FSX screenshots

Microsoft Flight Simulator Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
squid

FSX screenshots

Δημοσίευση από squid »

Εκανα αναβαθμιση το PC λιγο πριν τις γιορτες, (C2 Q6600 @ 3Ghz, 2Gb DDR2 1066 ram, GF 8800GT 512) Και περασα καποια στιγμη για πρωτη φορα το FSX ..... Απο τη χαρα μου απο αυτο που εβλεπα και απο τα framerates που πηγαιναν κρεμα παρα τα high settings εβγαζα αβερτα screenshots. Εχω καμποσο καιρο τωρα να πεταξω αλλα οταν τα βλεπω χαμογελαω σα χανος παλι :P Enjoy ....

http://rides.webshots.com/album/562683079nSkfot

Κατι τρεχει με την λεξη "ride" ? γινεται αυτοματα emoticon?
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

Εικόνα
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Εδώ έχει και μερικά δικά μου με Accelleration Pack, FlyTampa-St.Maarten, και Aerosoft-Twin Otter.

http://s20.photobucket.com/albums/b239/ ... X/?start=0
Εικόνα
squid

Δημοσίευση από squid »

δωστε δωστε :)

Εχει γινει ακομη πιο ευχαριστο το FS10 ή ειναι η ιδεα μου? :)

τα κτιρια της Aθηνας ειναι stock?

Vista και DX10?

ξεχωρισα τα

Εικόνα

και

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος squid την 05 Μαρ 2008, 14:29, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
- 'Ενα

Εικόνα
Doperman

Δημοσίευση από Doperman »

Θα με κανετε να δωσω 500 euro για αναβαθμιση οπως πατε .....
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Την Αθήνα δεν την έχω πειράξει (αν εξαιρέσουμε το "greek coastlines & meshes" του Γεωργοτά). Γενικά η Ελλάδα δεν λέει ιδιέταιρα αλλά νομίζω ότι θα βγούν add-ons στο τέλος. Ωστόσο, υπάρχουν φοβερά Payware add-ons που αναβαθμίζουν το FSX σε τέτοιο βαθμό που θα νομίζετε ότι είναι άλλη έκδοση. Τα Freeware add-ons γενικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο (πλήν ορισμένων εξαιρέσεων). Λόγω αδυναμίας εξομοίωσης του FBW το FSX παραμένει εξομοιωτής για πολιτική και γενική αεροπορία, αν και γίνονται κάποιες επιτυχείς προσπάθειες στον τομέα των μαχητικών αεροσκαφών.
Για να μην γεμίζω το thread αυτό με links, παραθέτω μόνο ένα thread που άνοιξα για τα νέα σχετικά με το FSX, από το Aces-high.gr του Orion.

http://www.aces-high.gr/forum/viewtopic.php?t=552

A! ξέχασα... Είμαι στα XP με DX9. Στα Vista DX10 τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα.
Εικόνα
WingedWolf
Επικοινωνία:

Re: FSX screenshots

Δημοσίευση από WingedWolf »

squid έγραψε:Εκανα αναβαθμιση το PC λιγο πριν τις γιορτες, (C2 Q6600 @ 3Ghz, 2Gb DDR2 1066 ram, GF 8800GT 512) Και περασα καποια στιγμη για πρωτη φορα το FSX ..... Απο τη χαρα μου απο αυτο που εβλεπα και απο τα framerates που πηγαιναν κρεμα παρα τα high settings εβγαζα αβερτα screenshots. Εχω καμποσο καιρο τωρα να πεταξω αλλα οταν τα βλεπω χαμογελαω σα χανος παλι :P Enjoy ....

http://rides.webshots.com/album/562683079nSkfot

Κατι τρεχει με την λεξη "ride" ? γινεται αυτοματα emoticon?
Σήμερα το περιμένω και εγώ κάτι παρόμoιο δηλαδή η μονή διαφορά είναι τα 4GB RΑΜ!Ανυπομονώ ναι παίξω FSX σε High!! :beer:
Εικόνα
squid

Δημοσίευση από squid »

Vista 64 ?
- 'Ενα

Εικόνα
WingedWolf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από WingedWolf »

squid έγραψε:Vista 64 ?
Θα περιμένω λίγο ακόμα και μετά θα τα βάλω... 8)
Εικόνα
squid

Δημοσίευση από squid »

καλοπαιχτο :D Μονο με vista 64 θα αξιοποιηθουν τα 4g ram. Eνω με XP θα εχεις λιγο καλυτερα FPS.
- 'Ενα

Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Sierraxray έγραψε: Λόγω αδυναμίας εξομοίωσης του FBW το FSX παραμένει εξομοιωτής για πολιτική και γενική αεροπορία, αν και γίνονται κάποιες επιτυχείς προσπάθειες στον τομέα των μαχητικών αεροσκαφών.

Μετά το 2ο εξάμηνο αυτού του χρόνου θα υπάρξουν ιστορικές αλλαγές.. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, θα σας κρατήσω σε αγωνία. :twisted: Και δεν αναφέρομαι στο Fighter Ops.. :lol:

8)
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

squid έγραψε:καλοπαιχτο :D Μονο με vista 64 θα αξιοποιηθουν τα 4g ram.

Με το SP1 των Vista λύνεται το θέμα των 4GB. :idea:
Εικόνα
squid

Δημοσίευση από squid »

AYTO δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ δικαιο απο μερους σου. τς τς τς τς ..... γιατι να μας τυρανας δηλαδη τι σου φταιξαμε? :P

Ποιος αλλος δηλαδη μπορει να ετοιμαζει combat simulator με μηχανη γραφικων FSX εκτος απο την microsoft? (αν προκειται για αλλη μηχανη, δεν θα το εγραφες εδω φανταζομαι) Που δε νομιζω η microsoft να κανει αλλο ενα Thirdwire "jet circus" εξομοιωτη ... Εκανε τα CFS επειδη σε αυτα μπορουν να εξομοιωθουν τα χαρακτηριστικα των αφων WWII χωρις να χρειαζεται να κανει ξεχωριστο study simulator για καθε τυπο χωριστα οπως πιθανον ακομη χρειαζεται για αξιοπρεπη αξομοιωση συγχρονων jet.

Kαλα θα κανεις να μας πεις περισσοτερα 8) :P :lol:
- 'Ενα

Εικόνα
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

raptor έγραψε:
Sierraxray έγραψε: Λόγω αδυναμίας εξομοίωσης του FBW το FSX παραμένει εξομοιωτής για πολιτική και γενική αεροπορία, αν και γίνονται κάποιες επιτυχείς προσπάθειες στον τομέα των μαχητικών αεροσκαφών.

Μετά το 2ο εξάμηνο αυτού του χρόνου θα υπάρξουν ιστορικές αλλαγές.. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, θα σας κρατήσω σε αγωνία. :twisted: Και δεν αναφέρομαι στο Fighter Ops.. :lol:

8)

Οπα!!!
Εικόνα

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Άβαταρ μέλους
Vlassis4

Δημοσίευση από Vlassis4 »

Δηλαδή; :confused:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

raptor έγραψε:

8)
αυτό που κάνεις είναι αρκετά εκνευριστικό

αν έχεις κάτι και δεν θες να το μοιραστείς ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
e-HAF Admin
Απάντηση