Επικοινωνία με Control Tower
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
dvm
Επικοινωνία με Control Tower
Γεια σας παιδιά. Ακολούθησα τον οδηγό για το επίσημο setup και προσπαθώ να πετάξω με το Open Falcon. Μια 1η απορία που μου δημιουργείται είναι τι συμβαίνει με την επικοινωνία με το control tower.
Έχω φτιάξει μια δοκιμαστική αποστολή στη Seoul (TACAN: 046X) και ενώ φτιάχνω το κανάλι στο tacan και πατώντας Τ και ζητώντας Taxi Clearance δεν ακούγεται τίποτα. Τι κάνω λάθος;
Επίσης άλλη μια απορία. Για να συνδεθεί ο Validator χρειάζεται να γραφτώ κάπου ακόμα; Μου γυρνάει Connection Forcefully Rejected.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.
Έχω φτιάξει μια δοκιμαστική αποστολή στη Seoul (TACAN: 046X) και ενώ φτιάχνω το κανάλι στο tacan και πατώντας Τ και ζητώντας Taxi Clearance δεν ακούγεται τίποτα. Τι κάνω λάθος;
Επίσης άλλη μια απορία. Για να συνδεθεί ο Validator χρειάζεται να γραφτώ κάπου ακόμα; Μου γυρνάει Connection Forcefully Rejected.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.
-
dvm
Σου έχω στείλει Pm για pass στον teamspeak. Εντωμεταξύ προσπαθώ να βρω πως θα αλλάξω το uhf κανάλι μέσα από το DED αλλά δεν τα καταφέρνω. Καμιά οδηγία; Εκεί που βάζω συχνότητα, όταν δοκιμάζω να βάλω 110 μου αναβοσβήνει που σημαίνει δεν είναι σωστό. Στο kneepad για τη Seoul βλέπω 046X και 110.9 To 2o είναι αυτό που πρέπει να βάλω στο frequency του UHF;
-
dvm
Oι συχνοτητες ρυθμιζονται απο τα COMM1,2.
Tα sound levels τα ανοιγεις κατα το rampstart.
Aν κανεις commit ->taxi η take off τοτε απλα τα ελεγχεις.
Επισης μπορεις να αποθηκευσεις τις ρυθμισεις στο cockpit,ωστε να μην τα ελεγχεις καθε φορα.
Tα sound levels τα ανοιγεις κατα το rampstart.
Aν κανεις commit ->taxi η take off τοτε απλα τα ελεγχεις.
Επισης μπορεις να αποθηκευσεις τις ρυθμισεις στο cockpit,ωστε να μην τα ελεγχεις καθε φορα.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
dvm
Ε στις 12 και 1 το βράδυ που πόσταρα δεν είναι κι εύκολο να το δουν πολλοί. Τώρα λογικά θα σας βρω στο teamspeak οπότε θα παίρνω βοήθεια πιο γρήγορα. Κουτουλάω σήμερα στη δουλειά, αλλά τουλάχιστον τα κατάφερα. Ελπίζω να προλάβω να μπω απόψε λίγο.
Δεν μου είπατε, με το validator τελικά τι παίζει; Α επίσης ποιό nick βάζω εκεί; Το dvm; Η μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο; (πχ για callsign προτιμώ το Fireball αν είναι ελεύθερο).
Δεν μου είπατε, με το validator τελικά τι παίζει; Α επίσης ποιό nick βάζω εκεί; Το dvm; Η μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο; (πχ για callsign προτιμώ το Fireball αν είναι ελεύθερο).