Training Whiteboard (???)
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Training Whiteboard (???)
Ή αλλιώς Αίθουσα Briefing – Διδασκαλίας!
Δειλά – δειλά (λόγω ασχετοσύνης) θέλω να ρωτήσω – προτείνω εάν είναι εφικτό
να δημιουργηθεί (ή βρεθεί) πρόγραμμα στο οποίο να μπορούμε να κάνουμε
ένα σχεδιάγραμμα θέλοντας να εξηγήσουμε κάποια ενέργεια, σχηματισμό κ.α.
και να το βλέπουν όλοι σε πραγματικό χρόνο ,όπως μιλάμε στο TS, κάτι σαν πίνακα αίθουσας δηλαδή..
Αυτό σκέφτηκα το πρωί καθώς κάναμε το πρώτο μάθημα DF με τον SHADOWMAN,
πιστεύω πως θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις, ε?
ΥΓ: Χμ.. Κύριε Admin, μήπως θέλω κι εγώ μετακόμιση στο Σχόλια & Προτάσεις? Σόρυ ε..
Δειλά – δειλά (λόγω ασχετοσύνης) θέλω να ρωτήσω – προτείνω εάν είναι εφικτό
να δημιουργηθεί (ή βρεθεί) πρόγραμμα στο οποίο να μπορούμε να κάνουμε
ένα σχεδιάγραμμα θέλοντας να εξηγήσουμε κάποια ενέργεια, σχηματισμό κ.α.
και να το βλέπουν όλοι σε πραγματικό χρόνο ,όπως μιλάμε στο TS, κάτι σαν πίνακα αίθουσας δηλαδή..
Αυτό σκέφτηκα το πρωί καθώς κάναμε το πρώτο μάθημα DF με τον SHADOWMAN,
πιστεύω πως θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις, ε?
ΥΓ: Χμ.. Κύριε Admin, μήπως θέλω κι εγώ μετακόμιση στο Σχόλια & Προτάσεις? Σόρυ ε..

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Υπάρχει ένα add-on στο mirc, το whiteboard να θυμαμαι καλά, όπου όλοι όσοι είναι συνδεδεμένοι βλέπουν σε real time τι γράφει ο καθένας. Στους stray dogs το χρησιμοποιούσαν για το briefing της αποστολής και φόρτωναν και εικόνες ώστε να κάνουν σημειώσεις πάνω σε αυτές (σχέδια επίθεσης κτλ).
Naval aircraft don't land, they crash under controlled conditions
Ayto einai poly xrhsimo poy les.ta briefing ta proforika mas exoyn vgalei th panagia giati ama o allos de kserei polla pragmata mperdeyetai k ginetai xamos mexri na toy peis telika ti na kanei.apla de xrisimopoioyme to mirc.malon logw hack h logw icq.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

thanks palpPalpatine έγραψε:Ένα link για ένα από τα whiteboard irc script variants είναι αυτό με οδηγίες κτλ.
e-HAF Admin