Να έχει εργαλεία για κόψιμο MDF κτλ...
Ευχαριστώ!

Συντονιστής: Διαχείριση
Εγω να δεις πόσο απ αυτό είμαιCipher έγραψε:μας τσιτώνεις τρελά τώρα....![]()
![]()
![]()
Το κάθισμα είναι το τελευταίο που με απασχολεί.. Εδώ αγόρασα από το ebay για Mirage F1. Θα βρω ένα για Mirage 2000 δεν ξέρω... εμένα σε πρώτη φάση με ενδιαφέρει να φτιάξω την κεντρική κονσόλα...Anzac έγραψε:Τι βρήκες ρε θηρίο !!!!!!!!
Το κάθισμα απο το mirage τελικά δεν θα βολέψει για να το χρησιμοποιήσεις εκεί ;
Εγώ πάλι, απορώ: τα εργαλεία για κόψιμο και διαμόρφωση ξυλείας κοστίζουν... ψίχουλα, μπροστά στο κόστος όλων των υπόλοιπων πραγμάτων που έχεις σκοπό να φτιάξεις.MicaGR έγραψε: Να έχει εργαλεία για κόψιμο MDF κτλ...
Φίλτατε Sugarmate...Sugarmate έγραψε:Εγώ πάλι, απορώ: τα εργαλεία για κόψιμο και διαμόρφωση ξυλείας κοστίζουν... ψίχουλα, μπροστά στο κόστος όλων των υπόλοιπων πραγμάτων που έχεις σκοπό να φτιάξεις.MicaGR έγραψε: Να έχει εργαλεία για κόψιμο MDF κτλ...
Γιατί λοιπόν δεν επενδύεις στην αγορά 2-3 εργαλείων και συναφών βοηθητικών που θα σου κάνουν δουλειά; Αν θες, μπορώ να σου κάνω μια λίστα με τί θα χρειαστείς. Όλα μαζί να σου βγουν κάνα 150άρι... και θα σου μείνουν κιόλας για πολλές χρήσεις.
Η γνώση έρχεται δουλεύοντας. Μπορώ επίσης να ξεκινήσω ένα τόπικ (αν υπάρχει ενδιαφέρον) με γενικές και βασικές γνώσεις στην κατεργασία ξύλου, με απλά παραδείγματα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, αν υπάρχει θέληση.
Ουσιαστικά δηλαδή μαντεύω ότι ψάχνεις όχι κάποιον να ξέρει να δουλεύει ξύλο, αλλά κάποιον που έχει το χώρο για να το κάνει. Θες τη γνώμη μου; Όλα γίνονται - εγώ κάνω όλη τη δουλειά σε ένα μπαλκονάκι 4 τ.μ. - μακάρι να είχα το χώρο να έχω ένα εργαστήριο, αλλά δυστυχώς ακόμα δεν τον έχω. Πάντως γίνεται...
Μόνο για τον ρημάδη το χρόνο δε γίνεται τίποτα - ή τον έχεις ή δεν τον έχεις...
Έχω ένα Link στην πρώτη σελίδα που είναι ένα pdf και έχει τις διαστάσεις...heli-division έγραψε:εγώ ευχαρίστως να σου τα κόψω τα ξυλα αλλα από τις φωτό δεν μπορώ να πάρο μετρα αν έχεις κάποιο πιο καλο σχέδιο θα με βοηθούσε να σε βοηθήσω
Αν είναι κάποιος που ενδιαφέρετε για πιλοτήριο Mirage να έχει panels... ας μου πει για να έχουμε καλύτερες τιμές...My MSN is
I'll be away this weekend, so we will try to catch up on monday and proceed.
Do you think you will need aluminum MFD bezels? or just panels, what do
you have in mind?
Are there other builders of the Mirage sim? This would cut cost if we
could do several at once....