EMF
Συντονιστές: the_ripper, Arty, KERVEROS, Διαχείριση
Anzac έγραψε:τι σημαίνει αυτό ;raptor έγραψε:2-3 εβδομάδες..
Οτι είσαι πολύ νέος στο άθλημα ή οτι έχεις μνήμη χρυσόψαρου..!
Βλέπεις παλιότερα, σε προηγούμενα Falcon4 builds, πχ FF2, FF3, κτλ κτλ, στις συνεχείς ερωτήσεις "πότε θα βγεί" κάποιος είχε δώσει λανθασμένη απάντηση 2-3 εβδομάδες και καλά απο "μέσα".. Όλη η κοινότητα το περίμενε και μόλις έφαγε την ξενέρα.. ας πούμε οτι έμεινε σαν πρόταση. Άν σερφάρεις στο FF/RV forum θα το δείς αρκετές φορές και σήμερα. Και είναι κάτι που το έχει κληρονομήσει και το FOps..

Νομίζω 3-4 είναι...
raptor έγραψε:Anzac έγραψε:τι σημαίνει αυτό ;raptor έγραψε:2-3 εβδομάδες..
Οτι είσαι πολύ νέος στο άθλημα ή οτι έχεις μνήμη χρυσόψαρου..!![]()
1η φορά το βλέπεις?????
Βλέπεις παλιότερα, σε προηγούμενα Falcon4 builds, πχ FF2, FF3, κτλ κτλ, στις συνεχείς ερωτήσεις "πότε θα βγεί" κάποιος είχε δώσει λανθασμένη απάντηση 2-3 εβδομάδες και καλά απο "μέσα".. Όλη η κοινότητα το περίμενε και μόλις έφαγε την ξενέρα.. ας πούμε οτι έμεινε σαν πρόταση. Άν σερφάρεις στο FF/RV forum θα το δείς αρκετές φορές και σήμερα. Και είναι κάτι που το έχει κληρονομήσει και το FOps..
αρχικά κατάλαβα πως επειδή είσαι μέλος του EMF Group, ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΣΕΣraptor έγραψε:Anzac έγραψε:τι σημαίνει αυτό ;raptor έγραψε:2-3 εβδομάδες..
Οτι είσαι πολύ νέος στο άθλημα ή οτι έχεις μνήμη χρυσόψαρου..!![]()
1η φορά το βλέπεις?????
τις ενστάσεις μου περι emf releases, betas κλπ, τις έχω πεί δημόσια κατα καιρούς και δεν θέλω να τις ξαναπώ
απλά δεν ζώ για το EMF
και αν το καλό ουίσκι αργεί να γίνει , πολύ πιθανόν να το ρίξουμε στο EXTACY
e-HAF Admin