Oικονομικές Υποχρεώσεις για Server
Συντονιστής: Διαχείριση
Παλουκάρια επειδή χλωμό να βρεθούμε ας βάλει κάποιος τα φράγκα και του τα δίνω όταν βρεθούμε. Κέντρο Θεσ/νίκης σήμερα με βροχή ΠΑΝΙΚΟΣ θα γίνετε βρε Jester....Πλήρωνω και πρόστιμο αμα λάχει δίνω και 20€ αμα είναι.
Έπειτα σας χρωστάω και ένα ραντεβού για να δείτε το καλούδι που πήρα. Πιστεύω ότι όλοι σας μάθατε πόσο φοβερό και τρομερό είναι. Δεν πιστεύω να μου ξέφυγε κανένας......χεχεχε
Οπότε σας δίνω τα φράγκα όταν έρθετε σπίτι μου
οκ?
Arty out...
Έπειτα σας χρωστάω και ένα ραντεβού για να δείτε το καλούδι που πήρα. Πιστεύω ότι όλοι σας μάθατε πόσο φοβερό και τρομερό είναι. Δεν πιστεύω να μου ξέφυγε κανένας......χεχεχε
Οπότε σας δίνω τα φράγκα όταν έρθετε σπίτι μου
οκ?
Arty out...
Arty out...

Από εμένα μπήκαν τα europoula για τον server.Ευχαριστώ πολύ το γνωστό πρόσωπο του γνωστού μας ανθρώπου
Από κοντά ο γνωστός μας θα λάβει και το αντίτιμο της κατάθεσης που έκανε για μένα.....
Αντέ παιδιά καλορίζικος.....
Πρός Anzac: Ακυρώνεις όλα τα της υποτιθέμενης λίστας και βάζεις προτεραιότητα οτιδήποτε γιατρικό χρειάζεται για να αποφύγει το PC μου μια καταραμένη κατάσταση.Είμαι στα πρόθυρα του FORMATTTTTTTTTT
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........Δέν το αντέχωωωωωωωωω
Ιός-Ιός-Ιός-Ιός-Ιός ...........
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ........ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ιου ιου ιου ιου ιου.....ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Κλαψ...σνίφ....μπουάαααααααααα

Από κοντά ο γνωστός μας θα λάβει και το αντίτιμο της κατάθεσης που έκανε για μένα.....
Πρός Anzac: Ακυρώνεις όλα τα της υποτιθέμενης λίστας και βάζεις προτεραιότητα οτιδήποτε γιατρικό χρειάζεται για να αποφύγει το PC μου μια καταραμένη κατάσταση.Είμαι στα πρόθυρα του FORMATTTTTTTTTT
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........Δέν το αντέχωωωωωωωωω
Ιός-Ιός-Ιός-Ιός-Ιός ...........
Κλαψ...σνίφ....μπουάαααααααααα
Armada ή απλά....Γεώργιος...

-
Επισκέπτης
-
Baron-Rojo
Chief se euxaristoume.Anzac έγραψε:SOS
gia ta paidia tou eksoterikou
diladi:
Baron-Rojo
Shadowman kai
Gandalf
paidia an einai na sas erthei o koukos aeidoni, einai krima na triploxreotheite
ektimate omos i kinisi sas kai sas efxaristoume
Otan eipa ''Baron-Rojo in'' sthn arxh to enousa opws kai oi alloi sunadlfoi tou ekspterikou pisteuw.
Ta lefta tha ta katathesw to argotero mexri thn Deutera.
O logos einai logos.
Den boroume na afisoume ksekremasth olh tin omada.
-
Dreamlord
- Επικοινωνία:
Ο Αντονο που ειναι και γιατρος δεν ακουει? Τι εγινε ο ορκος του Ιπποκρατη τελοσπάντων? τς τς......ντροπη....Armada έγραψε:Από εμένα μπήκαν τα europoula για τον server.Ευχαριστώ πολύ το γνωστό πρόσωπο του γνωστού μας ανθρώπου![]()
Πρός Anzac: Ακυρώνεις όλα τα της υποτιθέμενης λίστας και βάζεις προτεραιότητα οτιδήποτε γιατρικό χρειάζεται για να αποφύγει το PC μου μια καταραμένη κατάσταση.Είμαι στα πρόθυρα του FORMATTTTTTTTTT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........Δέν το αντέχωωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιός-Ιός-Ιός-Ιός-Ιός ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλαψ...σνίφ....μπουάαααααααααα![]()
![]()
Armada δοκιμασε AdAware, Spybot, και Advanced Uninstaller Pro και καθαρισε το PC απο οτιδήποτε "υποπτο" βρεις....μπορει και να το σωσεις.....
-
thundercat
Μην ανησυχείτε... μια ιοσούλα είναι...Dreamlord έγραψε:Ο Αντονο που ειναι και γιατρος δεν ακουει? Τι εγινε ο ορκος του Ιπποκρατη τελοσπάντων? τς τς......ντροπη....Armada έγραψε:Από εμένα μπήκαν τα europoula για τον server.Ευχαριστώ πολύ το γνωστό πρόσωπο του γνωστού μας ανθρώπου![]()
Πρός Anzac: Ακυρώνεις όλα τα της υποτιθέμενης λίστας και βάζεις προτεραιότητα οτιδήποτε γιατρικό χρειάζεται για να αποφύγει το PC μου μια καταραμένη κατάσταση.Είμαι στα πρόθυρα του FORMATTTTTTTTTT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........Δέν το αντέχωωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιός-Ιός-Ιός-Ιός-Ιός ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλαψ...σνίφ....μπουάαααααααααα![]()
![]()
![]()
Armada δοκιμασε AdAware, Spybot, και Advanced Uninstaller Pro και καθαρισε το PC απο οτιδήποτε "υποπτο" βρεις....μπορει και να το σωσεις.....
Θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει από μόνη της σε 3-5 ημέρες...
:ld:
(off subject)
Lt. George 'Antono/LSD' Antonopoulos

-
Baron-Rojo