προβλημα χειρισμου
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
crazygreek
προβλημα χειρισμου
σηγνομη αλλα δεν ηξερα που να το βαλω και θελω να ρωτησω αν το falcon παιζει μονο με πληκτρολογειο χωρις joystick
ευχαριστω
ευχαριστω
-
crazygreek
-
crazygreek
χιλια συγγνομη ειμαι ολιγων συνηθησμενος στα γκρικλισ. Δεν θα ξανασυμβει
Αυτο που ρωτησα ειναι πως μπωρω εστω να στριψω για να αρχισω να μαθενω το παιχνιδι πριν κανω ετηση για εκπαιδευση
κατεβασα το υλικο σας αλλα δεν εχω power point
κατι αλλο ειναι οτι θα ηθελα τον κοδικο για το ΑΤΟ γιατι απο οτι καταλαβα ειναι χαρτες για ελλαδα και θα ηθελα ο εξομιοτης μου να εχε και ελλαδα
Αυτο που ρωτησα ειναι πως μπωρω εστω να στριψω για να αρχισω να μαθενω το παιχνιδι πριν κανω ετηση για εκπαιδευση
κατι αλλο ειναι οτι θα ηθελα τον κοδικο για το ΑΤΟ γιατι απο οτι καταλαβα ειναι χαρτες για ελλαδα και θα ηθελα ο εξομιοτης μου να εχε και ελλαδα
Αγορίνο καλημερα. Καταρχην, ο πιο ευκολος τροπος για να μαθεις το Falcon, ειναι να μπεις στην 320 μοιρα, οπου και εκει θα σε βοηθησουμε αρκετα. Δηλαδη, με λιγα λογια, μπες στο Team Speak, κανε και ενα log in sto commit area, και τα υπολοιπα τα λεμε onlinecrazygreek έγραψε:χιλια συγγνομη ειμαι ολιγων συνηθησμενος στα γκρικλισ. Δεν θα ξανασυμβει
Οσο για τον χειρισμο, αν δεν θες να ξοδεψεις αρκετα λεφτα, με 35-40 euro
μπορείς να αγορασεις ενα απλο αλλα καλο stick οπως το Logitech Attack Extreme 3d pro. Δες το, αλλα ελα Team Speak να τα πουμε και καλυτερα
Αν δεν έχεις Powerpoint και θέλεις απλά να δείς αρχεία .ppt, υπάρχει το PowerpointViewer , το οποίο το δίνει δωρεάν η Microsoftcrazygreek έγραψε:.....
.....
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
Αν θέλεις και να φτιάξεις αρχείο Powerpoint και δεν θέλεις να βάλεις το Microsoft Office, υπάρχει και η δυνατότητα του Openoffice Impress (τμήμα του OpenOffice, με παρόμοιες δυνατότητες με το MS Office, που μπορείς να εγκαταστήσεις δωρεάν www.openoffice.org
-
nickkallistis
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot