"Σ΄αγαπώ μαμά.... αντίο"

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
cosa

Δημοσίευση από cosa »

viper έγραψε:εγω σου λεω τα ειπε,απορω ποιος μακακας καθοταν και τα εγραφε εκεινη τη στιγμη.... :lol: :lol: :lol:
Mάλλον δεν ξέρεις καλά τι κοράκια είναι οι δημοσιογράφοι
(με το συμπάθειο κιόλας, οι παρώντες δημοσιογράφοι φυσικά ΔΕΝ εξερούνται)

Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία:
Ενα αυτοκίνητο που πάει με 60 klm/hr
διανύει 16,6 μετρα/second.
Αν λόγω σούρας αργήσεις να πατίσεις φρένο 1 sec
έχεις περάσει απο πάνω οτιδήποτε εμφανιστεί και το έχεις
παρασύρει 15 μέτρα τουλάχιστον(αν δεν είναι τοίχος)
Κάντε και μια αναγωγή στα 100 km/hr και στην υγειά σας.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

επειδή στο παρόν χώρο υπάρχουν δημοσιογράφοι και δεν νομίζω ότι τα προηγούμενα σχόλια σου είναι 100% σωστά

κανόνισε να υπάρξει παρεξήγηση!

:scrable:
e-HAF Admin
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Αν υπάρχουν δημοσιογράφοι τότε
θα με επιβεββαιώσουν.Οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα, και
πολλοί εξ αυτών έχουν υποφέρει απο την βρωμιά στον
ίδιο τους τον χώρο.
Εγώ μια φορά καταθέτω τα παραπάνω απο ιδία πείρα.

Θα προτιμούσα πάντως όσοι διαβάσουν το πόστ να δώσουν
βάση στα data και όχι στα σχόλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cosa την 15 Φεβ 2008, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

cosa έγραψε:
viper έγραψε:εγω σου λεω τα ειπε,απορω ποιος μακακας καθοταν και τα εγραφε εκεινη τη στιγμη.... :lol: :lol: :lol:
Mάλλον δεν ξέρεις καλά τι κοράκια είναι οι δημοσιογράφοι
(με το συμπάθειο κιόλας, οι παρώντες δημοσιογράφοι φυσικά ΔΕΝ εξερούνται)
+ 1000 8)
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Tελικα ρε παιδια το Oscar που θα παει? Σε αυτον που το εγραψε σε αυτον που το μετεφερε, στα κορακια, η στον Τριανταφυλοπουλο............???????
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
cosa

Δημοσίευση από cosa »

STARSERIF έγραψε:Tελικα ρε παιδια το Oscar που θα παει? Σε αυτον που το εγραψε σε αυτον που το μετεφερε, στα κορακια, η στον Τριανταφυλοπουλο............???????
Προσωπικά επειδή αδυνατώ να διασταυρώσω το γεγονός απο
2 ανεξάρτητες πηγές θα το θεωρήσω έναν ακόμα urban legend,
που έχει όμως κάποια αξία γιατί περνάει ενα σημαντικό μήνυμα.
Εικόνα
Nikolas_A

Δημοσίευση από Nikolas_A »

Και για να γυρίσουμε στην ουσία:
Ελευθεροτυπία έγραψε: Η κ. Ε.Γ. (τα πλήρη στοιχεία της στη διάθεση της εφημερίδας) μας έστειλε αυτό το e-mail, αβάσταχτη κραυγή: «Μόλις επέστρεψα από μια κηδεία 22χρονου κοριτσιού... Το κορίτσι καθόταν στη θέση του συνοδηγού δεμένο με τη ζώνη του. Το πράσινο άναψε και ο οδηγός ξεκίνησε. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος οδηγός επέλεξε να περάσει τη διασταύρωση με κόκκινο. Οχι, δεν ήταν μεθυσμένος, δεν είχε πρόβλημα με τα φρένα του αυτοκινήτου του... Απλά "βιαζόταν". Το 22χρονο κορίτσι εξέπνευσε από βαρειές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις... Ηταν όλοι εκεί σήμερα το απόγευμα (σ.σ.: απόγευμα Τετάρτης) και δεν υπάρχουν λόγια... για τη μάνα, τον πατέρα, τα αδέλφια, τους 90χρονους παππούδες, τον αρραβωνιαστικό... μα πάνω απ' όλα δεν υπάρχουν λόγια για τη ζωή, που έφυγε πριν προλάβει να ζήσει -έτσι απλά, γιατί κάποιος επέλεξε να παραβιάσει το κόκκινο. Στον γυρισμό από το νεκροταφείο μέτρησα τουλάχιστον 10 οδηγούς σε 5 διασταυρώσεις που παραβίασαν το κόκκινο...». Η. κ. Ε.Γ., κάτω από το αβάσταχτο βάρος του πόνου για τον χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου, ξεσπά εναντίον του «συστήματος» που, εδώ στην Ελλάδα, όπως λέει, επιτρέπει στους δράστες «αυτού του εκ προμελέτης εγκλήματος» να τη γλιτώνουν φτηνά. Και προτείνει να ισχύσουν πολύ σκληρές ποινές, πολλά χρόνια φυλάκισης στους παραβάτες.
Άρθρο.

Πόσες φορές δεν έχω νοιώσει άσχημα γιατί πέρασα με πορτοκαλί (επειδή δεν προλάβαινα να σταματήσω, όχι επίτηδες), και κοιτώντας πίσω με τον καθρέφτη βλέπω μια ατέλειωτη ουρά αυτοκινήτων να περνάει ακόμα...
Phantomphlyer

Δημοσίευση από Phantomphlyer »

καλο το μήνυμα που περναει, αλλα χτες ελαβα ενα e-mail που περιειχε ακριβως αυτο το κειμενο και ελεγε στειλε το σε οσους περισσοτερους μπορεις...αν δεν το κανεις θα σπασεις την αλυσίδα κι άλλα τετοια γνωστα...
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Χάνετε το νόημα μετά απο κάποιο σημείο. Και μπορεί οι δημοσιογράφοι να είναι όλοι κοράκια, αλλα το συγκεκριμένο θέμα και μύνημα έχει δημοσιοποιηθεί για να μας ταρακουνήσει όλους. Θα έπρεπε να παίζει η TV μακάβρια βίντεάκια-σποτάκια συνέχεια μπας και ταρακουνήσει και άλλους.. Σαν και αυτά που κυκλοφορούν περιοδικά σαν mass-emails.

Και όντως παιδιά πάμε απο το κακό στο χειρότερο, οι οδηγοί έχουν αφηνιάσει στο δρόμο.. Και οι γυναίκες, δε θέλω να φανώ κάπως ούτε λέω οτι μόνο οι γυναίκες τα προκαλούν, εξάλλου οι άντρες οδηγοί είναι περισσότεροι οπότε και στατιστικά δημιουργούν περισσότερα, αλλά τελευταία έχουν ξεφύγει τελείως!!..

Κάποτε γέλαγα γιατί στις εξετάσεις για το δίπλωμα ο δάσκαλός μου είχε 8 άτομα εκείνη τη μέρα, εγώ ο 8ος. Οι προηγούμενοι 7 πλήρωσαν όλοι, τελείωσαν και οι 7 μέσα σε 30 λεπτά, εγώ έφαγα το αγγούρι άλλα 30 λεπτά μετά. Δεν θα πώ πως θα έπρεπε να λειτουργούν οι δάσκαλοι και οι εξεταστές πλέον σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε (σόρρυ για το "το"), θα πώ πως νομίζω οτι θα είναι απο τους πρώτους που θα πάνε προς τα "υπόγεια" όταν θα έρθει η ώρα.
Εικόνα
Aegeus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aegeus »

Αν πάμε μέχρι το ΚΑΤ, εκεί δε θα διαφωνεί κανείς μας...εκεί είναι όλη η τραγωδία...όχι σε ένα μήνυμα...
antonis

Re: "Σ΄αγαπώ μαμά.... αντίο"

Δημοσίευση από antonis »

πολυ καλο αυτο ας ειναι μαθημα για ολους μας
Απάντηση