OpenFalcon απο ηθικής πλευράς
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
και starforce να βαλουνε δεν με ενδιαφερει.. ασ κανουν ο καθενας το κομματι του και ας τα παντρεψουν στο τελος.. αρκει να το κανουν.. εχουν κρατισει ιδια δομη φακελων αρα δεν εχουν αλλαξει τον τροπο που χρισιμοποιουνται τα αρχεια απο το sim ας τα παντρεψου τα σεταπ(γραφικα FF5,avionics OF4.7, multiplayer AF) και ας βγει το setup 10GB!!!
εγω για τετοιου τυπου sim θα πληρωσω...
εγω για τετοιου τυπου sim θα πληρωσω...

[marq=left] :C130: 322VTTS
Βασικά εκεί είναι και το πρόβλημα. Είναι δύσκολο να κάνεις project management σε μια εταιρία που έχεις τους προγραμματιστές τον έναν δίπλα στον αλλό, πόσο μάλλον σε μία κοινότητα που οι προγραμματιστές θα είναι ο καθένας στην χώρα του. Και μετά έχεις λύσεις διάφορα πρακτικά προβλήματα όπως ποιός θα ηγηθεί, τι κανόνες θα θέσει αυτός και τι γνώσεις έχει σε management που είναι και το κυριοτερό στην περίπτωση αυτή.
Προσωπικά από το τίποτα ή μετριότητες, προτιμώ να βλέπω πολλά άσχημα αν αυτό θα σημαίνει ότι θα υπάρχουν και 1-2 πραγματικά καλά..
Προσωπικά από το τίποτα ή μετριότητες, προτιμώ να βλέπω πολλά άσχημα αν αυτό θα σημαίνει ότι θα υπάρχουν και 1-2 πραγματικά καλά..
απο την στιγμη που δεν εχει αλλαξει η δομη των φακελων δεν εχει αλλαξει και ο κωδικας τρομερα σε σημειο ασυμβατοτιτας... και τα τρια σεταπ εχουν το 99% κοινο..(μονο το Allied Force δεν εχει config editor) οπωτε μια χαρα γινεται... ετσι οπως το σκευτομαι εγω τουλαχιστον..

αυτό το δεν έχει αλλάξει ο κώδικας είναι που δεν ξέρουμε.. αν θέλεις να το δείς πάρε αρχεία και από τα 3 και αρχισέ να μιξάρεις και δες αν θα σου βγάλει λάθος..
πχ. To joomla και το phpnuke πχ είναι τα ίδια cms, (εν ολίγης είναι έτοιμα sites) εξωτερικά μπορούν να φαίνονται ίδια, είναι γραμμένα στην ίδια γλώσσα και έχουν τις ίδιες λειτουργίες... ο κώδικας τους όμως διαφέρει σημαντικά και δεν είναι δυνατόν να βάλεις κάτι γραμμένο για το ένα στο άλλο... δεν ξέρω αν με κατάλαβες ή ήταν ατυχές το παραδειγμά μου...
πχ. To joomla και το phpnuke πχ είναι τα ίδια cms, (εν ολίγης είναι έτοιμα sites) εξωτερικά μπορούν να φαίνονται ίδια, είναι γραμμένα στην ίδια γλώσσα και έχουν τις ίδιες λειτουργίες... ο κώδικας τους όμως διαφέρει σημαντικά και δεν είναι δυνατόν να βάλεις κάτι γραμμένο για το ένα στο άλλο... δεν ξέρω αν με κατάλαβες ή ήταν ατυχές το παραδειγμά μου...
ναι τιμο αλλα η database δεν σου φτιαχνει avionics και multiplayer.. εκει θελω να καταληξω.. database ειναι ξεχοριστη για καθε θεατρο το ατο ξεκινισε απο sp3+ff2 και εφτασε να παιξει (σε καποιους)σε open falcon αν θυμαμαι καλα.. ειναι σημαντικη αλλα οχι το παν...Anzac έγραψε:99% κοινό ;;;;;;;;
H Database που είναι και το κυριότερο και πατάει πάνω σε αυτό η δομή του εκάστοτε Update, είναι διαφορετική σε όλα και δεν έχει καμία ομοιότητα.
(γμτ κατι πρεπει να γινει με τα ποστ.. τα δικα σου ολο αναδρομικα τα βλεπω...)
EDIT
αυτο ακριβως... αλλα οχι για το οπτικο μερος μονο!!Anzac έγραψε: Όπως και να έχει, χωρίς exe edit δεν υπάρχει μέλλον.