Χρυσό στο.....αντιντόμπινκ

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

...για τους πιλότους μιλάω και όχι για τα αεροπλάνα... :-)...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

cosa έγραψε:
gerodinis έγραψε:Ο Φελπς πρέπει να έχει ντοπαριστεί τόσο που θα βρίσκεται μονίμως σε berserk mode.
ωχχχ νάτος ο lineag0r :D
buffs pls..
adena pls..
Τι σχέση έχει το lineage με το Doom; :roll:
Jojo
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Jojo »

kongrigo έγραψε:...για τους πιλότους μιλάω και όχι για τα αεροπλάνα... :-)...
Για δώσε λεπτομέρειες γιατί εγώ άλλα ξέρω!
Γιώργος
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Στους πιλοτους η ντοπα ειναι φυσικη. Οπως και στους αθλητες. Το αν καποιοι παιρνουν διαφορα φαρμακα για βελτιωση της αντοχης/αποδοσης/φυσικης τους καταστασης αυτο δεν ειναι ντοπα. Η επειδη δλδ η ΙΑΑΦ και η καθε ΙΑΑΦ χαρακτηριζει καθε χρονο 100 ουσιες ως ντοπα αυτο σημαινει οτι μονο αυτες ειναι ντοπα? Γενικα η εννοια ντοπα με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια των ομοσπονδιων και τον φοβερο ανταγωνισμο των εταιριων συμπληρωματων διατροφης/φαρμακοβιαμηχανιων/βιολογικων προιοντων εχει χασει σημερα την πραγματικη της εννοια.
Απο την αλλη δεν ειναι κακο να παιρνεις κατι αν εσενα σου αρεσει.
Στο κατω κατω ελευθερος εισαι να παρεις οτι γουσταρεις. Οπως καθενας κανει οτι βιτσιο εχει στο κρεβαττι του μπορει ομοιως να διαλεξει οτι ντοπα θελει ειτε αναβολικα, ειτε ναρκωτικα, ειτε οτι θελει. Το πως αντιμετωπιζει πια η κοινωνια αυτα τα θεματα ειναι αυτο που εχει αλλαξει γιατι η κοινωνια τα μενει πια αμετοχη απεναντι στην συναλλαγη πελατη/βιομηχανιας αφου ολα τα προιοντα αυτα πωλουνται νομιμα ειτε σε γυμναστηρια ειτε σε σουπερμαρκετ ειτε στο διαδικτυο.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Jester έγραψε:Στους πιλοτους η ντοπα ειναι φυσικη.
:wink: :clap:
Οπως και στους αθλητες. .
:clap:
Η επειδη δλδ η ΙΑΑΦ και η καθε ΙΑΑΦ χαρακτηριζει καθε χρονο 100 ουσιες ως ντοπα αυτο σημαινει οτι μονο αυτες ειναι ντοπα? Γενικα η εννοια ντοπα με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια των ομοσπονδιων και τον φοβερο ανταγωνισμο των εταιριων συμπληρωματων διατροφης/φαρμακοβιαμηχανιων/βιολογικων προιοντων εχει χασει σημερα την πραγματικη της εννοια..

:clap:
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εσύ που είσαι γιατρός, γιατί δεν λες όμως και τις συνέπειες που μπορεί να έχει η ντόπα στον οργανισμό του λήπτη εν καιρό....
e-HAF Admin
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Κανεις δεν αμφιβαλλει για τις παρενεργειες της ντοπας γενικοτερα ποσο μαλλον για τις παρενεργειες των αναβολικων ουσιων οταν αυτες λαμβανονται σε ποσοτητες υψηλες.
Τι εννοω?

Εννοω οτι οι ουσιες που λαμβανει κανεις εξωγενως και θωρουνται ντοπα ειναι ουσιες που παραγει ο οργανισμος μας σε μικροτερες ποσοτητες για διαφορους λογους. Το καθε τι που λαμβανεις σε υψηλες ποσοτητες ουσιαστικα θεωρειται ντοπα απο τη στιγμη που εχει παρενεργειες ειτε αυτες αφορουν το μυικο συστημα ειτε το κυκλοφορικο ειτε το νευρικο ειτε οτιδηποτε. Αλλος παιρνει 100 βιταμινες τη μερα και παθαινει υπερβιταμινωση, γιατι ουσιαστικα ντοπαρεται με βιταμινες, αλλος ντοπαρει το νευρικο του συστημα με βαλιουμ για να ναι στη κοσμαρα του ολη μερα, αλλος ντοπαρεται με αναβολικες ουσιες για να χτισει μυες, αλλος ντοπαρεται με την αδρεναλινη και γιαυτο καθε μερα τρεχει με το αμαξι του με 200 η πεταει το α/φ του στα 20 ποδια με 600 μιλια.

Οπως εχω πει κ αλλου ο οργανισμος εκκρινει απο μονος του τις γνωστες ενδορφινες δλδ ουσιες που αποτελουν τα ενδογενη ναρκωτικα του ανθρωπου. Η εκκριση τους διεγειρεται στους αθλητες, στο σεξ, σε καταστασεις που πρακαλουν εκκριση αδρεναλινης πχ ταχυτητα, ριψοκινδυνα αθληματα, ληστεια, χαρτια, κτλ. Γινεται λοιπον ευκολα αντιληπτο γιατι μιλαμε για φυσικη ντοπα. Οπως φυσικη ντοπα ειναι η αφαιμαξομεταγγιση.

Τωρα για τις παρενεργειες της ντοπας τι να πουμε..οπως παιρνεις ναρκωτικα ετσι παιρνεις κ τη ντοπα. Τις συνεπειες τις ξερεις, το γιατι συνεχιζεις να τα παιρνεις ειναι ενα ζητημα που η επιστημη προσπαθει να το λυσει.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Jester έγραψε: Τις συνεπειες τις ξερεις, το γιατι συνεχιζεις να τα παιρνεις ειναι ενα ζητημα που η επιστημη προσπαθει να το λυσει.
θα διαφωνήσω!

η επιστήμη προσπαθεί να προωθήσει!.............τα λεφτά είναι πολλά Άρη το ξανάπαμε :roll:

το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά. Εάν δεν έβγαιναν εκατομμύρια κέρδη απο αυτά, ποιός θα ασχολιόταν ; και ποιός θα ριψοκινδύνευε ;
e-HAF Admin
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Μαλλον με παρανοησες. Εγω εννοω οτι η επιστημη προσπαθει να αποδειξει την εξαρτηση/εθισμο ωστε να αιτιολογησει κ πρακτικα το γιατι τα παιρνεις.
Και την εχει αποδειξει για καποιες ουσιες αιτιολογικα. Εχει αποδειχθει η εθιστικη δραση της νικοτινης. Το θεμα ειναι οτι εχει αποδειχθει οτι οι ασθενεις παρα τον εθισμο αν παθουν εμφραγμα και τη σκαπουλαρουν κοβουν μαχαιρι το τσιγαρο στο ενδεχομενο ενος 2ου εμφραγματος πραγμα που ισοδυναμει με >50% πιθανοτητα αιφνιδιου θανατου. Δλδ αν και το τσιγαρο ειναι εθιστικο και ο ασθενης δε μπορει να το κοψει εν τουτοις μπρος στο φοβο του βεβαιου επικειμενου θανατου σε 2ο εμφραγμα το κοβει μαχαιρι. Δλδ η δυναμη της θελησης ειναι μεγαλυτερη απο τη δυναμη του εθισμου/συνηθειας. Δλδ ολα ειναι στο μυαλο που λεει ο λαος. Δλδ το κινητρο ειναι αυτο που τελικα κατευθυνει τη σκεψη/ζωη καθε ατομου. Απλα πραγματα καταγεγραμμενα απο αρχαιοτατων χρονων στην χωρα/ιστορια/παραδοση/μυθολογια μας.
Jester

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

τώρα σε εννόησα
e-HAF Admin
tageas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

jester Οπως εχω πει κ αλλου ο οργανισμος εκκρινει απο μονος του τις γνωστες ενδορφινες δλδ ουσιες που αποτελουν τα ενδογενη ναρκωτικα του ανθρωπου. Η εκκριση τους διεγειρεται στους αθλητες, στο σεξ, σε καταστασεις που πρακαλουν εκκριση αδρεναλινης πχ ταχυτητα, ριψοκινδυνα αθληματα, ληστεια, χαρτια, κτλ. Γινεται λοιπον ευκολα αντιληπτο γιατι μιλαμε για φυσικη ντοπα. Οπως φυσικη ντοπα ειναι η αφαιμαξομεταγγιση.
Ετσι ακριβώς είναι. Σε εργομετρικό τεστ που κάναμε(κωπηλασία) με συναθλητές μου δοκιμάσαμε την ώρα του τεστ της φυσικής μας κατάστασης να ακούμε απλά το τραγούδι που μας «φτιάχνει ή μας ανεβάζει» Πιστέψτε με η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.
Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Πολλές φορές λίγο πριν ο αφέντης δώσει την εκκίνηση έχω φέρει στο μυαλό μου σκέψεις τέτοιες που προκαλώ στον οργανισμό μου την έκκριση αυτών των ουσιών που αναφέρει ο jester . Το δύσκολο είναι όταν σε εγκαταλείπουνε οι δυνάμεις σου και το γαλακτικό σου οξύ έχει πιάσει ταβάνι. Εκεί το μυαλό θέλει πολύ εκπαίδευση διότι υπάρχουνε αντικρουόμενα συναισθήματα. Πραγματικά τόσα χρόνια πρωταθλητισμό τα αγαπημένα μου σημεία στην κούρσα ήτανε η εκκίνηση « έκοβα» τις φάτσες τον αντιπάλων μου και εισέπραττα συναισθήματα και το σημείο που αρχίζεις να τα παίζεις πριν τερματίσεις που πρέπει να τα δώσεις όλα . Και εξηγώ γιατί.
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μου εάν περάσω το 100% τότε νιώθω νικητής. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με την τρίτη την δεύτερη η την τελευταία θέση, παρά μόνο μια φορά στο παγκόσμιο που βγήκαμε 2 λόγο τεχνικού προβλήματος της βάρκας, και πόσο μάλλον όταν τους είχαμε κερδίσει στα προκριματικά.
Πιστεύω λοιπόν ότι αυτοί που παίρνουνε τις όποιες ουσίες έχουνε χάσει αυτό ακριβώς το νόημα που μόλις σας περιέγραψα.
Έχω πάρει μέρος σε πολλές διοργανώσεις μεγάλες και μικρές, ένα θα σας πω ότι ο αθλητής που δουλεύει πολλά χρόνια στο άθλημά του δεν χρειάζεται να ντοπάρετε διότι έχει μάθει να ξεπερνά τον εαυτό του. Υπάρχουνε όμως και αθλητές σαν τους κομήτες και κάποια στιγμή καίγονται…
ScarFace
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ScarFace »

Απο οτι φαινεται δεν ιδρωσε το αυτακι της Φανης Χαλκια που εγινε "ρομπα" σε ολο τον πλανητη.
Βρισκομαι στην Πατμο για διακοπες (στο εξοχικο μου) και χθες το βραδυ τσιγαριζε, επινε και γκομενιαζε μαζι με 5 "ζιγκολολεβεντες", διπλα μου στο beach bar του Αγριολιβαδου, με συμπεριφορα χιλιων Καρδιναλιων λες και ειχε σαρωσει τα χρυσα...!!!
Αυτα να τα βλεπει το κρατος που τους δινει βαθμους Σωματων Ασφαλειας, ενω υπαρχουν παιδια που τους βγαινει η πιστη να περασουν τις πανελληνιες και αν επιλεχθουν τελικα...!!!???
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"

Bombardieri d'acqua Italiani
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Αλήθεια πως σας φαίνεται η δήλωση του Ρόγκ ότι "Η Ελλάδα πήρε χρυσό στο Ντόπινγ" ;;;;;

Προσωπικά εμένα με προσβάλει, και ως άτομο αλλά και ως Έλληνα. Μπορεί μια χούφτα ανθρώπων να έπεσαν σε σφάλμα, αλλά ένα άτομο και μόνο βγάζει μια ρετσινιά για μερικά εκατομμύρια άλλους ;
e-HAF Admin
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

Ποιος τον μαμη και τον Ρογκ και τις μαμακιες που λεει.
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

ε το Φρόγκ - το βατράχι
Είναι η βάρια η φούστα του τσολιά
Είναι γνωστό ότι οι ξένοι δεν χάνουν ευκαιρία , όταν τους δίνεται, να μας την πουν.
Ζηλεύουν ...για πολλούς λόγους
Απάντηση