Καλώς σας βρήκα

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GixXxeR

Καλώς σας βρήκα

Δημοσίευση από GixXxeR »

Καλώς σας βρήκα λοιπόν.Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό την προσπάθειά σας και είναι πραγματική άξια θαυμασμού.Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το flight simulation (FS,EF2000,Lock On) και πιστεύω πως έφτασε η ώρα να ασχοληθώ με τον top εξομοιωτή το Falcon.Αυτό τον καιρό υπηρετώ την θητεία μου στην 110 ΠΜ στην Λάρισα και λόγω της ειδικότητάς μου έχω την δυνατότητα σχεδόν κάθε μέρα να βρίσκομαι στα Cockpits των F16 block 52+ kai block 30 της 337ΜΠΚ και της 346Μ αντίστοιχα.Οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε και θα προσπαθήσω να βρω την άκρη.Και πάλι καλώς σας βρήκα και ελπίζω σε λίγο καιρό να ενταχθώ στην 321 για την απαραίτητη εκπαίδευση :wink:
Keep flying
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

καλώς όρισες φίλε

κάνε καμιά καλή κίνηση να μας φέρεις και ιπτάμενους απο τις μοίρες που ανέφερες !

μην κάθεσε :)
e-HAF Admin
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Welcome boy!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GixXxeR

Δημοσίευση από GixXxeR »

Anzac έγραψε:καλώς όρισες φίλε

κάνε καμιά καλή κίνηση να μας φέρεις και ιπτάμενους απο τις μοίρες που ανέφερες !

Δυστυχώς επειδή είμαι στην ΜΣΒ (Μοίρα Συντήρησης Βάσης) δεν έχω επαφή με τους Ι,κάποιες φορές έρχονται όταν πρόκειται να αναφέρουν κάποια βλάβη που εντόπισαν στους μηχανικούς κατά την προγραμματισμένη συντήρηση του Α/Φ αλλά δεν κάθονται πολύ.Συναναστρέφομαι κατά βάση μηχανικούς Α/Φ.Το καλό με την υπόθεση είναι πως κάθε μέρα περνάνε στα 15-20 μέτρα μπροστά μου όλα τα Blk 52+ της 337 καθώς και όλα τα RF4 της 348,μπορείς να τα χαζεύεις για ώρες.Πριν μία βδομάδα περίπου φύγανε και οι Γάλλοι με τα Rafale.Τους φιλοξενούσε η 337.Συνολικά 5 Α/Φ 36 μηχανικοί και 9 ιπτάμενοι,απίστευτο εργαλείο...
Keep flying
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Καλωσήρθες στην παρέα μας !
Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε real Air Force personnel !!!
Με το καλό να τα πούμε και από TS !
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Kαλώς όρισες και απο μένα φίλε GixΧxeR,
ελπίζω να τα πούμε και απο teamspeak μόλις εγκαταστήσεις το απαραίτητο
setup.(θα το βρείς εδώ: http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=8234 )
Για οποιαδήποτε απορία/πρόβλημα είμαστε στη διάθεση σου.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GixXxeR

Δημοσίευση από GixXxeR »

Παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που αγαπούν τα πολεμικά Α/Φ και ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η τιμή μου όταν "πετάξω" μαζί σας.Θα σας κάνω και ένα δωράκι για το καλωσόρισμα...Το βιντεάκι το τράβηξα εγώ πριν 10 μέρες περίπου με το κινητό μου και το ανέβασα πριν λίγο στο youtube μόνο για σας.Είναι τραβηγμένο έξω από το Control της ΜΣΒ στην 110 ΠΜ

http://youtube.com/watch?v=XQ_PSB1GNKM :wink:
Keep flying
Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

Καλώς όρισες και καλές πτήσεις! ;)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

GixXxeR έγραψε:
Anzac έγραψε:καλώς όρισες φίλε

Δυστυχώς επειδή είμαι στην ΜΣΒ (Μοίρα Συντήρησης Βάσης) δεν έχω επαφή με τους Ι,κάποιες φορές έρχονται όταν πρόκειται να αναφέρουν κάποια βλάβη που εντόπισαν στους μηχανικούς κατά την προγραμματισμένη συντήρηση του Α/Φ αλλά δεν κάθονται πολύ.Συναναστρέφομαι κατά βάση μηχανικούς Α/Φ.Το καλό με την υπόθεση είναι πως κάθε μέρα περνάνε στα 15-20 μέτρα μπροστά μου όλα τα Blk 52+ της 337 καθώς και όλα τα RF4 της 348,μπορείς να τα χαζεύεις για ώρες.Πριν μία βδομάδα περίπου φύγανε και οι Γάλλοι με τα Rafale.Τους φιλοξενούσε η 337.Συνολικά 5 Α/Φ 36 μηχανικοί και 9 ιπτάμενοι,απίστευτο εργαλείο...
είναι απλό

φτιάξε ένα πανό, σχετικά μεγάλο, που να γράφει e-HAF,και όποτε περνάει αεροπλάνο απο έξω δείχνε το

:twisted: :twisted: :twisted:
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
GixXxeR

Δημοσίευση από GixXxeR »

Anzac έγραψε:
είναι απλό

φτιάξε ένα πανό, σχετικά μεγάλο, που να γράφει e-HAF,και όποτε περνάει αεροπλάνο απο έξω δείχνε το

:twisted: :twisted: :twisted:

Μα πως δεν το είχα σκεφτεί...Μπορώ επίσης να πάω στο χρωστήριο,να σβήσω από τα BLK 52+ τα διακριτικά της 337ΜΠΚ "Ghost" και να γράψω 391M "Αίολος" :lol: :lol: :lol:
Keep flying
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Ζωγράφισες !!!
e-HAF Admin
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλά να τα περάσεις! :wink:
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

GixXxeR έγραψε: Θα σας κάνω και ένα δωράκι για το καλωσόρισμα...Το βιντεάκι το τράβηξα εγώ πριν 10 μέρες περίπου με το κινητό μου και το ανέβασα πριν λίγο στο youtube μόνο για σας.Είναι τραβηγμένο έξω από το Control της ΜΣΒ στην 110 ΠΜ

http://youtube.com/watch?v=XQ_PSB1GNKM :wink:

Ζωγράφησες πάλι! :lol: :twisted:
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Δεν το κατάλαβα.. Ο Γάλλος μπερδεύτηκε και κάνει βόλτες πάνω-κάτω στην πίστα???!!! :lol: :em2: :twisted:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GixXxeR

Δημοσίευση από GixXxeR »

raptor έγραψε:Δεν το κατάλαβα.. Ο Γάλλος μπερδεύτηκε και κάνει βόλτες πάνω-κάτω στην πίστα???!!! :lol: :em2: :twisted:

Τον καλέσανε από τον ασύρματο και του είπανε πως ξέχασε να πάρει το δίπλωμα μαζί του :lol: :lol: :lol:
Keep flying
Απάντηση