F16 πανω απο την Θεσσαλονικη
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
F16 πανω απο την Θεσσαλονικη
-
Baron-Rojo
Re: F16 πανω απο την Θεσσαλονικη
''χαρούν έστω''...Falconeye έγραψε: χαεουν εστς
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
HAF
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται?
Και στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες έχω δει Απάτσι σε χαμηλές πτήσεις ακριβώς έξω από το μπαλκόνι μου. Ούτε παραγγελία να είχα κάνει. Φανταστείτε ότι 5 λεπτα πριν (γράψω αυτό το μνμ) πέρασαν 2 Απάτσι και 1 Σούπερ Πούμα (μάλλον διότι μόνο από κάτω το είδα) και δεν πρόλαβα να βγάλω τη φωτογραφική μηχανή
.
Και στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες έχω δει Απάτσι σε χαμηλές πτήσεις ακριβώς έξω από το μπαλκόνι μου. Ούτε παραγγελία να είχα κάνει. Φανταστείτε ότι 5 λεπτα πριν (γράψω αυτό το μνμ) πέρασαν 2 Απάτσι και 1 Σούπερ Πούμα (μάλλον διότι μόνο από κάτω το είδα) και δεν πρόλαβα να βγάλω τη φωτογραφική μηχανή
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
Baron-Rojo
K.Ε.Α.Τ..... 8)pilot747 έγραψε:Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται?
Και στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες έχω δει Απάτσι σε χαμηλές πτήσεις ακριβώς έξω από το μπαλκόνι μου. Ούτε παραγγελία να είχα κάνει. Φανταστείτε ότι 5 λεπτα πριν (γράψω αυτό το μνμ) πέρασαν 2 Απάτσι και 1 Σούπερ Πούμα (μάλλον διότι μόνο από κάτω το είδα) και δεν πρόλαβα να βγάλω τη φωτογραφική μηχανή.
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Δηλαδή;;; Δεν τα πάω αρκετά καλά με τα αρκτικόλεξαBaron-Rojo έγραψε:K.Ε.Α.Τ..... 8)pilot747 έγραψε:Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται?
Και στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες έχω δει Απάτσι σε χαμηλές πτήσεις ακριβώς έξω από το μπαλκόνι μου. Ούτε παραγγελία να είχα κάνει. Φανταστείτε ότι 5 λεπτα πριν (γράψω αυτό το μνμ) πέρασαν 2 Απάτσι και 1 Σούπερ Πούμα (μάλλον διότι μόνο από κάτω το είδα) και δεν πρόλαβα να βγάλω τη φωτογραφική μηχανή.
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
Baron-Rojo
Kεντρο Εκπαιδευσης Αεροπορικης Τακτικης! 8)pilot747 έγραψε:Δηλαδή;;; Δεν τα πάω αρκετά καλά με τα αρκτικόλεξαBaron-Rojo έγραψε:K.Ε.Α.Τ..... 8)pilot747 έγραψε:Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται?
egw simera ta akoysa mono stis 1440.perasane gia tis dokimastikes tis 28.ta perimena prwi simera kata tis 1130-12 i ayrio alla moy thn ekanan k perasan simera kata tis 1440.
irthan k kati fregatoyles apoti eida otan vgika sti paraliaki.
irthan k kati fregatoyles apoti eida otan vgika sti paraliaki.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]