Left Brain or Right Brain?
Συντονιστής: Διαχείριση
Left Brain or Right Brain?
http://i211.photobucket.com/albums/bb12 ... s/ATT1.gif
If you see this lady turning in clockwise you are using your right brain. If you see it the other way, you are using left brain. Some people do see both ways, but most people see it only one way. If you try to see it the other way and if you do see, your IQ is above 160 which is almost a genius.
πείτε μου αν μπορείτε να το δείτε να κινείται και από αριστερά και από δεξιά
μπορώ να το δω και με τις 2 κινήσεις αλλα το αριστερό μέρος του εγκεφαλου μου αρχίζει και πονάει
το δοκίμασα χτες το βραδυ αισθάνθηκα αρκετά περίεργα όταν το είδα και με τις 2 κινήσεις ακόμα αισθάνομαι ελαφρύ πόνο στο αριστερό μέρος
το εκπληκτικό είναι η στιγμή που αλλάζει κίνηση και το πιο εκπληκτικό είναι να το κανεις οποτε θέλεις να αλλάξει κίνηση
If you see this lady turning in clockwise you are using your right brain. If you see it the other way, you are using left brain. Some people do see both ways, but most people see it only one way. If you try to see it the other way and if you do see, your IQ is above 160 which is almost a genius.
μπορώ να το δω και με τις 2 κινήσεις αλλα το αριστερό μέρος του εγκεφαλου μου αρχίζει και πονάει
το δοκίμασα χτες το βραδυ αισθάνθηκα αρκετά περίεργα όταν το είδα και με τις 2 κινήσεις ακόμα αισθάνομαι ελαφρύ πόνο στο αριστερό μέρος
το εκπληκτικό είναι η στιγμή που αλλάζει κίνηση και το πιο εκπληκτικό είναι να το κανεις οποτε θέλεις να αλλάξει κίνηση
Re: Left Brain or Right Brain?
Aυτά περί IQ είναι π@#$΅ς..Αν συγκεντρώσεις την προσοχή σου στα αριστερά της κοπέλας αντιλαμβάνεσαι ότι κινείται προς τα αριστερά και αντίστροφα..Όπως και σε ορισμένες παραισθήσεις,ορισμένες φορές βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις..Scorpion έγραψε:http://i211.photobucket.com/albums/bb12 ... s/ATT1.gif
Αny mission,any time,anywhere...

-
Sierraxray
Μπορείς να το δεις να γυρνάει και από τις δύο μεριές. Αν ήταν προοπτικά φτιαγμένη (που μπορεί να είναι απλά δεν βοηθάει το σχέδιο) θα καταλαβαίναμε. Αλλά με οποιοδήποτε αξονομετρικό σχέδιο το αποτέλεσμα θα είναι ότι δεν θα καταλαβαίνουμε από που γυρνάει.
Αρκεί να παρουσιάσετε ένα 737 αξονομετρικά (πχ, από τις 11 του), και να το βάψετε μαύρο. Για σας που το φτιάξατε είναι λογικό να το βλέπετε από τα δεξιά και μπρος ενώ για έναν άσχετο θα μπορούσε να παρουσιάζεται και από τα αριστερά και πίσω. Αν το σχεδιάσετε προοπτικά όμως, τότε συκρίνοντας το πάχος της ατράκτου στα διάφορα σημεία είναι λογικό να υπολογίσουμε σε ποιο σημείο είμαστε κοντύτερα άρα και από που το κοιτάμε.
Απλά κάθε τόσο παίζουν με τις θεωρίες αντίληψης και μας τα παρουσιάζουν σαν κάτι καινούριο. Αυτά έχουν μελετηθεί 10ετίες πριν. (βλ. M.C.Escher και άλλους)
Αρκεί να παρουσιάσετε ένα 737 αξονομετρικά (πχ, από τις 11 του), και να το βάψετε μαύρο. Για σας που το φτιάξατε είναι λογικό να το βλέπετε από τα δεξιά και μπρος ενώ για έναν άσχετο θα μπορούσε να παρουσιάζεται και από τα αριστερά και πίσω. Αν το σχεδιάσετε προοπτικά όμως, τότε συκρίνοντας το πάχος της ατράκτου στα διάφορα σημεία είναι λογικό να υπολογίσουμε σε ποιο σημείο είμαστε κοντύτερα άρα και από που το κοιτάμε.
Απλά κάθε τόσο παίζουν με τις θεωρίες αντίληψης και μας τα παρουσιάζουν σαν κάτι καινούριο. Αυτά έχουν μελετηθεί 10ετίες πριν. (βλ. M.C.Escher και άλλους)

Ναι καλά... εγώ στην αρχή την είδα να γυρνάει αριστερόστροφα. Και αφού διάβασα 1-2 post εδώ και συγκεντρώθηκα, την είδα να γυρνάει δεξιόστροφα. Λες να είμαι ιδιοφυΐα;
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.