Απορίες σχετικά με το Ανοιχτό Γεράκι 4.3
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Από manual sp3:CURSOR/ENABLE SWITCH
The Cursor/Enable switch [Shift-n] on the TQS is the Z-axis of the
slewing cursors used to move the radar or the weapon video view.
Depressing the Cursor/Enable switch with an AIM-9L/M, AIM-120, or
AGM-65 selected will change the BORE/SLAVE option.
For AIM-9L/M and AIM-120, the BORE/SLAVE option is changed only
as long as the switch is held depressed. For the AGM-65, a permanent
change of BORE/SLAVE (PRE/VIS/BORE) occurs.Κάτι τέτοιο τρέχει... Αλλιώς όπως λέει ο Anzac θα είχαν πρόβλημα και τα άλλα όπλα κάτι το οποίο δεν ισχύει...
The Cursor/Enable switch [Shift-n] on the TQS is the Z-axis of the
slewing cursors used to move the radar or the weapon video view.
Depressing the Cursor/Enable switch with an AIM-9L/M, AIM-120, or
AGM-65 selected will change the BORE/SLAVE option.
For AIM-9L/M and AIM-120, the BORE/SLAVE option is changed only
as long as the switch is held depressed. For the AGM-65, a permanent
change of BORE/SLAVE (PRE/VIS/BORE) occurs.Κάτι τέτοιο τρέχει... Αλλιώς όπως λέει ο Anzac θα είχαν πρόβλημα και τα άλλα όπλα κάτι το οποίο δεν ισχύει...

-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Για τον Παναγιώτη και τους υπόλοιπους που πιθανόν να έχουν το ίδιο πρόβλημα..... Hold Short Ένα ελαφρώς τροποποιημένο Cougar profile συγκριτικά με αυτό που ο Τίμος μας είχε ενημερώσει με το υπόμνημα στο Hardware/Software section του Forum βρίσκεται αυτή την στιγμή στο test bed. Τα πρώτα αποτελέσματα χαρακτηρίζονται ως ιδιαιτέρως ελπιδοφόραpanpan έγραψε:Λοιπόν...Το καρατσέκαρα... Ο amraam δεν έλεγε να ξεκολλήσει με τίποτα... Τι να πω... Μόνο με spacebar έφευγε....
Αναμείνατε
FLY LOW - HIT HARD
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Γραφικό πρόβλημα στον αυτόματο πιλότο
Επανέρχομαι εκ νέου με ένα νέο γραφικό πρόβλημα που εντόπισα στο λογισμικό του νέου μας επισήμου setup. Πιο συγκεκριμένα η διακοπτολογία του αυτόματου πιλότου (ATT/ALT Hold & HDG/STRG Hold) έχει αντιστραφεί. Δηλαδή όταν επιλέγουμε από τους διακόπτες STRG Hold τότε αντί να κρατά την πορεία προς το STPT κρατά το ύψος (σαν να είχαμε επιλέξει ALT Hold).
Και κάτι άλλο... έχει αλλάξει η διαδικασία στοχοποίησης και βολής με Maverick? Αφού έχω Ground Stabilize στο FCR το οποίο λειτουργεί σε GM/SP κάνω bug στον στόχο και περνάω σαν SOI στο WPN εκεί αν και αυτό έχει ενεργοποιηθεί δεν μου δίνει εικόνα για να λοκάρω μέσα από αυτό. Τι συμβαίνει άραγε? Που κάνω λάθος
ΥΓ Βλέπω να έρχονται 10Φ από τον Anzac

Και κάτι άλλο... έχει αλλάξει η διαδικασία στοχοποίησης και βολής με Maverick? Αφού έχω Ground Stabilize στο FCR το οποίο λειτουργεί σε GM/SP κάνω bug στον στόχο και περνάω σαν SOI στο WPN εκεί αν και αυτό έχει ενεργοποιηθεί δεν μου δίνει εικόνα για να λοκάρω μέσα από αυτό. Τι συμβαίνει άραγε? Που κάνω λάθος
ΥΓ Βλέπω να έρχονται 10Φ από τον Anzac
FLY LOW - HIT HARD