To skinset του Pigasoy μπαινει χωρις να απαιτειται Lod add on.
Αρκει νακανετε σωστες μετονομασιες των αρχειων.
ΟΜΩΣ το μοιροσημο της 346 που ειναι πισω απο τηνκαλυπτρα του επετειακου Φ16 βγαινει και στο σκιν της 330 γιατι τα Φ16 του ατο εχουν ολα τα ιδια σκιν numbers εκτος απο το skin number του καθετου σταθερου που ειναι διαφορετικο για καθε μοιρα και απο το σκιν για τηνκαλυπτρα και τα IFF που ειναι αλλο για τα B50 και αλλο για τα Β30.
Μονο τα α/φ C/D Β52+ εχουν skin numbers που δεν επηρεαζουν αλλα α/φ.
Αναμεινατε λοιπον γιατι θα τα κανετε μπαχαλο.
Εγω εχω κανει μια πατεντα γιαυτο και ειδατε τις φωτο με 7 διαφορετικα α/φ με το καθενα να εχει διαφορετικο s/n.Τι πατεντα?ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
τελικά εγώ δεν κατάλαβα, τι θα κάνει ακριβώς ο installer?
- replace τα υπάρχοντα skins?
- θα δημιουργεί ένα νέο skin set (και με το "Change Skin" μέσα στο FF3 θα αλλάζει στο επετειακό)?
- ή θα προσθέτει ένα νέο lod του F-16 με μόνο skin το επετειακό?
υ.γ. δεν έχω το ΑΤΟ FF3 γι'αυτό και δεν ξέρω πως είναι οι Μοίρες μέσα, αν και πιστεύω οτι είναι κάθε Μοίρα και από ένα lod όπως και στο ΑΤΟ FF2
μια φορα πεταξε το επετειακο εμεις θα το πεταμε 30 χρονια και δε θελατε και real μοιρες αλλα 391,αντε γεια.το σεταπ το ατο391 δε πειραζεται ουτε με σκιν ουτε με τιποτα αμα θελετε installer για αλλα σεταπ βγαλτε 100 ινσταλλερ
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]