσείς, εμείς σας γειώνουμε!

Κατέβασε αυτό: http://forums.x-plane.org/index.php?aut ... wfile=4783raptor έγραψε: Το κέρδισα πρίν λίγο καιρό σε διαγωνισμό στο FOps, μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, X-Plane v9 by Laminar Research. 1 DVD το installation και 8 τα addon regions.. Άν τα εγκαταστήσεις όλα χρειάζεσαι γύρω στα 80GB στο δίσκο σου, αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και γρήγορο. Ελλάδα που έκανα μερικές πτήσεις νόμιζα οτι πέταγα με κάτι ενδιάμεσο απο FS9 και FSX, πολύ ωραία γραφικά, αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι τα Flight Models των αεροσκαφών, πραγματικά αντιλαμβάνεσαι την κάθε ριπή του ανέμου! Θα ανεβάσω φώτος τις επόμενες μέρες.
Pacman έγραψε:Κατέβασε αυτό: http://forums.x-plane.org/index.php?aut ... wfile=4783raptor έγραψε: Το κέρδισα πρίν λίγο καιρό σε διαγωνισμό στο FOps, μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, X-Plane v9 by Laminar Research. 1 DVD το installation και 8 τα addon regions.. Άν τα εγκαταστήσεις όλα χρειάζεσαι γύρω στα 80GB στο δίσκο σου, αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και γρήγορο. Ελλάδα που έκανα μερικές πτήσεις νόμιζα οτι πέταγα με κάτι ενδιάμεσο απο FS9 και FSX, πολύ ωραία γραφικά, αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι τα Flight Models των αεροσκαφών, πραγματικά αντιλαμβάνεσαι την κάθε ριπή του ανέμου! Θα ανεβάσω φώτος τις επόμενες μέρες.
Παίρνει τα textures του εδάφους από το Google Earth.
Βέβαια οι πόλεις με αυτό είναι ολίγον επίπεδες, αλλά από το να μην υπάρχουν καθόλου...