e-HAF Real Patches
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
burgerstain
Οπότε αν δεν έχουμε θέμα, ας ξεκινήσουμε να κάνουμε in με ποσότητες σύμφωνα με αυτά που έχει αναφέρει ο skyray παραπάνω για τα εξής:
1. Patch της e-haf (ή αλλιώς σκέτο Patch) και 2. Μοιρόσημο της 320 (ή μοιρόσημο)

3. Patch του σμήνους Δράκοντες (με Mirage 2000)

4. Remove Before Flight E-haf.

5. ΣΜΕΤ 320

Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε εδώ και εγώ θα φτιάξω μια σχετική λίστα με άτομα και ποσότητες. Στο τέλος θα μιλήσω με τον skyray και τον sugarmate για τις λεπτομέρειες. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν αναλόγως με την ποσότητα και μπορείτε απλά να αναφέρετε αριθμούς και τον ανάλογο αριθμό από τα παραπάνω... (πχ. 2 από το 2 [δηλαδή το μοιρόσημο] και 2 από το 4 [δηλαδή το remove before flight]
Για τυχόν λεπτομέρειες, απορίες κτλ. ποστάρετε εδώ. Όσοι έχετε κάνει παραπάνω μπείτε στον κόπο να επαναλάβετε ποσότητες και τι θέλετε. Αν δεν μαζευτούμε αρκετοί υποθέτω μπορεί να μην γίνει (δεν ξέρω ποιο είναι το minimum που μπορούμε να πάρουμε)
1. Patch της e-haf (ή αλλιώς σκέτο Patch) και 2. Μοιρόσημο της 320 (ή μοιρόσημο)

3. Patch του σμήνους Δράκοντες (με Mirage 2000)

4. Remove Before Flight E-haf.

5. ΣΜΕΤ 320

Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε εδώ και εγώ θα φτιάξω μια σχετική λίστα με άτομα και ποσότητες. Στο τέλος θα μιλήσω με τον skyray και τον sugarmate για τις λεπτομέρειες. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν αναλόγως με την ποσότητα και μπορείτε απλά να αναφέρετε αριθμούς και τον ανάλογο αριθμό από τα παραπάνω... (πχ. 2 από το 2 [δηλαδή το μοιρόσημο] και 2 από το 4 [δηλαδή το remove before flight]
Για τυχόν λεπτομέρειες, απορίες κτλ. ποστάρετε εδώ. Όσοι έχετε κάνει παραπάνω μπείτε στον κόπο να επαναλάβετε ποσότητες και τι θέλετε. Αν δεν μαζευτούμε αρκετοί υποθέτω μπορεί να μην γίνει (δεν ξέρω ποιο είναι το minimum που μπορούμε να πάρουμε)
In και εγώ για 1 patch, 1 μοιρόσημο της 320 και 2 remove before flight. Πολύ καλή δουλειά παίδες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dinos την 31 Ιαν 2011, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
F-4E PHANTOM II--J79-GE-17G
SOMEONE OVER 40 YOU CAN TRUST
IN THRUST WE TRUST
SOMEONE OVER 40 YOU CAN TRUST
IN THRUST WE TRUST
-
burgerstain
αμαν βιαστηκες να μας φωναξεις.....Cipher έγραψε:ρε σεις.. μην κάνετε ακόμα... δεν είναι θέμα να μαζευτούνε παραγγελίες αλλά να μην βγει ένα σχέδιο που να μας αρέσει.. αφήστε να ποστάρω τα σχέδια και μετά θα αρχίσουμε να παίρνουμε παραγγελίες.. Ήρεμα...
λοιπον εχουμε και λεμε... 2χ patch 1χ μοιροσημο 320 1x Μοιροσημο δρακοντες 2x RBF
CHECK YOUR SIX FOR THE GREEKS
το νο3 φτιαγμένη με μαύρη καλύπτρα, όχι όμως σε full ανάλυση....
(link edited παραπάνω)
(link edited παραπάνω)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 31 Ιαν 2011, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin