Χωρίς πολλά λόγια αυτή τη φορά...

Και μια αναμνηστική

Τα σχόλια σε επόμενο ποστ, πρέπει να φάμε κιόλας...
To be continued...
Συντονιστής: Διαχείριση

Κοίτα πώς έχει το πράμα: το σπίτι μου πλέον δε χωράει ούτε βελόνα. Άρα για να έρθεις εσύ, πρέπει να διώξω κάτι. Το πιο ογκώδες είναι το κόκπιτ. Άρα θα διώξω το κόκπιτ. Αλλά τότε δε θα έχεις λόγο να είσαι σπίτι μου. Άρα θα φύγεις. Άρα θα έχω πλέον χώρο και θα ξαναφέρω το κόκπιτ. Τότε όμως θα έχεις λόγο να είσαι σπίτι μου και θα ξαναέρθεις. Αλλά τότε δε θα έχω χώρο και θα διώξω το κόκπιτ. Τότε δε θα έχεις λόγο να είσαι εδώ και θα φύγεις. Τότε θα έχω πλέον χώρο και θα φέρω το κόκπιτ πάλι. Τότε θα ξαναέχεις λόγο να έρθεις, αλλά όταν έρθεις πλέον θα έχω λόγο να διώξω το κόκπιτ, αλλά τότε δε θα έχεις λόγο να είσαι εδώ και θα φύγεις και τότε θα έχω πλέον λόγο να ξαναφέρω το κόκπιτ και...gerodinis έγραψε:Γιάννη, δεν ξέρω αν σου το είπα ήδη, πάντως όταν το τελειώσεις μετακομίζω σπίτι σου!
Sugarmate έγραψε:Κοίτα πώς έχει το πράμα: το σπίτι μου πλέον δε χωράει ούτε βελόνα. Άρα για να έρθεις εσύ, πρέπει να διώξω κάτι. Το πιο ογκώδες είναι το κόκπιτ. Άρα θα διώξω το κόκπιτ. Αλλά τότε δε θα έχεις λόγο να είσαι σπίτι μου. Άρα θα φύγεις. Άρα θα έχω πλέον χώρο και θα ξαναφέρω το κόκπιτ. Τότε όμως θα έχεις λόγο να είσαι σπίτι μου και θα ξαναέρθεις. Αλλά τότε δε θα έχω χώρο και θα διώξω το κόκπιτ. Τότε δε θα έχεις λόγο να είσαι εδώ και θα φύγεις. Τότε θα έχω πλέον χώρο και θα φέρω το κόκπιτ πάλι. Τότε θα ξαναέχεις λόγο να έρθεις, αλλά όταν έρθεις πλέον θα έχω λόγο να διώξω το κόκπιτ, αλλά τότε δε θα έχεις λόγο να είσαι εδώ και θα φύγεις και τότε θα έχω πλέον λόγο να ξαναφέρω το κόκπιτ και...gerodinis έγραψε:Γιάννη, δεν ξέρω αν σου το είπα ήδη, πάντως όταν το τελειώσεις μετακομίζω σπίτι σου!
Ουφ! Γλίτωσέ με από αυτό το βάσανο και μην έρχεσαι καθόλου....![]()
Χμμμ... ισχύει δυστυχώς και για σένα ο Φαύλος Κύκλος του Gerodini (ΦΚG).Anzac έγραψε:Μπορώ να σου φυλάω εγώ και ΔΩΡΕΑΝ το cockpit μέχρι να φύγει ο gerodinis