Για Και Χαρα Περιφανοι Ελληνες
Συντονιστής: Διαχείριση
Για Και Χαρα Περιφανοι Ελληνες
Για Και Χαρα Περιφανοι Ελληνες, να 'μαι κι΄ εγω μιας και που αποφασισα ν΄ασχιληθω με το Game Falcon 4.0 Allied Forces. Θα ηθελα αν μπορειτε να μου εξηγησετε το πως και σε ποιον Ελληνικο server μπορει να μπω κι΄εγω στην ομορφη παραια σας. Ελα να παρουμε την ΠΟΛΗ προς το παρον απο το net.
- kefallonitis
Σας ευχαριστω πολυ συν-Ελληναραδες για τo καλωσορισμα. Λοιπον κατ΄αρχην μερικα απο τα προβληματα που εχω και αντιμετωπιζω:
1- εχω τα win 7 γιατι το Falcon 4.0- Allied Force δεν μου δουλευε στα vista.
2- Οι οδηγοι του forum sorry αλλα απευθυνονται σε λιγο advanced users για online πτησεις και εχω μπερδευτει σχετικα με το αλλο το παλιο falcon το 4.0. για το πως και τι patch να βαλω στο δικο μου Falcon 4.0- Allied Force για να μπω στην Ελληνικη ομαδα. Sorry αλλα αν μπορουσε καποιος να μου πει τινα κανω ακριβως θα το εκτιμουσα πολυ παιδια.
3- Με το teamspeak2 εχω προβλημα με το μικροφωνο καθως τα win7 δεν μου το ενεργοποιουν παροτι τις μεγαλες ρυθμισεις που εχω κανει αρνειται το teamspeak2 να δει τον driver τις καρτας ηχου μου (on-board).
4- Αληθεια τι διαφορες εχει το το παλιο falcon το 4.0 σχετικα με το Falcon 4.0- Allied Force ?
Αυτα τα ολιγα και ελπιζω να μην σας κουρασα...

1- εχω τα win 7 γιατι το Falcon 4.0- Allied Force δεν μου δουλευε στα vista.
2- Οι οδηγοι του forum sorry αλλα απευθυνονται σε λιγο advanced users για online πτησεις και εχω μπερδευτει σχετικα με το αλλο το παλιο falcon το 4.0. για το πως και τι patch να βαλω στο δικο μου Falcon 4.0- Allied Force για να μπω στην Ελληνικη ομαδα. Sorry αλλα αν μπορουσε καποιος να μου πει τινα κανω ακριβως θα το εκτιμουσα πολυ παιδια.
3- Με το teamspeak2 εχω προβλημα με το μικροφωνο καθως τα win7 δεν μου το ενεργοποιουν παροτι τις μεγαλες ρυθμισεις που εχω κανει αρνειται το teamspeak2 να δει τον driver τις καρτας ηχου μου (on-board).
4- Αληθεια τι διαφορες εχει το το παλιο falcon το 4.0 σχετικα με το Falcon 4.0- Allied Force ?
Αυτα τα ολιγα και ελπιζω να μην σας κουρασα...
μήπως είδες άλλο πόστ και όχι αυτό που σου υπέδειξα ; ο οδηγός είναι τυφλοσούρτης, και ειδικά το βήμα 1 (εύκολη εγκατάσταση), περιέχει τα πάντα απο το open falcon 4.7 + aegian 4
εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τρέξεις το exe και μερικές μικρές ρυθμησούλες έπειτα μέσα στο sim
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=94717
στην e-haf δουλεύουμε και τα 2 setup
το παλιο falcon 4+open falcon update 4.7
και το allied force το οποίο είναι παραπλήσιο
μην μπείς στα βαθιά απο τώρα για το τι κάνει το ένα και τι το άλλο, υπάρχουν πόστς εδώ που τα αναλύουν
εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τρέξεις το exe και μερικές μικρές ρυθμησούλες έπειτα μέσα στο sim
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=94717
στην e-haf δουλεύουμε και τα 2 setup
το παλιο falcon 4+open falcon update 4.7
και το allied force το οποίο είναι παραπλήσιο
μην μπείς στα βαθιά απο τώρα για το τι κάνει το ένα και τι το άλλο, υπάρχουν πόστς εδώ που τα αναλύουν
e-HAF Admin