Ψηφοφορία Διατήρησης Homepage
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Ψηφοφορία Διατήρησης Homepage
Θα ήθελα να ξέρω την άποψη σας για το αν θέλετε να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα μας Homepage ή όχι.
Αν θέλετε να τεκμηριώσετε και τον λόγο, είστε ελεύθεροι να το κάνετε.
Παρακαλώ όχι spamming.
Η ψηφοφορία θα κρατήσει έναν μήνα απο σήμερα.
Αν θέλετε να τεκμηριώσετε και τον λόγο, είστε ελεύθεροι να το κάνετε.
Παρακαλώ όχι spamming.
Η ψηφοφορία θα κρατήσει έναν μήνα απο σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 31 Ιαν 2009, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Η Homepage για μένα δεν έχει να κάνει με χρησιμότητα.
Αν υποθέσουμε ότι η η E-HAF είναι ένα βιβλίο, τότε η Home Page θα ήταν το Εξώφυλλο και η περίληψή της.
Αν λοιπόν ένας επισκέπτης δεν μείνει εντυπωσιασμένος από την Home Page μας, δεν θα συνεχίσει παρακάτω στο forum και στο commit area....
Γιατί ως γνωστόν ο Έλληνας κρίνει από το εξώφυλλο ένα βιβλίο....
Αν υποθέσουμε ότι η η E-HAF είναι ένα βιβλίο, τότε η Home Page θα ήταν το Εξώφυλλο και η περίληψή της.
Αν λοιπόν ένας επισκέπτης δεν μείνει εντυπωσιασμένος από την Home Page μας, δεν θα συνεχίσει παρακάτω στο forum και στο commit area....
Γιατί ως γνωστόν ο Έλληνας κρίνει από το εξώφυλλο ένα βιβλίο....
Βασικά το εξώφυλλο που λες έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό με αυτό εδώ
www.e-haf.org
Επίσης, μέχρι στιγμής έχουμε 4 sites
1. homepage
2. forum
3. commit
4. mambo
Δυστυχώς κανένα απο αυτά δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές μαζί,
ή και αν μπορούσε (ίσως στην περίπτωση του Mambo) δεν θα ήταν εφικτό για εμένα , μετά απο τόσα χρόνια λειτουργίας, να κάνω merge όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, σε ένα site και μετά αυτό να τα έχει όλα
Σίγουρα κάποια πράγματα που γράφονται εδώ, δεν είναι δυνατόν να απεικονιστούν όπως απεικονίζονται στο homepage
Παρόλα αυτά, αν κριθεί η σελίδα ως μη αναγκαία με βάση των προτάσεων που θα γίνουν στο παρόν, βλέπουμε και κάνουμε.
www.e-haf.org
Επίσης, μέχρι στιγμής έχουμε 4 sites
1. homepage
2. forum
3. commit
4. mambo
Δυστυχώς κανένα απο αυτά δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές μαζί,
ή και αν μπορούσε (ίσως στην περίπτωση του Mambo) δεν θα ήταν εφικτό για εμένα , μετά απο τόσα χρόνια λειτουργίας, να κάνω merge όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, σε ένα site και μετά αυτό να τα έχει όλα
Σίγουρα κάποια πράγματα που γράφονται εδώ, δεν είναι δυνατόν να απεικονιστούν όπως απεικονίζονται στο homepage
Παρόλα αυτά, αν κριθεί η σελίδα ως μη αναγκαία με βάση των προτάσεων που θα γίνουν στο παρόν, βλέπουμε και κάνουμε.
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
Και εγω αν και σπανια ομολογουμενος επισκεπτομαι πλεον την Home Page, λογω συνηθειας ομως, μιας και το πρωτο πραγμα που κανω μηχανικα ειναι να ανοιγω τη σελιδα του forum εδω και χρονια, συμφωνο με τον Σπυρο οπως το εθεσε.Πολυ καλη η σκεψη
.
Και επισης η Home Page εχει και συμαντικα καλουδια για τον οποιο επισκεπτη τακτικο η μη!
Ψηφισα να παραμεινει
Και επισης η Home Page εχει και συμαντικα καλουδια για τον οποιο επισκεπτη τακτικο η μη!
Ψηφισα να παραμεινει
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω ξεχάσει πόσο καιρό έχω να επισκεφθώ την homepage μας, μιας και μπαίνω απευθείας στο forum. Ως εκ τούτου θα πρότεινα την κατάργησή της, αλλά από την άλλη..... Είναι μια όμορφη δημιουργία κάποιων παιδιών από εδώ μέσα και δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα προτείνει την κατάργηση της. Το σκεπτικό μου είναι ότι δεν θέλω να προτείνω την απαξίωση της δουλειάς, του χρόνου που διατέθηκε από κάποιους συναδέλφους.
Οπότε προτείνω την διατήρησή της, και αν υπάρχει διάθεση, χρόνος και όρεξη την αναβάθμισή της. Δυστυχώς εγώ δεν διαθέτω τις γνώσεις για να συνεισφέρω σε αυτό

Οπότε προτείνω την διατήρησή της, και αν υπάρχει διάθεση, χρόνος και όρεξη την αναβάθμισή της. Δυστυχώς εγώ δεν διαθέτω τις γνώσεις για να συνεισφέρω σε αυτό
FLY LOW - HIT HARD