Απόψεις για Video Π.Α

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Το μονο που παραρτηρησα με το απειρο ματι μου ειναι οτι ΑΝ δεν κανω λαθος εχει σβηστει το S/N απο το καθετο σταθερο...αυτο εγινε πριν η μετα τις αντιδρασεις που αντιμετωπισες?
Κατα τα αλλα δεν βλεπω κατι κακο εκτος κιαν πραγματι δεν θελουμε να γνωρηζουν οι φιλτατοι γειτονες μας οτι ξερουμε να κανουμε air refueling η το εχουμε κρυφο οτι το κανουμε με USA flyng tankers νατοικα γενικα οπως ειπε και ο Τιμος.

Στα υπολοιπα με βρισκεις απολυτα συμφωνο.Το υλικο που προερχεται εκ των εσω της Π.Α πρεπει να αξιολογηται πολυ προσεκτικα απο αυτους που το κατεχουν για το τι πρεπει και μπορει να δειξει σε αλλους η οχι.Απο την αλλη οτι υλικο κυκλοφορει στο Δυκτιο απο αλλους σε αλλους δυκτιακους τοπους και ποσταρεται εδω με τα αναλογα (c) δεν ευθυνομαστε εμεις γιαυτο και δεν πρεπει να τα βαζουμε με τα παιδια που τα ποσταρουν.Αξιολογηστε λιγο και τον κοπο που κανουν για το ψαξιμο για την δικη μας ενημερωση.

Το μονο που ξερω ειναι το να τα "παιρνουμε στο κρανιο" να παιρνουμε το πληκτρολογιο και να κανουμε παρατηρησεις ΟΛΟΙ ΜΑΣ καπως εντονα δεν ειναι επικοδομητικο τουλαχηστον οταν δεν χρειαζεται να ειναι τοσο αυστηρη η εντονη οπως θελετε πειτε το.
Νομιζω οτι παρατηρηση και οχι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ που εκανα στον panospea στο πρωτο ποστ μου σε αυτο το thread πριν μεταφερθει ηταν η πιο σωστη και καταλαβε αμεσως το παιδι το λαθος του.
Αυτα για την ωρα.
:wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος STARSERIF την 05 Ιουν 2006, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γιατί το συζητάμε , δεν μπορώ να καταλάβω...
Νομίζω είναι ξεκάθαρο πιά.
Δημήτρης
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

STARSERIF έγραψε:Απο την αλλη οτι υλικο κυκλοφορει στο Δυκτιο απο αλλους σε αλλους δυκτιακους τοπους και ποσταρεται εδω με τα αναλογα (c) δεν ευθηνομαστε εμεις γιαυτο και δεν πρεπει να τα βαζουμε με τα παιδια που τα ποσταρουν.Αξιολογηστε λιγο και τον κοπο που κανουν για το ψαξιμο για την δικη μας ενημερωση.
Άι γειά σου! Έεεεεεεεετσι! :wink:
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

η αποψη κατωχυρωνεται! και ΕΠΙΣΗΜΑ!
e-HAF Admin
Fisherman
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fisherman »

@ STARSERIF
Άπειρο μάτι? Εδώ έπιασες μια λεπτομέρεια που την είχα και εγώ ξεχάσει. Τα serial τα είχα επεξεργαστεί πριν βγάλω τη φωτογραφία, για τον φόβο των Ιουδαίων... Φαντάσου δηλαδή...
Απάντηση