Σεβασμος!!!

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

καλο ειναι επισης να κοιταμε τα δικα μας χαλια και να αφησουμε αλλους φιλους στην θεση τους ησυχους
e-HAF Admin
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Δεν εχει κανενα νοημα να ποσταρουμε ιδεες οταν καποιος θελει π.χ. μια ομαδα με hardcore simming και μονο και μαλιστα αυστηροτατη ενω καποιος αλλος θελει μια ομαδα με γενικα θεματα αεροποριας και ειδησεις (παραδειγματα).
Για αυτό πρότεινα την ιδέα μου. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα. Τα γενικά θέματα αεροπορίας και ειδήσεις δεν έχουν καμία σχέση. Μιλάμε για setup εξομοιωτή, όχι για την ΠΑ. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Τα σχετικά με την ΠΑ threads είναι άψογα και έχουν πλούσιο υλικό.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Εγώ ότι είχα να πω το είπα.Όποιος θέλει διάλογο είτε Pm είτε ICQ.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Πρόταση (δεν ξέρω την ακριβή αιτία ΟΛΩΝ αυτών), μια πρότα ση κάνω και βαράτε όσο θέλετε.

391 Μ. Να πετάει με FF και τα λοιπά…στο επίπεδο που είναι και ΚΑΛΑ κάνει και είναι σε αυτό το επίπεδο…

«Όποιος καμαρώνει το άσπρο άλογο με τον καβαλάρη να προσπαθήσει να ανέβει και αυτός σε άσπρα άλογο και όχι να τον ρίξει»

39χ Μ Να πετάει με A.F., με Μοίραρχο κάποιον που του «αρέσει» το A.F.

Και για να προλάβω το κακό, αν η πρόταση δεν γίνει δεκτή, ισχύουν τα ισχύοντα
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Mystic_J

και η πρόταση του kogringo, δεν είναι άσχημη...
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν είμαι καιρό στην παρέα σας και δεν θα ήθελα να παρεξηγηθεί η αποψή μου....είναι παντα καλοπροαίρετη και καθαρά προσωπική........

Όταν μπήκα στην e-haf πίστεψα ότι βρήκα την παρέα που έψαχνα......και λίγο καιρό αργότερα επιβεβαιώθηκε.Άρχισα να γνωρίζω σιγά σιγα κάποιους από εσάς και ομολογώ οτι συμπάθησα αφάνταστα αρκετούς.......
Όλοι είχαν κάτι το ξεχωριστό να δώσουν και ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο......μα πάνω απ'όλα μου έδωσαν ένα θερμό καλωσόρισμα και αργότερα πολλές αξέχαστες στιγμές,συμβουλές και συζητήσεις.....
Πρόσφατα μιλώντας με έναν φίλο από την παρέα λέγαμε οτι προτιμάμε να είμαστε στο forum ή στο ts να πετάμε ή απλα να μιλάμε γιατί αυτό μας ευχαριστεί πάνω απ'όλα....

Τώρα μετα λύπης βλέπω αυτή την παρέα να διαλύεται(εγώ ακόμα πιστεύω οτι είμαστε μια παρέα οτι κι αν γίνεται..) και ειλικρινά δεν ξέρω τι να νιώσω ούτε τι να σκεφτώ......

Τίμο μίλησες για μια ομάδα ενωμένη σαν γροθιά....μπορεί να μην είμαστε πολλοί αλλά έστω και γι'αυτούς τους λίγους δεν αξίζει να μείνεις και να παλέψουμε μαζί να κρατήσουμε την παρέα?
Επισκέπτης

Εαν νομιζετε οτι το προβλημα της ehaf ειναι το setup τοτε ειμαστε σε καλο δρομο. Αλλα τοτε....εγω γιατι εφυγα απο την 391? Αφου εχω και το Cobra (και πολυ πριν βγει το AF μαλιστα) και μαλιστα χωρις κανενα προβλημα ουτε καν στο MP...?

Μηπως δεν ειναι μονο αυτο? Εγω παντως (και αυτα που εχω γραψει παραπανω συν καποια που εχω γραψει σε pm's γιατι δεν γινοταν αλλιως το δειχνουν) ετσι πιστευω.
Mystic_J

Ποία άλλα είναι τα προβλήματα ρε Γιάννο. Από τότε που τελείωσε το Συνέδριο ή μάλλον από τότε που είχε πέσει το site λόγω hacking και μετά, το όλο ζήτημα γύρω από το AF γυρίζει.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Πιστευω οτι το ολο θεμα της διενεξης στην ομαδα ξεκινησε με την ελευση του ΑΦ στο χωρο και ειδικοτερα στην e-haf. Απο εκει ξεκινησαν οι προστριβες των μελων που αλλοι ελεγαν ειναι μαπα,αλλοι ηταν υπερμαχοι του, κ τελικα καταληξαμε σε μια αντιπαραθεση η οποια αν και ξεκινησε κωμικα και στο χαλαρο αναμεσα σε λιγα μελη στην πορεια κατεληξε να ειναι το μονιμο προβλημα μας απο το σεπτεμβριο και να διαιρεσει την ομαδα σε 3 στρατοπεδα, τουσ κομπρα, τους ΑΦ, και τους κομπρα/ΑΦ.ΤΟ συνεδριο ηταν απλως ενα καλο διαλλειμα στην κριση της ομαδας. Η αντιπαραθεση που εχει ξεσπασει προσπαθησε να εκτονωθει ανεπιτυχως με τις αποχωρισεις διαφορων μελων, με αναζητηση στοχων της ομαδας, με κινητοποιηση της 391, με καθορισμο επισημων σεταπ, με θεσπιση κανονισμου και γενικα με χιλια δυο αλλα θεματα. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΑΚΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΠΟΛΥ ΩΜΑ.
Επιτελους να διαλεξουμε τι θα κανουμε.
Η θα μεινουμε μονο στο κομπρα
Η θα μεινουμε μονο στο αφ
Η θα φτιαξουμε 2 μοιρες

Οι αποχωρησεις κ οι κρισεις ειναι γνωστα θεματα σε ολες τις ομαδες.Διαλεξτε τι θα κανουμε κ πως θα πορευτουμε τη νεα χρονια απο το σεπτεμβρη, η τα νεα μελη που εχουν τσαγανο κ θεληση ας αναλαβουν πρωτοβουλιες! Αυτα, γεια χαρα σε ολους. :wink:
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Επισκέπτης

Ξέρω ότι δεν έχει καμία θέση η δική μου γνώμη, θα καταλάβω αν απλά την παραλείψετε...συνήθως όμως κάποιος που είναι στην απ'έξω, καμιά φορά μέσα στις όλες κοτσάνες που θα πει, κάτι θα μείνει...

Είναι κοινά αποδεκτό ότι όταν κάτι πάει στραβά σε μια χώρα, συνήθως ανατρέχει στην ιστορία της για να βρει τα πατήματα της. Η eHAF, ως μικρογραφία μιας χώρας, κάνοντας το ίδιο τι έχει να παρουσιάσει; Για να δούμε...προερχόμενη από ένα κομμάτι με απόλυτους χομπίστες, η eHAF αναδύθηκε από τις στάχτες της και κατόρθωσε να γίνει, και να είναι, η μεγαλύτερη, σοβαρότερη και αρτιότερη Ελληνική online community ανεξαρτήτως game και σε βάθος χρόνου. Έθεσε κανόνες και προηγούμενα προς μίμηση, standards και υποστήριξη αξιών. Αυτό, ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ! Και αν νομίζετε ότι ήταν εύκολο αυτό, σας λέω ως μέλος άλλης, νεώτερης ομάδας ότι το πρώτο πράγμα που αναλογιστήκαμε κατά τη δημιουργία της VHAFC είναι ότι δεν είμαστε επ'ουδενί έτοιμοι να υιοθετήσουμε έναν τέτοιο τρόπο λειτουργίας.

Στο δια ταύτα. Καμιά φορά η εξέλιξη ως φαινόμενο λειτουργεί ως...μίξερ κουζίνας! Βάζει μέσα καλά και κακά και παράγει μια....σούπα, που δεν αρέσει σε κανένα. Πριν λοιπόν πατήσετε το κουμπάκι του μίξερ, αναλογιστήτε, θυμηθείτε, αφουγκραστήτε, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τι καταφέρατε, σε πόσους μεταδώσατε το όνειρο που ανηλεώς υποστηρίζετε ότι το έχετε χάσει...Και προχωρήστε τιμώντας την ιστορία σας, την παρακαταθήκη που έχετε αφήσει στην κοινότητα, και, πάνω από όλα, την εθνικότητα που κουβαλάτε στο πετσί σας, και που δεν εγκατέλειψε ποτέ...

Και πάλι συγνώμη για την κατάχρηση χώρου
L.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

για μελος αλλης ομαδας, ειναι η 1η φορα που ακουω τοσο καλα λογια εδω και πολυ καιρο

σε ευχαριστω οπως και να εχει....
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Ε τοτε ειναι απλο:

391: Το γνωστο επισημο σεταπ
321: same
320: AF

Τελος, problem solved :lol:
Mystic_J