Sugarmate Home Cockpit
Συντονιστής: Διαχείριση
χαχαχαχα καλο έ?
Εκανα το site αυτο www.silgram.gr δεν λεω, για μενα ειναι αρκετο και ειμαι ικανοποιημενος με αυτα που γνωριζω αλλα μιας και το ανεφερες να ευχαριστησω και τον Orion για την πολυτιμη βοηθεια του
Αν ομως καποιος θελει βοηθεια ευχαριστως να βοηθησω αν ξερω αλλα το τονιζω ειμαι ερασιτεχνης
Thanx παντως και ελπιζω να σου αρεσε στα αληθεια αχχααχ
Εκανα το site αυτο www.silgram.gr δεν λεω, για μενα ειναι αρκετο και ειμαι ικανοποιημενος με αυτα που γνωριζω αλλα μιας και το ανεφερες να ευχαριστησω και τον Orion για την πολυτιμη βοηθεια του
Αν ομως καποιος θελει βοηθεια ευχαριστως να βοηθησω αν ξερω αλλα το τονιζω ειμαι ερασιτεχνης
Thanx παντως και ελπιζω να σου αρεσε στα αληθεια αχχααχ
Mμμμ... κι εγώ κάνω ιστοσελίδα ερασιτεχνικά, και μάλιστα αρχικά χωρίς τη βοήθεια Dreamweaver και άλλων παρεμφερών εργαλείων, μόνο HTML και κάποιων απλών βοηθητικών προγραμμάτων...
Την τελευταία φορά βέβαια με βοήθησε ένα πολύ ανορθόδοξο authoring πρόγραμμα, αλλά η σελίδα είναι πλέον όπως ακριβώς μου αρέσει: απλή, λιτή, χωρίς πολλά scripts και άλλα τινά "κολπάκια", αλλά όμορφη, λειτουργική και με χαρακτήρα ρετρό.
Welcome to www.sugarmate.com !
Την τελευταία φορά βέβαια με βοήθησε ένα πολύ ανορθόδοξο authoring πρόγραμμα, αλλά η σελίδα είναι πλέον όπως ακριβώς μου αρέσει: απλή, λιτή, χωρίς πολλά scripts και άλλα τινά "κολπάκια", αλλά όμορφη, λειτουργική και με χαρακτήρα ρετρό.
Welcome to www.sugarmate.com !
Ναίcondor έγραψε:εχεις καταλαβει οτι αυτο που κανεις λεγεται σαδισμος ε;;;;;
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει
http://www.youtube.com/watch?v=sn6OmxG6GEs