Γεια σας παιδια τι κανετε??? Εχετε ακουσει οτι οταν τελειονουμαι το σχολειο θα παγενουμε φανταρει??? Αν ξερετε τιποτα να μου το πειτε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
EDIT by Jester: Θα τελειονουμαι-> Θα τελειωνουμε, Φανταρει->Φανταροι, Παγενουμε->πηγαινουμε. Και για απαντηση ναι, ειναι στο νεο νομο περι θητείας. Στα 18 φανταροι εφ εξης. Το ποτε θα ψηφιστει ο νομος:-> 99% απο την επομενη βουλη.
spartakos91 έγραψε:Γεια σας παιδια τι κανετε??? Εχετε ακουσει οτι οταν τελειονουμαι το σχολειο θα παγενουμε φανταρει??? Αν ξερετε τιποτα να μου το πειτε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Ναι υπάρχει σκέψη να είναι υποχρεωτική η θητεία στα 18.Αλλά δεν έχει ψηφιστεί τίποτε ακόμη.
Υποχρεωτική Στράτευση στα 18 και οι αναβολές θα δίδονται μόνο σε κατεπείγοντα ζητήματα, κυρίως για θέματα υγείας....ξέρετε σαν κάτι Ι-οτάδες επώνυμους.
Το ότι οι κληρωτοί μειώνονται λόγο υπογεννητικότητας όμως δεν φαίνεται να τους απασχολεί !
Και γιατί να κάνει ο Έλληνας πολλά παιδιά ; Πείτε μου ένα βιώσιμο λόγο!
Εγώ λέω πάντος μιας και έχουμε τόσες χιλιάδες Αλβανούς που ζούν και βασιλεύουν στην Ελλάδα, να τους βάλουμε και αυτούς στο τρυπάκι της υποχρεωτικής Στράτευσης.
Ίσως εν καιρό αποδειχτεί και χρήσιμο.....(ΒΛΕΠΕ ΣΚΟΠΙΑ)
Δεν θα υπάρχουν πια στρατεύσιμοι γιατροί ή Δόκιμοι τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί κλπ. Με λίγα λόγια δεν θα υπάρχουν στρατεύσιμοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Χάρος έγραψε:Δεν θα υπάρχουν πια στρατεύσιμοι γιατροί ή Δόκιμοι τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί κλπ. Με λίγα λόγια δεν θα υπάρχουν στρατεύσιμοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
ας πάρουν τότε μόνιμους σε αυτές τις ειδικότητες , να συμβάλουν και στην αντιμετώπιση της Ανεργίας